KİM HAKLI? Ne yapmalı

Yigitlik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
2
2
1
40
Evli bir adamım güzel bir işim var ve evliyken başkasıyla ilişkim başladı.Güzel bekar bir kadınla tanıştım önce bakışmalar sonra cesaret edip konuşmayla başladı evli olduğumu gizledim önce ama çok geçmeden öğrenmiş daha ilişkimiz başlamadan karşıma çıktı "evliymişsin dedi yok dedim böyle şeyler gizli kalmaz yapma dedi " gitti aradan 3 ay geçti aklımda bile yoktu nedense yanına uğradım numaranı ver dedim vermezsen gitmem aldı telefonuma yazdı bi kaç gün sonra mesaj attım konuşmaya başladık ben aramadan hiç aramadı buluştuk bir gün ve kaçınılmaz son yaşamamamız gerekeni yaşadık aradan 15 gün geçti hiç konuşmadık yine aradım bana kime anlattın olanları arkadaşların karşıma geçip bana bakıyor dedi kimseye asla öyle birşey yapmam dedim çok kızmıştı sonra yemin ettim inandı yapmadım ama yapmamda gel zaman git zaman iyice bağlandık birbirimize ailesiyle tanıştım oturdum beraber yemek yedim bekar biri gibi davrandım geceleri sürekli arayıp onunla konuşuyordum aşırı derecede kıskanmaya başladım onu olmayacak ithamlarda bulundum sürekli tartışmalarımız oldu ayrılmak kopmak istiyordum ama bir türlü beceremedim eşim telefonumda mesajlarımızı yakaladı yeminler ettim bir daha olmayacak diye yine de yapamadım herşeyine karıştım kadınım dedim bilmiyordum ki sonu buraya varacak eşimden ayrılmayı düşünmediğimi biliyordu ona eşimi sevmediğimi beğenmediğimi söylüyordum onu çok sevdiğimi söylüyordum keşke seninle çok önce karşılaşsaydım diyordum senden çocuklarım olsun istiyorum diyordum ve gün geldi eşim hamile kaldı bunu söylemedim ayrılır benden korkusuyla telefonda eşimle konuşurken duydu yine bırakmadım onu bu böyle olmaz sonumuz kötü demesine rağmen biliyordum seviyordu ama sonu olmadığı biliyordu ailem babam hariç onlarda biliyordu bu kadınla beraberliğimi annem yakışıklı adamsın olur böyle şeyler dedi keşke demeseydi karım 7 aylık oldu ve sevgilimde hamile kaldı aldır olmaz diye yalvardım korktum çok aldırmadı bıraktım gittim 1 ay hiç aramadım sormadım belki aklı başına gelir diye ama maalesef geldiğimde aradım yine bir heyecanla korktum önce tepkisinden ama belli ki o da beni özlemişti bir oğlum olacağını öğrendim

Yine buluştuk görüştük her defasında aldır çocuğu dedim kararlıydı aldırmamakta ailesinden de gizledi bunu 5 aya kadar sonunda benim evli olduğumu bilmediğini söyleyerek söyledi durumu eşim de Doğum yaptı bir kızım oldu eşime anlattım durumu önce çocuğu alıp ondan bakmak istedik o arada gelip görsün dedik tabi vermeyeceğini biliyorduk teklif ettim umrunda bile olmadı eşim yıkıldı çok üzüldü ama bırakmadı beni sevgilim doğurmadan eşim tekrar hamile kaldı aldır dedim yalvardım bakamam diye o da aldırmadı sevgilimle düzmece bir ev kurduk evli zannetsin çevre diye çoğunu o aldı eşyaların beyaz eşyaları ben aldım ve 2. Bir evim daha oldu eşimle sevgilim görüşmeye başladı eşim sevgilime sürekli mesaj atıyordu ben telefonları açmazsan sevgilimin ısrarıyla görüştüler oturdular konuştular biraz tartışmadan sürdü bu böyle oğlum da doğdu sonra araları bozuldu ben her tarafa yetemiyordum maddi manevi sevgilim çalışıyordu zaten oğlunun ihtiyaçlarını karşılıyordu eşimle aramızda sorunlar çıktı diğer eve gittiğim için her iki eve kocalık babalık yapmaya çalışıyordum ama zamanla diğer tarafa olan ilgim azaldı oğlumu 10 günde 1 haftada görmeye başladım eşimde gitmemi istemiyordu derken ikinci kızım oldu sevgilim diyorum ama çocuk doğmadan iman nikahıda yaptık eşim olmuştu o da ilgilenmiyorsun çocukla hiç dışarı çıkarmıyorsun baba gibi değilsin diyordu evin sadece kirasını ödüyorum Arada çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım şimdi imam nikahla eşim yine hamile ve aldırmıyor kabul etmem dedim korkarım 4. Çocuğum olacak aklımı yiyorum şimdi de karımdan kızlarımdan ayrılmak istemiyorum etrafımın duymasından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum git başkasından yap çocuğu bile dedim ama dinlemiyor beni eşim duyarsa beni bırakır giderse ne yaparım

eğer bu hikaye doğruysa sen ş...fsiz haysytsizin birisin! bir de utanmadan burada başlık açıp bizden akıl mı istiyorsun! çık git iki kadının hayatından da ne baba ne eş olmayı haketmiyorsun. çocukların seni öldü bilsinler daha iyi. gül gibi karını evli adamla ilişki yaşayacak bi kadın için ne durumlara sürüklemişsin. hakettiğini yaşa!

Yine buluştuk görüştük her defasında aldır çocuğu dedim kararlıydı aldırmamakta ailesinden de gizledi bunu 5 aya kadar sonunda benim evli olduğumu bilmediğini söyleyerek söyledi durumu eşim de Doğum yaptı bir kızım oldu eşime anlattım durumu önce çocuğu alıp ondan bakmak istedik o arada gelip görsün dedik tabi vermeyeceğini biliyorduk teklif ettim umrunda bile olmadı eşim yıkıldı çok üzüldü ama bırakmadı beni sevgilim doğurmadan eşim tekrar hamile kaldı aldır dedim yalvardım bakamam diye o da aldırmadı sevgilimle düzmece bir ev kurduk evli zannetsin çevre diye çoğunu o aldı eşyaların beyaz eşyaları ben aldım ve 2. Bir evim daha oldu eşimle sevgilim görüşmeye başladı eşim sevgilime sürekli mesaj atıyordu ben telefonları açmazsan sevgilimin ısrarıyla görüştüler oturdular konuştular biraz tartışmadan sürdü bu böyle oğlum da doğdu sonra araları bozuldu ben her tarafa yetemiyordum maddi manevi sevgilim çalışıyordu zaten oğlunun ihtiyaçlarını karşılıyordu eşimle aramızda sorunlar çıktı diğer eve gittiğim için her iki eve kocalık babalık yapmaya çalışıyordum ama zamanla diğer tarafa olan ilgim azaldı oğlumu 10 günde 1 haftada görmeye başladım eşimde gitmemi istemiyordu derken ikinci kızım oldu sevgilim diyorum ama çocuk doğmadan iman nikahıda yaptık eşim olmuştu o da ilgilenmiyorsun çocukla hiç dışarı çıkarmıyorsun baba gibi değilsin diyordu evin sadece kirasını ödüyorum Arada çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım şimdi imam nikahla eşim yine hamile ve aldırmıyor kabul etmem dedim korkarım 4. Çocuğum olacak aklımı yiyorum şimdi de karımdan kızlarımdan ayrılmak istemiyorum etrafımın duymasından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum git başkasından yap çocuğu bile dedim ama dinlemiyor beni eşim duyarsa beni bırakır giderse ne yaparım
Zamanında hurmaları yerken iyiydi tabi neyse inşallah nikahlı karınız aklı başında biridirde gökten yağmur yağsa da size 1 bardak su vermese.

Bu üye erkek olduğunu iddia ediyor ....
Bu sitenin yıkacağı yuvalardan bir olay gibi geldi ama hiç bir erkek bu kadar detaylı yazmaz...
İşin kötüsü eşi sitemizde üye ve bugün konuyu okudu...
Tabi üyemiz bizle dalga geçmiyor ise

cümlelerim düşük kusura bakmayın ama ortalık fena karışacak söylemedi demeyin...

Genelde burda kadın taklidi yapan erkek yazarları kk kadınları daha ilk mesajından anlar ama ilk defa kararsız kaldım. Bana erkek taklidi yapan ve kendisine hakaret ettirerek ilgi çekmeye çalışan bir kadınmış gibi geldi başlık sahibi. Bilemedim :/

İşte bende buna takıldım ve arada kaldım ....

Yav siz ne pislik bir insansınız. Hiç mı utanmadınız bunları yaşarken. Haysiyet yok, gurur yok, onur yok, namus desen hiç yok... Sizin gibi insanların soyu kurusun inşaAllah...
Kurumuyor bacım kurumuyor nesilleri baksana, tövbe estağfirullah mevlam yağdırıyor böylelerine bebeleri!

Kurumuyor bacım kurumuyor nesilleri baksana, tövbe estağfirullah mevlam yağdırıyor böylelerine bebeleri!
Çükü kurusun! Böyle insan olamaz. Böyle pislik namussuz birisi olmamalı dünya üzerinde. Hala diyor karımı kaybetmek istemiyorum, soysuz ya cidden soysuz.

Back
X