Evli bir adamım güzel bir işim var ve evliyken başkasıyla ilişkim başladı.Güzel bekar bir kadınla tanıştım önce bakışmalar sonra cesaret edip konuşmayla başladı evli olduğumu gizledim önce ama çok geçmeden öğrenmiş daha ilişkimiz başlamadan karşıma çıktı "evliymişsin dedi yok dedim böyle şeyler gizli kalmaz yapma dedi " gitti aradan 3 ay geçti aklımda bile yoktu nedense yanına uğradım numaranı ver dedim vermezsen gitmem aldı telefonuma yazdı bi kaç gün sonra mesaj attım konuşmaya başladık ben aramadan hiç aramadı buluştuk bir gün ve kaçınılmaz son yaşamamamız gerekeni yaşadık aradan 15 gün geçti hiç konuşmadık yine aradım bana kime anlattın olanları arkadaşların karşıma geçip bana bakıyor dedi kimseye asla öyle birşey yapmam dedim çok kızmıştı sonra yemin ettim inandı yapmadım ama yapmamda gel zaman git zaman iyice bağlandık birbirimize ailesiyle tanıştım oturdum beraber yemek yedim bekar biri gibi davrandım geceleri sürekli arayıp onunla konuşuyordum aşırı derecede kıskanmaya başladım onu olmayacak ithamlarda bulundum sürekli tartışmalarımız oldu ayrılmak kopmak istiyordum ama bir türlü beceremedim eşim telefonumda mesajlarımızı yakaladı yeminler ettim bir daha olmayacak diye yine de yapamadım herşeyine karıştım kadınım dedim bilmiyordum ki sonu buraya varacak eşimden ayrılmayı düşünmediğimi biliyordu ona eşimi sevmediğimi beğenmediğimi söylüyordum onu çok sevdiğimi söylüyordum keşke seninle çok önce karşılaşsaydım diyordum senden çocuklarım olsun istiyorum diyordum ve gün geldi eşim hamile kaldı bunu söylemedim ayrılır benden korkusuyla telefonda eşimle konuşurken duydu yine bırakmadım onu bu böyle olmaz sonumuz kötü demesine rağmen biliyordum seviyordu ama sonu olmadığı biliyordu ailem babam hariç onlarda biliyordu bu kadınla beraberliğimi annem yakışıklı adamsın olur böyle şeyler dedi keşke demeseydi karım 7 aylık oldu ve sevgilimde hamile kaldı aldır olmaz diye yalvardım korktum çok aldırmadı bıraktım gittim 1 ay hiç aramadım sormadım belki aklı başına gelir diye ama maalesef geldiğimde aradım yine bir heyecanla korktum önce tepkisinden ama belli ki o da beni özlemişti bir oğlum olacağını öğrendim