Aranizda kimler mi ikinci kadin demek istiyorsun yani??
Biraz sacma bir soru olmus sanki:uhm::uhm:
bir kadının diğer bir kadını çekemeyip hakarete varan sözleri ve kırıcılığı hakkında sorun yanılmıyorsam
hepimiz kadınsak birbirimizi anlayışla karşılayacağıma destek olacağımıza
yanlışı nerde yapıyoruz bumu sorun benmi yanlış anladım acaba........?
Songül, hayır ben öyle demek istemedim. O halde ben de bu ikinci kadınları kınadığım için ve KK da olduğum için, ben de onlardanım sonucu çıkar bundan :)
Bildiğim kadarıyla bütün kadınlar iki kişinin yaşadığı bir ilişkinin arasına giren ikinci kadınlara karşı dedim :)
Evet, sürekli karşı cinsin bizleri anlayamadığından şikayet edip duruyoruz demi? Ya da ilişkilerimiz hakkında bir sorunumuz olduğunda hemen kız arkadaşlarımıza anlatıp, onlarla dertleşiyoruz, çünkü kadın olduklarından en iyi onlar anlayabiliyor bizi.
Bir kadın iki kişinin arasına girerken hiç kendini o kadının yerine koymuyor mu acaba? Aynı şey kendisinin başına geldiğinde, aynı acıları çekebileceğini düşünmüyor mu?
Ya da ikili ilişkilerin dışında şöyle bir örnek vereyim;
Misal iş hayatında tartışmaların çoğu kadınlar arasında yaşanıyor.
Madem birbirimizi en iyi anlayan bizlersek, neden bu ikinci kadınlar böyle bir durum sözkonusu olduğunda anlayamıyor?
Selin ve cinsilatif, beni anlayabildiğiniz için teşekkür ederim :))
Linki okudum ben de demek ki arkadaşlar KK'da da varmış bu İkinci Kadınlardan :)))
Misal az önce öğrendiğime göre 1 adet var yani :))
"""Kadının bu kadar çok olduğu bir ortamda herkes ikinci kadınlara karşı nefret doluyken, bu ikinci kadınlar kim yahu? """
bu yazdığınız cümle bana bunu düşündürttü arkadaşım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?