Kim haklı

Cidden işe gitmedim. Haydi hazırlan bırakayım vs diyor. Neyse sonra gidersin dinlen diyor. Bu arada 5 aydır çalışmıyorum. Tüp bebek meselesi yüzünden. Ama hala bu konular açılınca çıldırdım. Transferide iki aydır erteliyorum. Boşanmak çok kolay. Bir de bebeğimden vazgeçiyorum

Of of ne zor sizin gibi bir insana nasıl kiyabiliyor hic anlamiyorum. Ama bu durumda cocuk yapmamaniz daha dogru inanin. Anne kadar baba da önemli. Size layik bir es olamayan adam. Cocuklariniza layik bir baba Olamaz

Esnaf 12-1 2 gibi geliyor. Kendi işiymiş mecburmuş.
Klasik cevap
İyi düşünün taşının bu adamla bir ömür boyu gözü yaşlı devam ederim diyorsanız dediklerine katlacaksınız.
Yok ben değerliyim bu kadar hakareti haketmiyorum diyorsanız da boşanın ;)

Benzer sebeplerden ilişkimi bitirdim bir kaç ay önce. Şu sıralar kafamda acaba olur muydu diye düşünüyordum. Sizin konunuz beni kendime getirdi diyebilirim. Sizde kendimi gördüm sanki. Evlenmisimde bunlari ben yaşıyormusum gibi. Karşıdakinin iyi bir davranışına tüm kötülüklerini,kırmalarını,üzmelerini unutuyorum. Eziklik değil bence aşırı iyilikten, gereksiz vefalı olmaktan kaynaklanıyor. Yaşadıklarınız için çok üzüldüm gerçekten.
Umarım doğru kararı verir çok mutlu olursunuz. Cordelia Cordelia

Eşiniz çok abartmış. Aşırı kıskanç bir yapısı var demek. Sizin bir suçunuz yok.

Ya bakın kusura bakmayın ama eşiniz gibi erkekler en aşağılık erkekler.
Dervisin fikri neyse zikri de odur.
Demek ki kendisi de sapık zihniyetli bir insanki herkesi kendisi gibi sanıyor.
Boşanmayacaksanız kesin resti çekin öyle devam edin hayatınıza.
Yazık günah size ya çok üzülüyorum ben işinde başarılı olup evde böyle ezilen kadınlara yapmayin bunu kendinize.

Ya bakın kusura bakmayın ama eşiniz gibi erkekler en aşağılık erkekler.
Dervisin fikri neyse zikri de odur.
Demek ki kendisi de sapık zihniyetli bir insanki herkesi kendisi gibi sanıyor.
Boşanmayacaksanız kesin resti çekin öyle devam edin hayatınıza.
Yazık günah size ya çok üzülüyorum ben işinde başarılı olup evde böyle ezilen kadınlara yapmayin bunu kendinize.
Zaten görseniz beni bu konu bu kadının mı dersiniz. Hakkını arayan güçlü bir kadınım. Ama evlilikte öyle değilim. Boşanmak istiyorum artık yeter. Diğer taraftan Tüp bebek konusu beni durduruyor. Transfer olsun mu bebekle kıskançlık ve küfür biter mi. Yoksa çocukta eziyet mi çeker. Ben çocuğumu alıp giderim. Bir sürü düşünce beynim kazan.

Zaten görseniz beni bu konu bu kadının mı dersiniz. Hakkını arayan güçlü bir kadınım. Ama evlilikte öyle değilim. Boşanmak istiyorum artık yeter. Diğer taraftan Tüp bebek konusu beni durduruyor. Transfer olsun mu bebekle kıskançlık ve küfür biter mi. Yoksa çocukta eziyet mi çeker. Ben çocuğumu alıp giderim. Bir sürü düşünce beynim kazan.
Hakkınızda en iyisi en hayırlısı neyse olur olsun inşallah.
Benim çocuğum yok ama etraftan duyduğum gördüğüm çocukla beraber olan sorunların daha da arttığı.
Zaten bunca stres altında çok zor hamilelik süreci vs.
Gerekirse bi uzman desteği alın psikologa gidin öyle karar verin.
Ha bi de şu var çocuğunuz oldu diyelim alır giderim diyorsunuz ama o zamanda bu adamla ömür boyu baginiz olacak vs.

Benzer sebeplerden ilişkimi bitirdim bir kaç ay önce. Şu sıralar kafamda acaba olur muydu diye düşünüyordum. Sizin konunuz beni kendime getirdi diyebilirim. Sizde kendimi gördüm sanki. Evlenmisimde bunlari ben yaşıyormusum gibi. Karşıdakinin iyi bir davranışına tüm kötülüklerini,kırmalarını,üzmelerini unutuyorum. Eziklik değil bence aşırı iyilikten, gereksiz vefalı olmaktan kaynaklanıyor. Yaşadıklarınız için çok üzüldüm gerçekten.
Umarım doğru kararı verir çok mutlu olursunuz. Cordelia Cordelia
Amin. Sizde iyiki yolun başında kurtulmuşsunuz. Bunun daha kıyafet makyaj topuklu ayakkabı kavgaları var. Diyeceksiniz bu adamda iyi Ne var ona da dediğim gibi harika bir ailesi var.

Ne kadar iyi birisiniz.. maalesef eşiniz için bu geçerli değil.Eşiniz ne iş yapıyor ? Eğer sizden alt bi pozisyondaysa işinizi ve saygınlığınızı kıskanıyor gibi geldi bana

Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap veremedim. Yazdıklarınız ve emeğiniz çok anlamlı. Özellikle beni eleştirenler çok çok Haklısınız. İnşallah doğru kararı verip uygulayacağım.
Bana iyi olduğum neden yazılıyor bilmiyorum eğer yardım konusuysa az bile yapıyordum. Benim ailem bile bilmez bu durumu. Konu gereği yazdım. Sonradan utandım. Bana iyi diyenler, o sizin kalbinizin güzelliği. Teşekkürler.
:KK200::KK200::KK200:

Ne kadar iyi birisiniz.. maalesef eşiniz için bu geçerli değil.Eşiniz ne iş yapıyor ? Eğer sizden alt bi pozisyondaysa işinizi ve saygınlığınızı kıskanıyor gibi geldi bana
Eşim esnaf. Bende bazen öyle düşünüyorum. Bazen bu durum hoşuna gidiyor gibi. Bilmiyorum gerçekten.

İnşallah kendiniz ve gelecekte doğacak çocuğunuz için hayırlı bir karar verirsiniz fakat aldatsa sevinirim kurtulurum dediginiz birinden çocuk yapıp bu hayata o bebegide dahil etmek çok bencilce olur gibime geliyor .boşanmak yada boşanmamak sizin kararınız ki kimsenin haddi olamaz şunu yap bunu yap demek ama eğer bosanmayacaksanizda eğer ikna edebilirseniz eşinizi yardım alsın yada birlikte Terapiste gidin ama muhakkak yardım almalı çünkü bunlar normal davranışlar değil

Vay be kimler kimler müdür oluyor
Yani o sizi sadakatsizlikle suçluyor hem de sürekli, siz de karşısında ağlıyorsunuz, ertesi gün aynen gündelik hayata devam öyle mi

bi yandan anlıyorum bu yorumu bi yandan çok haksızsın sevgili hanmadi.
bazen bende şaşıp kalıyorum şu forumda mesela kimler kimler öğretmen.
ama müdürlük bence farklı. ama bunun dışında inan iş ve özel yaşam tamamen birbirinden ayrı şeyler. bunu da anladım.
keşke üni müni fln hikayede yani eğitim tamam önemli ama toplum olarak eğitsek kendimizi..

konuya gelicek olursak sevgili Darla, hiç anırmal şeyler yapmıyorsun. Kocada sıkıntı var.

Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap veremedim. Yazdıklarınız ve emeğiniz çok anlamlı. Özellikle beni eleştirenler çok çok Haklısınız. İnşallah doğru kararı verip uygulayacağım.
Bana iyi olduğum neden yazılıyor bilmiyorum eğer yardım konusuysa az bile yapıyordum. Benim ailem bile bilmez bu durumu. Konu gereği yazdım. Sonradan utandım. Bana iyi diyenler, o sizin kalbinizin güzelliği. Teşekkürler.
:KK200::KK200::KK200:

o bizim kalbimizin güzelliği değil sevgili Darla, bize yansıttığın o. Bu kadar mütevazi olma. Bende böyleyim maalesef.
Onun dışında; bu forumda yorumlarını beğendiğim ve okuduğum kadar gayet aklı başında bi kadınsın.
Lütfen daha fazla sindirmesine izin verme. tamam bekara boşamak kolay ama bu evlilikten bişey olmaz... maalesef.

Aynen katılıyorum yazdıklarıniza. Bu arada boşanacağım için açtım konuyu. Haklı mıyım gerçekten. Çünkü ben bile hatalı olduğumu düşünür oldum.

Keşke yıllar önce konu açsaymışsınız. Belki %100 haklı olduğunuzu o zaman anlardınız da yıllar önce boşanırdınız.

Bu kadar yıl nasıl dayandınız anlayamadım. Diğer mesajlarınızı henüz okumadım. Böyle bir evliliği sürdürebilmek için küçüklükten itibaren değersiz olduğunuza inandırılmış olduğunuzu ve arkanızda aile desteğiniz olmadığını tahmin ediyorum. Bir de eşinizden önce hiçbir flörtünüz olmadığını, hiç normal bir ilişki nasıl olur deneyimleme şansınız olmadığını. Başka bir açıklama gelmedi aklıma.

Sizin için çok endişe ettim. Lütfen forumdan çıkarken üyelikten çıkış yapıp çıkın, geçmişi vs silin de eşiniz görmesin.

Ayrıca lütfen “şunu yapsam beni öldürür” diyeceğiniz hiç kimseyi hayatınızda tutmayın. Gerekirse aylarca terapi görüp, güçlenip, kendinize güvenli bir ortam kurup öyle boşanın.

o bizim kalbimizin güzelliği değil sevgili Darla, bize yansıttığın o. Bu kadar mütevazi olma. Bende böyleyim maalesef.
Onun dışında; bu forumda yorumlarını beğendiğim ve okuduğum kadar gayet aklı başında bi kadınsın.
Lütfen daha fazla sindirmesine izin verme. tamam bekara boşamak kolay ama bu evlilikten bişey olmaz... maalesef.
Teşekkürler. :KK68:Bende sizi takip ediyorum. Ve çok Haklısınız. Mutsuzluğum tavan yaptı. Büyük konuşmak istemiyorum. O yüzden hayırlısı olsun diyelim.

• Beğen
Reactions: KV_
Keşke yıllar önce konu açsaymışsınız. Belki %100 haklı olduğunuzu o zaman anlardınız da yıllar önce boşanırdınız.

Bu kadar yıl nasıl dayandınız anlayamadım. Diğer mesajlarınızı henüz okumadım. Böyle bir evliliği sürdürebilmek için küçüklükten itibaren değersiz olduğunuza inandırılmış olduğunuzu ve arkanızda aile desteğiniz olmadığını tahmin ediyorum. Bir de eşinizden önce hiçbir flörtünüz olmadığını, hiç normal bir ilişki nasıl olur deneyimleme şansınız olmadığını. Başka bir açıklama gelmedi aklıma.

Sizin için çok endişe ettim. Lütfen forumdan çıkarken üyelikten çıkış yapıp çıkın, geçmişi vs silin de eşiniz görmesin.

Ayrıca lütfen “şunu yapsam beni öldürür” diyeceğiniz hiç kimseyi hayatınızda tutmayın. Gerekirse aylarca terapi görüp, güçlenip, kendinize güvenli bir ortam kurup öyle boşanın.
Aile desteğim var hatta bana daire veriyor babam. Ama değersizlik konusu doğru. Şuan ki babam ile eski babam çok farklı. Çok şükür. Uzun sürdü ama değişti.
İlişki deneyimim yok.. Ve artık telefonumu şifreledim. Bir kaç haftadır vermiyorum ama silerim.
Endişelenmeyin. Teşekkürler

Eşinde resmen eziklik psikolojisi var.. seni ezerek eşitlenmeyi sağlamaya çalışıyor.. iş güç sahibi bi kadınsınız. Nasıl bu hakaretleri kabul ediyorsunuz??

Back
X