kim haklı burda?

Ben zaten hep iyi niyetle yaklastm ama olmadı.gdp onu aniden bile öpmüştm.yagmugqda ona anneler günü içnben hedye aradm ya.

Ne korkusu ya.kuran okuyup yalan yere yemin eden insan
Görümcem yok

Ben zaten hep iyi niyetle yaklastm ama olmadı.gdp onu aniden bile öpmüştm.yagmugqda ona anneler günü içnben hedye aradm ya.

Siz kendinize yakışanı yapmışsınız.
Bırakın kendi mutsuzluğuyla yaşasın.
Onunla tartışarak, onu kafanıza takarak hayatınızı mahvetmeyin.
Görmezden gelin.

BAZen kötü gelin olunca kıymetli oluyorsun. eltim zorla gider gelir. kv arkasından demediğini bırakmaz evinde yemez içmez ama 2 çocugunu kv büyüttü en kıymetli gelini eltimdir. bende 5 yıldır evliyiz öperdim gülümserdim içim gelerek gidip gelirdim sırf açık olduğum için ve akrabaları olmadığım için (aileleri hep tanıdık gelin alıp vermişler aynı köyden ve hacılar tek sülalede ben açığım) sevmezler ve sürekli negatifler bana karşı el kızıyım onlara göre! sırf ünv mezunu olduğum için ve çalıştığım içinde sürekli laf vurdururlar :)

hiçbir erkek ailesini kötüleyen kadınla mutlu olmaz ..
sevmesenizde sayın,kötülemeyin,mesafeli olun ..
eşinizle huzurunuz için ailesiyle iyiymiş gibi görünün ..
bizlerin nasıl ailemizse,onlarında ailesi .. mutlu günler ..

Her ne kadar size çok büyük bir haksızlık da yapmış olsalar bu konuşmalarınızla eşinizin canını daha da fazla yakmaktan öteye gidemezsiniz, onlara bir şey olmaz. Daha başka zamanlarda yaptığınız bazı yorumlardan da yola çıkarak üzgünüm ki biraz fevri ve anında köprüleri atan biri olduğunuzu düşünüyorum. Keskin sirke küpüne zarar. Biraz sakin olmaya ve dönüşü olmayan laflar etmemeye dikkat etmenizi öneririm, naçizane

Aaa yeminle bende aynıym.açık ve akraba/tandık deglm.bende tek acgm .

Çoook haklısınız.kaç kisi öyle söyledi.hemen kestirip atıyorum ama bu olay çok farklı.iftira hakaret nedemek.
Düşününki oglu izn alp evde annesyle kavga ediyor.kendi oglu bile.ben nasl sakin olaym.aile kavgası çıkacaktı ben zor engelldm.pek söylemem burda ama dogluyum daym amcam bu kelimeleri duysa çok büyük kavga çkar.daha neyapaym ki

Of cok agr knuştm evet

Kz bak ben dyorum dikkatli izleyn onlari.eşlerinden görmediklerni oglu gelne yapınca KİSKANIYOLAR
kesinlikle haklısın. 3 yıl kafamın etini yedi kv çocukta çocuk diye bende çalışıyordum istemedik. sonra ikizlerime hamile kaldım aramadılar bile doğum yaptım 9 aydır 1 saat görmemişlerdir. nekadar acı değil mi? oyüzden memleketten geldiklerinde ne yapacam bilmiyorum. aynı binadayız! eltimlerde aynı eşimle arama girmeye çalışıyorlar hep. hatta kaynım eşime mutsuzsan ayrıl sana köyden kız bulalım bile demiş. ne hakla diyorsa eşim şuan konuşmuyor abileyle!

Aaa deliye bak ya.ndmek boşan .çok meraklysan sen al btane.ay inanamyruw.iste gelde konuşma.

O zamanlar doğru olanı yapmışsınız, size yapılanlar da çok ağırmış üstelik. Ama şimdi zaten eşiniz de yanınızdayken konuyu uzatmanın ne anlamı var? Sakinleştirici olmalısınız yine de. Ayrıca büyük de konuşmayın kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Ne ölüsüne ne dirisine gibi geri dönüşü olmayan sözler söylememeye çalışın, hayatımız hiç tahmin etmeyeceğimiz şekillere dönüşebilir. Siz daha fazla konuyu açmamaya çalışın, yeni hayatınıza odaklanın, eşinize kötüyü değil güzeli gösterin ona da moral olsun çünkü inanın onun yaşadığı durum çok daha ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…