Kim haklı kim haksız?

Sevgiliniz paronayak mi ne alaka mesaji yanlis attiginizi dusunmus falan.
Ne var ki bunda oek ala sevgilinizin adresini sorabilirsiniz.
Hediye mevzusuna gelince, benim bi arkadasim da ogretmenler gunun de ilk asevgilisini arar ben cinsellikte herseyi ilk ondan ogrendim diye :KK70:

Erkek arkadaşınıza babalar günü hediyesi ne alaka? hamile olursunuz çocuğunuz olyr falan tamam da çıktığınız insanın ancak sevgililer gününü kutlarsınız yani adı üstünde babalar günü o da anneler gününüzü kutlamıyor herhalde yani işyerinize öyle bir çiçek gelse ondan millet ne alaka der niye tartıştınız o konu neydi falan orasını hiç anlamadım bi cümleleri.ayırıcı noktalama işareti kullanın

Eğer sevgililik döneminiz uzunsa ve sizde evlilik yönünde ima vermek istiyorsunuz sanırım o Yüzden hediye düşünmüşsünüz potansiyel baba Ada'yı diye ama sanki erkek arkadaşınız biraz odun biri mi ?

Erkek arkadaşının babalar gününün gününün gibi gereksiz ve boş bir çabaya girdiğin için kesinlikle sen haksızsın.
Baba olmayan birine babalar günü ne alaka???

Ben böyle saçma ilişki görmedim :deli: erkek arkadaşa babalar gününde hediye almak? Adam heralde hamile olduğunu düşünüp gerildi:KK70:

Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
Erkek arkadaşınıza babalar gününde hediye almak çok gereksiz, onu babanızla bir tutmak gibi bir sonuç çıkıyor ortaya ya da erkek arkadaşınızla ortak bir çocuğunuz varmış gibi bir anlam... Hayatımızdaki her kişinin yeri ayrı ve özel olmalı, babalar gününde babam dışında başka birinin babalar gününü kutlayarak babamın bendeki özel anlamını başka birine daha yüklemek istemem. Erkek arkadaşınıza ya da herhangi birine jest yapacaksanız illa belirlenmiş bir günde yapmanıza gerek yok

Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
Erkek arkadasiniz baba bile değil ne alaka hediye bence okadar simartmayin ve gereksiz bi davranış bulusmama konusundada sen haklısın senide goturebilirdi yada sanada zaman ayirabilirdi gidecekmissin madem bide çiçekmi yollayacaktiniz erkeğe olmaz bence

Back
X