• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı

Haklısınız.. İnşallah boşanacağım. Ayrıca özellikle bana ağır konuşan herkese teşekkür ederim.
Bakın bunu fark ettiğinize göre gerçekten akıllı bir kadınsınız. Burada sert konuşulduğunda genelde konu sahipleri "kıskanıyorsun kızaaam" moduna girer. Halbuki şok etkisi yaratmak için birebir bir şey bu. Eminim ondan kurtulduğunuzda çok daha güçlü bir kadın olacaksınız :KK200:

bazi erkekler ozellikle böyle davranıyor bence, su anlattiklarinizda ben ufacik bi hata göremedim

başarılı kariyerli iyi niyetli temiz bi insansiniz sanirim, bunu kabullenip sizi yuceltmek yerine sizin uzerinize cikip ezmek icin sacma sapan seyler bulmus, bazi erkekler eslerinin onlarin uzerinde olmasini hazmedemiyo. istiyo ki kulu kolesi ol bisey bilmeyen he kocacim diyen biri ol, senin sesin fikrin hakliligin ona zulum oldugu icin o da sana zulmetmis resmen

en iyi karar bence de bosanma, bu zamana kadar beklemeniz de manipule edilisiniz ve sabrin ancak tasmasi haksizlik ediyo muyum korkusu bence

velev ki hata olsun, insan hatayi yuz kez basa kakmaz

hayatim surda hata yaptin bence üzüldüm/kirildim/yanlisti desin tekrar tekrar ayni seyi yapacak degilsiniz

adam olan hata bile olsa yüze vurmaz hatayi 736199462 kere
Çok güzel yazmışsınız. Sağolun.

Esine böyle davranan asaglik kompleksi olan biri kendisi büyük ihtimalle aldatiyordur. Insan kendinden bilirmis

Kendisi ezik karakter seni de öyle yapmaya çalışıyor..
Böyle dangalaklar güçlü,başarılı,ayakları üzerinde durabilen kadınları sevmez..

Onlara dövsede sövsede kocam diye gezen koca meraklısı kadınlar cazip gelir...

Öküz herif..

Hayır nefret ediyorum. Ama baştan kurtulamadım. Sonra bu saygısızlığı yuttum. Ne denir kendi aptallığım.

e başta yuttunuz bitti değil ki hala devam ediyor hala yutuyorsunuz. küfür işitmekten zevk almıyorsanız boşanabilirsiniz.

Ben sana cok alakasiz bir soru sorucam. Esin ne is yapiyor ? Eger ki meslegi yada pozisyonu senden daha dusuk se zaten ne soylemek istedigimi anlamissindir. Eger meslegi senden daha yuksek bi mevkideyse ozaman sknti buyuk cnku esin ruh hastasi olablr. Asiri kiskancmis ve uzgunum ki kiskanclk asla tedavi edilecek bir hastalik degil. Bununla yasamayi ogreneceksin yani atiyorum biraz daha mesafeli olucaksin isyerindekilerle ne bilim esinle konusrken onlarin cikda onemli olmadigini onemsemedigini belirtecek seklde konusucaksin ve bu tarz konulari asla eve tasimicaksin. Esini duzetmek istiyorsan da ayrilacaksin cnku asla duzelmez.

Sadece erkek çalışanları takıyorsa aşırı kıskanç.
Kadınlara da laf sayıyorsa gerçekten kırmış kafayı.
Ama siz iyi bir insansınız, hiç hak etmemişsiniz, üzüldüm.
Sadece erkek. Benden çok küçük çok büyük kısa uzun şişman zayıf farketmez. Kapıyı açıp içeri girerken kapıyı tutan komşumuza çok teşekkür ederim dedim diyede olay oldu. İçten demişim.

• Beğen
Reactions: KV_
Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.

Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.
Ben olsam her konuda ona ağır hakaretler eder sonra bosardim

Ben sana cok alakasiz bir soru sorucam. Esin ne is yapiyor ? Eger ki meslegi yada pozisyonu senden daha dusuk se zaten ne soylemek istedigimi anlamissindir. Eger meslegi senden daha yuksek bi mevkideyse ozaman sknti buyuk cnku esin ruh hastasi olablr. Asiri kiskancmis ve uzgunum ki kiskanclk asla tedavi edilecek bir hastalik degil. Bununla yasamayi ogreneceksin yani atiyorum biraz daha mesafeli olucaksin isyerindekilerle ne bilim esinle konusrken onlarin cikda onemli olmadigini onemsemedigini belirtecek seklde konusucaksin ve bu tarz konulari asla eve tasimicaksin. Esini duzetmek istiyorsan da ayrilacaksin cnku asla duzelmez.
İş yerinde a sosyal oldum. Yine olmadı. Yerimde değilken aramış. Aradım tuvaletteydim dedim. He ve tabi tabi gibi laf lokmalar off öyle zor ki

Kendi işi esnaf

Selam Hanımlar,
Bir sürü konu var eşim yıllardır unutmuyor. Madde madde yazacağım. Haklı mı? Ben ne yapmalıyım? Yardımcı olun lütfen.
1- ) 3 yıldır çalıştığım iş yerinde olan olay. Bir amirim izlediğim bir filmin bahsi geçince, bende kitabı var getireyim dedi. Olur dedim. ( Konuşma 5-6 kişi arasında geçiyor. Amirimle yalnız değiliz. Son derece düzgün bir insandır. )
Bu olayın üzerinden 3 yıl geçti her tartışmada eşim bu konuya geliyor çok ağır hakaret ve küfürler ediyor. Kitap alacak samimiyet vs bağırıp çağırıyor.
2-) işyerinde müdür poz. Çalışıyordum. Elemanım alkollü araba kullanırken kaza yaptı. Yeni evlenmişti. Evleri kira arabayı borçla almıştı. Çok küçük bir miktar para verdim. Destek amaçlı. Bu tarz yardımları özellikle hasta çocuklara yapıyordum çalışırken. Bu ayda ona vereyim dedim. Eşime de söyledim. Nasıl biliyorsan öyle yap dedi.
Bu noktada belirtmeliyim ki 6 yıl önce bir kez sürekli alkollü araba kullanan eşime çok ağır laflar etmiştim.
Eşim bunu da öne sürerek her zaman bu konuyu açıp hakaretler ediyor. Bu olay da 3 yıl önce oldu.
3- Elemanımın babası kanserden öldü. Eşimle baş sağlığına gittik. Kavga dövüş. Ne gerek varmış vs. Neyse evde elemanım eşi ve annesi de yanında. Allah razı olsun müdürümden hep sordu babamın durumunu dedi. Sonrası evden çıktık onu mu arıyorsun diye kavga. Aramadım aynı işyerindeyiz soruyorduk babasının durumunu dedim ama boş.
Bu olayda yıllardır gündemde.
4- ) İş yerindeki arkadaşlarla eşlerimizi de alarak iftara gittik. İş yerinde mesai arkadaşım kendisi erkek, masada benim için müdürüm yoğurt yemez demiş. Ben yoğurt yerim ama işyerinde ekşi olduğu için almıyorum. Konusu geçmiş olabilir. İşyerinde aynı masada yemek te karşılaştığımız oluyor. Bilmiyorum hiç farkında olmadığım bir konu. Tabi ki bu konuda küfürler eşliğinde ayda bir anılıyor.

Buralarda yanlışlarım ne? Eşim haklı mı bunlar anormal şeyler mi? Bu konuların açılmamasını nasıl sağlarım.
Hiçbir yorumu daha okumadan, sadece konuyu okuyup sorunuzu cevaplamak istiyorum. Tek bir yanlışınız var o da bu adamla hala muhattap olmak.

İş yerinde a sosyal oldum. Yine olmadı. Yerimde değilken aramış. Aradım tuvaletteydim dedim. He ve tabi tabi gibi laf lokmalar off öyle zor ki
Benm halamin kocasi aynen boyle ruh hastasi asiri kiskanc asagilik kompleksi var bunu hincini kadinin isndencikariyor resmen.takmamayi ogrenmen lazm kufurleri duymazdan gelebiliyorsan yada cevabini verip susturabilyorsan devam et.yoksa yol verceksin uzgunum

Sorun eşinizde.

Vicdanı var mı?

Ne ölümden anlıyor? Ne unutuyor?

Bayatladi bunlar artık yeni bir şey söyle deyin.

Size guveniyor guvenmese boşardı bu maddeler olduğunda.

Unutulacak bir iki maddeyi bile unutmamis pes ya ben olsam egonla sana mutluluklar derdim.

Haddini bildirin esinizin saçma seylerle sizi uzemesin bi daha..

Back
X