Kim haklı kim haksız?

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhabalar ben geldim yine ; cuma tatile gidecegımden erkek arkadasıma babalar günü için bişeyler alıp yemek yemek istiyordum.oda perşembe günü gidecek oldugundan dolayı dün iş yerine çiçek sepetinden bir şey göndermek için tartıstık baska konudan adresini vermesi için aracagımı söyledim yok bu mesajı yanlış atmısım güya , ne alakaymış vs birsürü şey. O kadar üzüldüm ki tarif edemem. Güzel bisey düşünürken ve oncesinde kalbimi kırmış olmasına rağmen.
Bugünde bulusmak istedıgımı söyledim aksam arkadaslarıyla iftar yapacagını söyledi tamam dedim. Yarında görüşemicez ben 10 gün yokum . İftar yapacagını söyleyınce sadece tamam yazdım çünkü iki gündür güzel bisey yapmaya calısırken içimde patlaması beni cok üzdü.fazla tepki veriyormusum tamam demem trip atıyo bak falan dedi fazla tepki vermişim . Ben anlam veremedim hanımlar objektif olarak kim haklı yada haksız?

Eekek arkadasiniza sevgililer gunun de hediye alın. Babaniza babalar gunun de.
Annenize anneler gunun de.
Anne ve babaniz evlilik yıl dönümüne karismayin.

Lutfen kendinizi fazla kaptırıp yipratmayin zira karsi taraf o kafada değil.
Anlamanıza sevindim asıl amac o degıldi 10 gün burda yokum bunu telafi etmek güzel zaman gecırmekti aptallık yaptım.

Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
tartışma niye oldu onu anlayamadık.
adres vs konusunu çözemedik...

ayrıca erkek arkadaşınızın babalar gününü kutlamayın.
tatil öncesi yemek yeme isteğiniz normal ama babalar günü için çiçek göndermeniz normal değil bence.

Merhabalar ben geldim yine ; cuma tatile gidecegımden erkek arkadasıma babalar günü için bişeyler alıp yemek yemek istiyordum.oda perşembe günü gidecek oldugundan dolayı dün iş yerine çiçek sepetinden bir şey göndermek için tartıstık baska konudan adresini vermesi için aracagımı söyledim yok bu mesajı yanlış atmısım güya , ne alakaymış vs birsürü şey. O kadar üzüldüm ki tarif edemem. Güzel bisey düşünürken ve oncesinde kalbimi kırmış olmasına rağmen.
Bugünde bulusmak istedıgımı söyledim aksam arkadaslarıyla iftar yapacagını söyledi tamam dedim. Yarında görüşemicez ben 10 gün yokum . İftar yapacagını söyleyınce sadece tamam yazdım çünkü iki gündür güzel bisey yapmaya calısırken içimde patlaması beni cok üzdü.fazla tepki veriyormusum tamam demem trip atıyo bak falan dedi fazla tepki vermişim . Ben anlam veremedim hanımlar objektif olarak kim haklı yada haksız?

Çok darlamışsın erkek arkadaşını.daha önceden iftar için söz vermiş olabilir anlayışla karşılamak lazım

Ayrıca babalar günü hediyesi de ne oluyor, daha şimdiden hassasiyet geliştirmişsiniz. Bu nedir yani? Tabi o kadarla kalsa iyi yarın öbür gün siz de anneler günü hediyesi beklentisine girip trip,kavga çıkartacaksınız hem de çocuğunuz olmadığı halde.bu yüzden adam istemiyor hediye.çünkü hediye esaret demek,karşılık demek,gelecek tripin habercisi demek

Canım evlenince baba olunca alırsın.
Sevgiliye babalar günü hediye alındığını da ilk defa duydum.
Hediye al tabi bu çok güzel bir jest ama illa bir sebebi olmak zorunda değil ki.
Içimden geldi aldım dersin bu daha şık bir davranis olur emin ol.
Sevgilinin sana davranışlarına gelecek olursak bence o da senin bazı hareketlerini pek anlamlandiramamis olabilir.
Ikinizde suç yok ama yanlış anlaşılma çok.
Önce birbirinizi anlamayı deneyin. Anlaşmak zor gelirse ayrilin.

Hayır ne alaka ya ? Jest olsun diye hepsi bu , görüşcektik hediye alcaktım bahane.
İyi de ne saçma bir şey yani bir erkek arkadaşınız iki baba değil.
Ne alaka hediye alıp jest yapmak filan çok saçma bence.
Öyle bir şey de anlamıyorlar zaten ince düşünüyorsunuz da sizin düşüncenize o öyle güzel tepki vermez boşverin şimdiden beklentileri büyütmeyin yahu bu ne böyle...

Anlamanıza sevindim asıl amac o degıldi 10 gün burda yokum bunu telafi etmek güzel zaman gecırmekti aptallık yaptım.

Ya bosver bunu emin ol o da biliyor.
Cek kendini.
Üzülup yipratma kendini biraz bak bakalim ne hallerde.
Bazen olayin disin da kalip izlemek daha mantikli.

Şunu da ekleyeyim beş yıldır evliyim bebeğim hemen olmadi. Bebek olmadan ne esime hediye aldım ne de o bana aldı.
Çünkü anlamsız geliyor o duygu tadilmali once diye düşünüyorum.

Aslında ben eşlerin bile birbirine almasına karşıyım Aslinda herkes kendi babasına alsın daha mantıklı. Öyle diyorum ama babalar günü yaklaştı esim bana anneler günü hediye aldığı için bende ona şimdi hediye almak zorunda istiyorum.
Aslinda bunlara hiç gerek yok.

Back
X