Anlattığınıza göre kardeşiniz haklı gibi görünüyor; siz de yazarken kardeşinize daha çok hak veriyor gibisiniz. Tabi eğer altta yatan aşka sebepler veya daha derin konular varsa bilemem. Ama gene de ana anadır, uzatmasın kardeşiniz. Konuşun bir süre sonra arayı bulmanın yolunu araştırın. Ama belki bir süre birbirlerini özleseler faydalı olur. Yoksa anne evlat arasında küslük mü olurmuş.
Bu arada kardeşiniz kız mı erkek mi, evli mi bekar mı?
Bence annenizle kardeşinizi bir araya getirip orta yolu bulun.
Anneyi terketmek pek hoş olmamış, insandır hata yapabilir ama ben öyle çekip gitmelere karşıyım.
Sonuçta karşısındaki anne.
annemde bende onu artık eve almayacağım diyor
içinden çıkılmaz bir boyut alıyor bende ne yapacağımı şasırdım ikiside inat :umursamaz:
Cidden kötü biçimde arada kalmışsınız.
Şimdi ben sizin yerinizde olsam ne yaparım biliyor musunuz? İkisinide habersiz evime çağırır sonrada dışarıya çıkıp kapıyı üstlerine kitlerdim.
Ne dertleri varsa görsünler, eteklerindeki taşları döksünler diye.
Anne ile evlat arasında böyle şeyler olmamalı, her ikiside çok inatçıymış. Sonradan çok üzülürler ama iş işten geçmiş olur.
bekar ama mesleği var kızkardeşim
ister anne olsun ister baba
en yakinim annem babam benim sirrimi ya da yasantimi iceride tutmicakta kim tutacak ?
kime güvenicez ? kardesin hakli olarak kendine siper örmüs canim
evini ayirmis madem ama küslügü ilerletmesin sonucta karsisindaki annesi
araya mesafe koyar her seyini anlatmaz olur biter (madem annesinin huyu böyle)
bu arada babaniz nerede ?
ıkısınında hatası vardır emınım..
annenız komsuya anlatmakla herseyı kardesınızde annesıne anlatması dır hatası..
tamam annedır bısı saklanmaz denır ama bı mesafe olmalıdır adı ustunde ozel hayat kardeısnız herseyını noktasıyla anneye anlatırsa annede paylasmak ıster komsu ıle..
ama kaardesınız cok kızmıskı ızını kaybetmeye calısmıs resmen annenızden canım cokmu yandı ?..
kesınlıkle kımse ıstemez..sonuçta öğretim görevlisi bütün velilerİN özel hayatını bilmesini kim ister?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?