Herhangi bi konuda kendimi geliştirmemi istiyorAmaç olarak ne istiyor eşiniz? Ben anlamadım? Ne bekliyor yani gerçekten anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bi konuda kendimi geliştirmemi istiyorAmaç olarak ne istiyor eşiniz? Ben anlamadım? Ne bekliyor yani gerçekten anlamadım
Haklı dedigim sey başka. Bana hep güçlü ol özgüvenli ol diyor bu konuda haklo cunku oyle degilim. Kim hakli diye sordugum son yazdigim sey-ki hakli derken? Siz kararinizi vermissiniz zaten esiniz hakliymis.
Eşin konusmasi seni gondermek istemesi tehdit etmesi cok yankis.Selam bayanlar. Bugün eşimle olan tartışmamızı anlatmak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Ben cok konuşkan bir insan değilim eşim hep bundan şikayetçi, bi amacım olmamasından şikayetçi -ki haklı- her tartışma bu yüzden çıkıyor kendini gelistir falan filan
Bugun yine bu konuda tartıştık bana bayramdan sonra ailenin yanına git yılbaşına kadar orada kal düzelirsen ne âlâ düzelmezsen de geri gelir sadece cocuguna annelik yaparsın benden maddi manevi bi beklentin olmasın dedi. Bende ben gitmek istemiyorum, biraz daha sabret okulum bitsin kendi düzenimi kurup öyle giderim dedim (sınava girdim sonuca göre 2 yıl daha okuycam).
Esim de bu lafıma sinirlendi sen beni basamak olarak görüyosun, annen baban seni okutmamış ben okutuyorum düzenini kurduktan sonra da basıp gideceksin dedi ve bi sürü küfür hakaret...
Sizce benim düsüncem yanlış mı? Yoksa eşim mı haklı ?
Mesela nası bi konu? Ebru öğren hat öğren sabundan meyve yapmasını öğren filan mı diyor? Nası bi kendini geliştirme dil öğrenmek gibi şeyler mi yoksa?Herhangi bi konuda kendimi geliştirmemi istiyor
Evet düşüncen yanlış eşine sırtını dayamışsın ve bunu oona belli etmişssin . Eşini de anlamadım saçma sapan konusmusSelam bayanlar. Bugün eşimle olan tartışmamızı anlatmak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Ben cok konuşkan bir insan değilim eşim hep bundan şikayetçi, bi amacım olmamasından şikayetçi -ki haklı- her tartışma bu yüzden çıkıyor kendini gelistir falan filan
Bugun yine bu konuda tartıştık bana bayramdan sonra ailenin yanına git yılbaşına kadar orada kal düzelirsen ne âlâ düzelmezsen de geri gelir sadece cocuguna annelik yaparsın benden maddi manevi bi beklentin olmasın dedi. Bende ben gitmek istemiyorum, biraz daha sabret okulum bitsin kendi düzenimi kurup öyle giderim dedim (sınava girdim sonuca göre 2 yıl daha okuycam).
Esim de bu lafıma sinirlendi sen beni basamak olarak görüyosun, annen baban seni okutmamış ben okutuyorum düzenini kurduktan sonra da basıp gideceksin dedi ve bi sürü küfür hakaret...
Evet ugrastı biseyler yapıp kendimi geliştirmem icin sınava girmem icin cok desekledi ders calismam icin beni motive etti. Kisisel gelisim kitapları filan aldı.. videolar buldu izle diyeSanki esiniz elinizden geleni yapmis ama siz cvp vermemissiniz gibi hissettim belki son care boyle blof atiyordur. Ama yilbasina kadar coookk uzun bir sure.
Selam bayanlar. Bugün eşimle olan tartışmamızı anlatmak istiyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
Tartışmamız, dün çocuğu emzirirken yanlış tutmuşum emerken tıkanmış burdan başladı buralara kadar geldi..ve bizim tartışmalarımızım sonu hep benim konuşmamamdan kendimi savunamamamdan devam ediyor . O istiyor ki karşısında güçlü durayım kendimi savunayım ama ben yapamiyorum. Aklımdan geçenleri dilime dökemiyorum bu da kücüklükten aileden gelen bisey o yüzden ailenin yanina git düzel gel diyor (nasıl olacaksa).Tabi ki de hoş değil tavrı söyledikleri. Ama tartışmanız neydi neden annene git diye birşey söyledi?
İki tarafın da yanlışları olduğunu düşünüyorum bu raddeye gelip bunu söyleyene kadar birşeylere sinirlenmiş olabilir diye düşünüyorum. Bu onu haklı yapar demiyorum ama sadece iki taraflı bakmak lazım siz sadece onun söylediği cümleyi,söylediğine karşılık verdiğiniz cevabı yazmışsınız peki bundan önce ne oldu?
Tartışmamız, dün çocuğu emzirirken yanlış tutmuşum emerken tıkanmış burdan başladı buralara kadar geldi..ve bizim tartışmalarımızım sonu hep benim konuşmamamdan kendimi savunamamamdan devam ediyor . O istiyor ki karşısında güçlü durayım kendimi savunayım ama ben yapamiyorum. Aklımdan geçenleri dilime dökemiyorum bu da kücüklükten aileden gelen bisey o yüzden ailenin yanina git düzel gel diyor (nasıl olacaksa).
Bence yazınızdan imla kurallarına dikkat etmenizden zaten boş bir insan olmadığınız anlaşılıyor. Kendinize haksızlık etmeyin. Konuya farklı açıdan bakmak istedim. Eşiniz çok ukala birine benziyor. Bazı arkadaşlar demiş ya sizi uzaklaştırmak istemesinin asıl amacını araştırın benceTartışmamız, dün çocuğu emzirirken yanlış tutmuşum emerken tıkanmış burdan başladı buralara kadar geldi..ve bizim tartışmalarımızım sonu hep benim konuşmamamdan kendimi savunamamamdan devam ediyor . O istiyor ki karşısında güçlü durayım kendimi savunayım ama ben yapamiyorum. Aklımdan geçenleri dilime dökemiyorum bu da kücüklükten aileden gelen bisey o yüzden ailenin yanina git düzel gel diyor (nasıl olacaksa).
Herhangi bi konuda kendimi geliştirmemi istiyor
bi amacım olmamasından şikayetçi -ki haklı- her tartışma bu yüzden çıkıyor kendini gelistir falan filan