- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Iftira ve hakaret olsa dahi bile mı
ben de bir kere buna benzer bir şey dedim eşime. eşim bana demişti ki: aklın olsa bunu bana söylemezsin.Evet canım.Yani Allah benim eliwe düşürmesn.kötü olmak istemyrum.
demi yani seboşş. aynen düşünüyorum.
bu doğru bak. mümkün mertebe ağzına almayacaksın.sizi çok iyi anlıyorum benzer durumlar bizde de var benim eşimde malesef ailesiyle mesafeli yaşananlar yüzünden. bende bir keresinde annene hakkımı helal etmicem demiştim. oda sen bilirsin hakılısın demişti. belki üzüldü ama belli etmedi bilemicem. benimde yaşadıklarım roman olur. ama eşiniz yanınızdaysa onuda anlayarak cümleler kurun. mümkünse ailelerle ilgili konuşmayın en iyisi biz öyle yapıyoruz artık.
Evet canım.Yani Allah benim eliwe düşürmesn.kötü olmak istemyrum.
her hissettiğini söylemek zorunda değilsin..
ne olursa olsun onun ailesi sonuçta...
ben de bir kere buna benzer bir şey dedim eşime. eşim bana demişti ki: aklın olsa bunu bana söylemezsin.
neden dedim: ne olursa olsun o benim babam dedi.
ben de Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım dedim..
olay bitmiştir benim için.
Alla alla seninki de iyiymiş be seboş.tecrübe konuşuyor canım tabii dinlerse.
bak haftaya didime tatile gideceğiz dönüşte aydına onlara uğrayacagız babasına M&S den tişört almak istedim.boş gitmeyelim kız versin dedesine dedim, elimi tuttu aldırmadı sakın sakın dedi, eşek hoşaftan ne anlar, yalakalık gibi algılarlar kıçları kalkar dedi.resmen mideme agrı girdi hemen bıraktım.
aynen bende konuştuğum da ağır konuşuyorum. tamam onun ailesi ben eşimin mesafeli olmasını istemedim hatta hala aranızdaki gerginliği giderin diyorum eşim boşver sen diyor. çünkü benim yaşadıklarını gözleriyle gördü ve annesi onu hayal kırıklığına uğrattı. eşimde bunları bildiği için bana boş ver der ve tadımız kaçmasın diye elinden geleni yaparbu doğru bak. mümkün mertebe ağzına almayacaksın.
iyi ya da kötü..
tat kaçırmaya değmez.
ben de öyle yapıyorum.
ama konusu da açılırsa içimdeki neyse onu da söylerim.
olmuş bir kere. ama içinde kalmamış.Haklısn ama maddi ve manevi zarara grdik.eşim annesyle çok kavga d
Hah işte bende bunu dedm
Oda bna ben seni úzmemek içn neolursa olsun bunları söylemezdm dedi.
Tabiki benim içnde bitti .diyorum ya Allah düşürmesn.esm tabki zmanla mtlaka gdr.oda ancak belki 10 yl sonra.
Ama ben asla.zaten götrmez.ama işte benim çenem durmadı.blmyrum haklmym hakszmym
Alla alla seninki de iyiymiş be seboş.
benimkinin içi gider böyle bir mesele olunca.
ama benden çekinir.
Evet.
İftiraysa bile anneyle gidilir konuşulur.
Çözüme kavuşturulur.
Konuşmamak ne demek ben anlayamıyorum kusura bakmayın.
Hele ölümünü konuşmak.
Cenazesine gitmem demek.
Gitmeyin efendim.
Doğuran, büyüten bakan anneye son vazifeyi yapmayın.
İftira ne onu da bilmiyorum tabi ben
Ne iftirası atıyor size??
olmuş bir kere. ama içinde kalmamış.
içindeki kin maalesef bazen böyle dışarı çıkabiliyor.
o üzülsün karısına iftira attılar die
dilim dilim nedir senden cektigim zulum.kocan seni savunmus daha ne istiyosun bak ben kvmi sana anlatayim beni bi kasik suda bogacak agzini acsa orusbu diye seslenirbi lokmami yemez kocamla goderiz sokmadigi tek bor kelime kalmaz ama yaptiklarinin bir tanesi umrumda degil sade benle degil hic kimseyle anlasamiyo ve hic ona cok gormuyorum.aksine ona minnettarim boylesine iyi kalpli bi evlat yetistirdigi icin.annecimden baska bi kelime kullanmam ne derse desin gulup gecerim 3 yil oldu evleneli ve esime bir kelime etmedim.esom sabrima hayrandir ben evladiyken cekemiyorum sana helal olsun der.ben onu oyle kabul ettim daha anlatmadigim oyle cok sey varki inan allaha ona hic kizamiyorum tam tersi cok seviyorum.sende bosver olan olmus kocani uzme affetki kocan sana daha sıkı sarilir
iftir derken?
nasıl bir iftira?
namusla alakalı mı yoksa başka bişey mi?
gerçekten çok yazık! kv nasıl bir insan hatta insan bile demek ona iltifat olur. görümcen felan var mı? korkmuyorlarmı aynı durumu kendi kızlarının yaşamasından. en önemlisi Allah korkusuda yok sanırım bu insanların.Hırsz ve sürtük.açk old.m icin o.puym resmen.öyle knuşyor bnle
Ya ben artk burama kadar geldi.zaten knuşmydum fazla[/Q
yasin kac sorabilirmiyim
Yani ben de gitmezdim seboş. Hatırlar mısın topikte konuşurken size sorardım bayrama gideceğim zaman “ne alayım?” diye.yani bu da iyi değil bee ipekçim ben eli açık biriyim, hediye almayı severim.asla elim bir boş bir yere gitmem. ilişkiyi ne hale getirmişler ki böyle oluyor ama inan midem kalktı.ee böyleyse niye gidiyoruz ki biz onlara.resmen tadım kaçtı
Pd
Peki ogluna s.ktrgt dyen.gelinine arkasndan knuşan hırsz diyen.kızkardsme kuaförde herkes kendi cebindn para verecek dmeler.dşarı çktgm içn sürtmek demeler.
Anası kznı zorla verdi(herkesn içnde kendi resmen yalvardı )
Eşmle küfürlü ama kendi kocasi tam aradgnda onunla masum knuşma.
Bidaha sizi bu evimde böyle görmeycm(abdestsiz!!!)
Neler neler.ykanan çamasırlarmı yüzüme firlatmalar.
Çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?