Merhabalar ben geldim yine ; cuma tatile gidecegımden erkek arkadasıma babalar günü için bişeyler alıp yemek yemek istiyordum.oda perşembe günü gidecek oldugundan dolayı dün iş yerine çiçek sepetinden bir şey göndermek için tartıstık baska konudan adresini vermesi için aracagımı söyledim yok bu mesajı yanlış atmısım güya , ne alakaymış vs birsürü şey. O kadar üzüldüm ki tarif edemem. Güzel bisey düşünürken ve oncesinde kalbimi kırmış olmasına rağmen.
Bugünde bulusmak istedıgımı söyledim aksam arkadaslarıyla iftar yapacagını söyledi tamam dedim. Yarında görüşemicez ben 10 gün yokum . İftar yapacagını söyleyınce sadece tamam yazdım çünkü iki gündür güzel bisey yapmaya calısırken içimde patlaması beni cok üzdü.fazla tepki veriyormusum tamam demem trip atıyo bak falan dedi fazla tepki vermişim . Ben anlam veremedim hanımlar objektif olarak kim haklı yada haksız?
Bugünde bulusmak istedıgımı söyledim aksam arkadaslarıyla iftar yapacagını söyledi tamam dedim. Yarında görüşemicez ben 10 gün yokum . İftar yapacagını söyleyınce sadece tamam yazdım çünkü iki gündür güzel bisey yapmaya calısırken içimde patlaması beni cok üzdü.fazla tepki veriyormusum tamam demem trip atıyo bak falan dedi fazla tepki vermişim . Ben anlam veremedim hanımlar objektif olarak kim haklı yada haksız?