- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Konuştunuz mu peki neden böyle yaptığıyla ilgili..
Bu davranışlar nedeniyle ne kadar üzüldüğünüzü söylediniz mi?
Yaşadıklarınız çok ağır belli ki..
Ama böyle davranarak hem kendinizi yıpratıyorsunuz hem de mesafeyi daha da açıyorsunuz.
İyilikle belki de utandırabilirsiniz onu.
Onunla aynı seviyede davranmazsanız belki o da değişecektir..
Ne korkusu ya.kuran okuyup yalan yere yemin eden insangerçekten çok yazık! kv nasıl bir insan hatta insan bile demek ona iltifat olur. görümcen felan var mı? korkmuyorlarmı aynı durumu kendi kızlarının yaşamasından. en önemlisi Allah korkusuda yok sanırım bu insanların.
Ben zaten hep iyi niyetle yaklastm ama olmadı.gdp onu aniden bile öpmüştm.yagmugqda ona anneler günü içnben hedye aradm ya.
BAZen kötü gelin olunca kıymetli oluyorsun. eltim zorla gider gelir. kv arkasından demediğini bırakmaz evinde yemez içmez ama 2 çocugunu kv büyüttü en kıymetli gelini eltimdir. bende 5 yıldır evliyiz öperdim gülümserdim içim gelerek gidip gelirdim sırf açık olduğum için ve akrabaları olmadığım için (aileleri hep tanıdık gelin alıp vermişler aynı köyden ve hacılar tek sülalede ben açığım) sevmezler ve sürekli negatifler bana karşı el kızıyım onlara göre! sırf ünv mezunu olduğum için ve çalıştığım içinde sürekli laf vurdururlar :)Ben zaten hep iyi niyetle yaklastm ama olmadı.gdp onu aniden bile öpmüştm.yagmugqda ona anneler günü içnben hedye aradm ya.
BAZen kötü gelin olunca kıymetli oluyorsun. eltim zorla gider gelir. kv arkasından demediğini bırakmaz evinde yemez içmez ama 2 çocugunu kv büyüttü en kıymetli gelini eltimdir. bende 5 yıldır evliyiz öperdim gülümserdim içim gelerek gidip gelirdim sırf açık olduğum için ve akrabaları olmadığım için (aileleri hep tanıdık gelin alıp vermişler aynı köyden ve hacılar tek sülalede ben açığım) sevmezler ve sürekli negatifler bana karşı el kızıyım onlara göre!
bunlar hep böyle demekki :)Aaa yeminle bende aynıym.açık ve akraba/tandık deglm.bende tek acgm .
Her ne kadar size çok büyük bir haksızlık da yapmış olsalar bu konuşmalarınızla eşinizin canını daha da fazla yakmaktan öteye gidemezsiniz, onlara bir şey olmaz. Daha başka zamanlarda yaptığınız bazı yorumlardan da yola çıkarak üzgünüm ki biraz fevri ve anında köprüleri atan biri olduğunuzu düşünüyorum. Keskin sirke küpüne zarar. Biraz sakin olmaya ve dönüşü olmayan laflar etmemeye dikkat etmenizi öneririm, naçizane
bunlar hep böyle demekki :)
hiçbir erkek ailesini kötüleyen kadınla mutlu olmaz ..
sevmesenizde sayın,kötülemeyin,mesafeli olun ..
eşinizle huzurunuz için ailesiyle iyiymiş gibi görünün ..
bizlerin nasıl ailemizse,onlarında ailesi .. mutlu günler ..
kesinlikle haklısın. 3 yıl kafamın etini yedi kv çocukta çocuk diye bende çalışıyordum istemedik. sonra ikizlerime hamile kaldım aramadılar bile doğum yaptım 9 aydır 1 saat görmemişlerdir. nekadar acı değil mi? oyüzden memleketten geldiklerinde ne yapacam bilmiyorum. aynı binadayız! eltimlerde aynı eşimle arama girmeye çalışıyorlar hep. hatta kaynım eşime mutsuzsan ayrıl sana köyden kız bulalım bile demiş. ne hakla diyorsa eşim şuan konuşmuyor abileyle!Kz bak ben dyorum dikkatli izleyn onlari.eşlerinden görmediklerni oglu gelne yapınca KİSKANIYOLAR
Yazdigin kelimeleri cozmeye calismaktan, konuyu anlayana kadar gobegim catladi.
Aaa deliye bak ya.ndmek boşan .çok meraklysan sen al btane.ay inanamyruw.iste gelde konuşma.kesinlikle haklısın. 3 yıl kafamın etini yedi kv çocukta çocuk diye bende çalışıyordum istemedik. sonra ikizlerime hamile kaldım aramadılar bile doğum yaptım 9 aydır 1 saat görmemişlerdir. nekadar acı değil mi? oyüzden memleketten geldiklerinde ne yapacam bilmiyorum. aynı binadayız! eltimlerde aynı eşimle arama girmeye çalışıyorlar hep. hatta kaynım eşime mutsuzsan ayrıl sana köyden kız bulalım bile demiş. ne hakla diyorsa eşim şuan konuşmuyor abileyle!
Çoook haklısınız.kaç kisi öyle söyledi.hemen kestirip atıyorum ama bu olay çok farklı.iftira hakaret nedemek.
Düşününki oglu izn alp evde annesyle kavga ediyor.kendi oglu bile.ben nasl sakin olaym.aile kavgası çıkacaktı ben zor engelldm.pek söylemem burda ama dogluyum daym amcam bu kelimeleri duysa çok büyük kavga çkar.daha neyapaym ki
aklı yok fikri var işte ne yapacan :)Aaa deliye bak ya.ndmek boşan .çok meraklysan sen al btane.ay inanamyruw.iste gelde konuşma.
10 kere okuduktan sonra anladimCanım telefondan giriyorum.birazda hızlı yazınca öyle oldu.sor söyleyeyim
10 kere okuduktan sonra anladim
O laf biraz agir olmus, ne olursa olursun esinin annesi. O istedigini soyler ama sen en ufak bisey soyleyince kavga cikar, esinde senden sogur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?