Kim bu?

merve12yilmaz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
17
3
1
Iyi gunler kizlar,

Ben baska sehre gezmeye gitmistim. Biryerde sira beklerken bir kadin geldi yanima. Bu kadini ama ben tanimiyorum ve daha once hic gormedim. Bana geldi dediki sen X bölumu okuyorsun demi dedi, (cok saskindim cunki bildi) evet dedim, sonra bana dediki meslegini eline alacaksin, suan biraz utangacsin ama basaracaksin dedi. Ben cok sasirmistim nerden biliyorsunuz dedim, oda bende kalsin dedi. Eger icin skilirsa bir su'ya dua oku onu ic dedi. Ve bana cok dua etti. Ve ben acikcasi biraz korktum, cunki icim o siralar gercekten cok skliyordu. Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Bu tarz konular yasak. Daha doğrusu konun yasak boyutlara gidecek. İçini rahatlatacaksa oku iç madem. Ne düşündüğümüz de bize kalsın bence.

İnançsız bir insan olmama rağmen benimde başımdan benzer bir olay geçmişti. Tatil için gittiğim şehirde hiç tanımadığım yaşlı başlı bir adam tüm ailemin adını (annemin kızlık soyadına) kadar saymıştı. Kesin uzaktan akrabamızdır, beni işletiyordur diye o dönem araştırmıştım ama ne aileden ne de akrabalardan adamı tanıyan çıkmadı. Yine de burada bu tarz konular yasak haberin olsun

İnançsız bir insan olmama rağmen benimde başımdan benzer bir olay geçmişti. Tatil için gittiğim şehirde hiç tanımadığım yaşlı başlı bir adam tüm ailemin adını (annemin kızlık soyadına) kadar saymıştı. Kesin uzaktan akrabamızdır, beni işletiyordur diye o dönem araştırmıştım ama ne aileden ne de akrabalardan adamı tanıyan çıkmadı. Yine de burada bu tarz konular yasak haberin olsun
Sagol uyardigin icin canim hemen soruyu duzenliyorum, ben yeni uyeyim ve yasak oldugunu bilmiyordum.

Back
X