kim haklı burda?

Iftira ve hakaret olsa dahi bile mı

Evet.
İftiraysa bile anneyle gidilir konuşulur.
Çözüme kavuşturulur.
Konuşmamak ne demek ben anlayamıyorum kusura bakmayın.
Hele ölümünü konuşmak.
Cenazesine gitmem demek.
Gitmeyin efendim.
Doğuran, büyüten bakan anneye son vazifeyi yapmayın.
İftira ne onu da bilmiyorum tabi ben
Ne iftirası atıyor size??

Evet canım.Yani Allah benim eliwe düşürmesn.kötü olmak istemyrum.
ben de bir kere buna benzer bir şey dedim eşime. eşim bana demişti ki: aklın olsa bunu bana söylemezsin.
neden dedim: ne olursa olsun o benim babam dedi.
ben de Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım dedim..

olay bitmiştir benim için.

demi yani seboşş. aynen düşünüyorum.

tecrübe konuşuyor canım tabii dinlerse.

bak haftaya didime tatile gideceğiz dönüşte aydına onlara uğrayacagız babasına M&S den tişört almak istedim.boş gitmeyelim kız versin dedesine dedim, elimi tuttu aldırmadı sakın sakın dedi, eşek hoşaftan ne anlar, yalakalık gibi algılarlar kıçları kalkar dedi.resmen mideme agrı girdi hemen bıraktım.

bu doğru bak. mümkün mertebe ağzına almayacaksın.
iyi ya da kötü..
tat kaçırmaya değmez.
ben de öyle yapıyorum.
ama konusu da açılırsa içimdeki neyse onu da söylerim.

Evet canım.Yani Allah benim eliwe düşürmesn.kötü olmak istemyrum.

bu ölüm olayları beni de düşündürüyor.ölmesinler yaşasınlar bir de ölülerine mi gideceğim diyorum.kimin ne zaman öleceğini Allah bilir ama orda eltiyle felan karşılaşmak hem de yıllardır yılandan çıyandan kaçar gibi kaçarken görmek showlarını izlemek ııııııııııııııııııııı düşünemiyorum.

her hissettiğini söylemek zorunda değilsin..
ne olursa olsun onun ailesi sonuçta...

Haklısn ama maddi ve manevi zarara grdik.eşim annesyle çok kavga d

Hah işte bende bunu dedm
Oda bna ben seni úzmemek içn neolursa olsun bunları söylemezdm dedi.
Tabiki benim içnde bitti .diyorum ya Allah düşürmesn.esm tabki zmanla mtlaka gdr.oda ancak belki 10 yl sonra.
Ama ben asla.zaten götrmez.ama işte benim çenem durmadı.blmyrum haklmym hakszmym

Alla alla seninki de iyiymiş be seboş.
benimkinin içi gider böyle bir mesele olunca.
ama benden çekinir.

bu doğru bak. mümkün mertebe ağzına almayacaksın.
iyi ya da kötü..
tat kaçırmaya değmez.
ben de öyle yapıyorum.
ama konusu da açılırsa içimdeki neyse onu da söylerim.
aynen bende konuştuğum da ağır konuşuyorum. tamam onun ailesi ben eşimin mesafeli olmasını istemedim hatta hala aranızdaki gerginliği giderin diyorum eşim boşver sen diyor. çünkü benim yaşadıklarını gözleriyle gördü ve annesi onu hayal kırıklığına uğrattı. eşimde bunları bildiği için bana boş ver der ve tadımız kaçmasın diye elinden geleni yapar

olmuş bir kere. ama içinde kalmamış.
içindeki kin maalesef bazen böyle dışarı çıkabiliyor.
o üzülsün karısına iftira attılar die

Alla alla seninki de iyiymiş be seboş.
benimkinin içi gider böyle bir mesele olunca.
ama benden çekinir.

yani bu da iyi değil bee ipekçim ben eli açık biriyim, hediye almayı severim.asla elim bir boş bir yere gitmem. ilişkiyi ne hale getirmişler ki böyle oluyor ama inan midem kalktı.ee böyleyse niye gidiyoruz ki biz onlara.resmen tadım kaçtı

Pd

Peki ogluna s.ktrgt dyen.gelinine arkasndan knuşan hırsz diyen.kızkardsme kuaförde herkes kendi cebindn para verecek dmeler.dşarı çktgm içn sürtmek demeler.
Anası kznı zorla verdi(herkesn içnde kendi resmen yalvardı )
Eşmle küfürlü ama kendi kocasi tam aradgnda onunla masum knuşma.
Bidaha sizi bu evimde böyle görmeycm(abdestsiz!!!)
Neler neler.ykanan çamasırlarmı yüzüme firlatmalar.
Çok var.

dilim dilim nedir senden cektigim zulum.kocan seni savunmus daha ne istiyosun bak ben kvmi sana anlatayim beni bi kasik suda bogacak agzini acsa orusbu diye seslenirbi lokmami yemez kocamla goderiz sokmadigi tek bor kelime kalmaz ama yaptiklarinin bir tanesi umrumda degil sade benle degil hic kimseyle anlasamiyo ve hic ona cok gormuyorum.aksine ona minnettarim boylesine iyi kalpli bi evlat yetistirdigi icin.annecimden baska bi kelime kullanmam ne derse desin gulup gecerim 3 yil oldu evleneli ve esime bir kelime etmedim.esom sabrima hayrandir ben evladiyken cekemiyorum sana helal olsun der.ben onu oyle kabul ettim daha anlatmadigim oyle cok sey varki inan allaha ona hic kizamiyorum tam tersi cok seviyorum.sende bosver olan olmus kocani uzme affetki kocan sana daha sıkı sarilir

Z
olmuş bir kere. ama içinde kalmamış.
içindeki kin maalesef bazen böyle dışarı çıkabiliyor.
o üzülsün karısına iftira attılar die

Zaten iftira son noktaydi.işten izn alp geldi.bina ayagı kalktı.eşm çok sinirlidiq.çok kavga ettiler kardeşleri ayırdıa.o arada eşim ne dedi bilymusun:sen iyi bir kadijn olsan bu kiza laf sokmak yerne iyilikle anlatrdın.kza laf sokuysun sonradan da bana bakysun ne tepki vercem diye!!!!!dmek böyle de yapymuş.

Ya ben artk burama kadar geldi.zaten knuşmydum fazla

Hırsz ve sürtük.açk old.m icin o.puym resmen.öyle knuşyor bnle
gerçekten çok yazık! kv nasıl bir insan hatta insan bile demek ona iltifat olur. görümcen felan var mı? korkmuyorlarmı aynı durumu kendi kızlarının yaşamasından. en önemlisi Allah korkusuda yok sanırım bu insanların.

Yani ben de gitmezdim seboş. Hatırlar mısın topikte konuşurken size sorardım bayrama gideceğim zaman “ne alayım?” diye.

En son onlar bana geldi. 2 aile.. ikisi de eli boş. Birleşip 1 kilo kuru pasta dahi almamışlar.

Ben işe başladım annemlere gidecekler huylarını bildiğim için eşime dedim pasta falan al giderken bunlar almış gibi olsun diye..

Sonrasında yazdım bunu bir yere. Geçen eşime dedim. “Keşke daha önce gelselermiş yengenler ( en son çocuk olunca gelmişlerdi) gelirken eli boş gelmek lazım demek ki, demek ki bir şey almamak lazım. Ben de boşuna kasıyormuşum kendimi çocuklara falan hediye diye, bundan sonra ben de almayacağım” didimmm…

Çıt yok..

Konuştunuz mu peki neden böyle yaptığıyla ilgili..
Bu davranışlar nedeniyle ne kadar üzüldüğünüzü söylediniz mi?
Yaşadıklarınız çok ağır belli ki..
Ama böyle davranarak hem kendinizi yıpratıyorsunuz hem de mesafeyi daha da açıyorsunuz.
İyilikle belki de utandırabilirsiniz onu.
Onunla aynı seviyede davranmazsanız belki o da değişecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…