kim dur diyecek buna artık

nasıl yasak değil..izin almışsa yapabilir ama kimse böyle şeyleri düşünmüyor Türkiye!de izin falan aldıklarını sanmıyorum..gece kuluplerine bile saat 12 den sonra ses yasağı geliyor..ki sokak kamusal alan..izin almadıysa öyle yüksek seste saatlerce müzik çalamazlar..polisi arayıp böyle söylersen ilgileneceklerini düşünüyorum..kimse onların gürültüsünü dinlemek zorunda değil..ve polisler halkın esenliği için var..hastamız var bu nedir böyle diye konuşursan illaki ilgilenirler..

canm inan yasak değil gece 12ye veya 11e kadar

o saate kadar zaten beyin hücreleri ölüyor :37:

arkadaşım naaptın gözlerimden yaş geldi zaten resmen :)))

nasıl yasak değil..izin almışsa yapabilir ama kimse böyle şeyleri düşünmüyor Türkiye!de izin falan aldıklarını sanmıyorum..gece kuluplerine bile saat 12 den sonra ses yasağı geliyor..ki sokak kamusal alan..izin almadıysa öyle yüksek seste saatlerce müzik çalamazlar..polisi arayıp böyle söylersen ilgileneceklerini düşünüyorum..kimse onların gürültüsünü dinlemek zorunda değil..ve polisler halkın esenliği için var..hastamız var bu nedir böyle diye konuşursan illaki ilgilenirler..

evet aynen hastam var vs vs de anında ordalar uyarı yaparlar ama seninde kulakların bi süre sağlam çınlar düğün sahipleri andıkça :ssz: diş ağrısı + kulak çınlaması iyi gitmez ama naapcan işte

aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum polis gelip müziğin sesini baya bi kıstırmıştı saat 9 civarıydı e onlarda dağıldılar ondan sonra..ama semtten semtede fark eder tabi..yinede arayıp şansınızı deneyebilirsiniz..

kızlar ses kesildi düğün falan kalmadı
ama polis bu kadar kıa zamanda 5 6 dkda gelebilir mi bilmiyorum
camdan falan bakmadım görmedim sesler gitti ya denk geldi yada polis geldi bilmiyorum ki :17:

şarkıcı arkadaş konuşma yaptı
komşulara vermiş olduğumuz rahatszılıktan dolayı özür dileriz esen kalın dedi
şaka gibi yaaaaa :23:
ama düğün bitti :24:

polis o kadar kısa zamanda gelir çünkü kamusal alanda insanları rahatsız edecek şekilde böyle organizasyonlar yasak :33:

Canım yerden göge kadar haklısın dediğin gibi gece 12 kadar sürecekse bari akşam 7 de başlasalardı ne gerek var insanların pazar günlerini zehir ediyorlar
benim evimin önü caddeye arkasıda çıkmaz sokaga bakıyor çıkmaz sokakta yaz oldumu her hafta en az 2 veya 3 düğün oluyor bıktık vallahi pazar günü oldumu herkes dinlenir ya biz gürültüden kendimizi duyamayız daha çok yoruluruz hiç unutman bir yaz günü ben ateşler içindeyim yatıyorum eşim diğer odada gürültüden beni duymuyor ondan birşey istemek için telefon ediyordum o derece gürültü vardı
kimse bana kızmasın ama o gün yeni evlenenlere baya dualar etmiştim :20:
dişinede gelirsek yarın mutlaka ilk işin doktora gitmek olsun yüzün şiştiyse büyük ihtimalle iltihaplanmıştır onun için antibiyıtik verir ağrın kesilir rahatlarsın
bence ağrıyı çekmektense dişçiye gitmek en mantıklısı
geçmiş olsun canım

şarkıcı arkadaş konuşma yaptı
komşulara vermiş olduğumuz rahatszılıktan dolayı özür dileriz esen kalın dedi
şaka gibi yaaaaa :23:
ama düğün bitti :24:

yok canım şaka değil
bizim buradaki sokak düğünündeki şarkıcı bir keresinde gelipte oynamaynalara ne duruyorsunuz oturmayamı geldiniz demişti :53: sanki hiltonda düğün yapıyorlar ya :9:

Canım yerden göge kadar haklısın dediğin gibi gece 12 kadar sürecekse bari akşam 7 de başlasalardı ne gerek var insanların pazar günlerini zehir ediyorlar
benim evimin önü caddeye arkasıda çıkmaz sokaga bakıyor çıkmaz sokakta yaz oldumu her hafta en az 2 veya 3 düğün oluyor bıktık vallahi pazar günü oldumu herkes dinlenir ya biz gürültüden kendimizi duyamayız daha çok yoruluruz hiç unutman bir yaz günü ben ateşler içindeyim yatıyorum eşim diğer odada gürültüden beni duymuyor ondan birşey istemek için telefon ediyordum o derece gürültü vardı
kimse bana kızmasın ama o gün yeni evlenenlere baya dualar etmiştim :20:
dişinede gelirsek yarın mutlaka ilk işin doktora gitmek olsun yüzün şiştiyse büyük ihtimalle iltihaplanmıştır onun için antibiyıtik verir ağrın kesilir rahatlarsın
bence ağrıyı çekmektense dişçiye gitmek en mantıklısı
geçmiş olsun canım

işte canm insanlar bencil
davul çaldırıp insanları rahatsız etmeyi marifet sayıyorlar
sağol bu arada gideceğim doktora mecbur artık

Son düzenleme:
Ben de hiç sevmiyorum bu işi.Dediğin gibi bencillik.Benim 1-2 saate bile tahammülüm yok.Artık müstakil ev yok ki her tarafın apartman ve bu şartlar altında bu kadar insanı da rahatsız edemezsin.İnsanlar bunu düşünmüyor.Bende bugün çok fazla konvoy sesinden rahatsız oldum.

sinirden kahkahalar atıyorum şuan
düğün bitti sanmıştım
bir tane otomobilden çalıp oynuyorlar şimdi
hay hay diye bağrıp alkışlıyorlar

Back
X