- Konu Sahibi minikmavikus
Duruma göre gidicem dedim o da hasta olursa zorlama dedi ben de tabi ki öyle dedim o kadar gitmeyeceğimi düşündü herhalde
Hem sizin takdirinize bırakmış , hem sorun çıkarmış sonradan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruma göre gidicem dedim o da hasta olursa zorlama dedi ben de tabi ki öyle dedim o kadar gitmeyeceğimi düşündü herhalde
Eşinize güvenmez misiniz acaba
Haklı tabiki.Hasta çocuğun kız istemede ne işi var .Zaten hasta onun dinlenmeye ihtiyacı var.İsterseniz kızın ama eşiniz haklı.yine bir kim haklı konusu
Eşim uzakta bi aylığına annemin yanındayım konferansta tel yasak sadece akşamları arayabiliyor
Oğlum beş gündür ateşli düşürüyoruz tekrar çıkıyor 3 tane doktora götürdüm
İlacı verince biraz toparlıyor etkisi geçince yine aynı halsiz ateşli vs.
Bugün Kardeşimin kız istemesi vardı. Aynı şehirdeyiz ama yol uzak 1 saat. Eşim akşam aradı gittin mi dedi ilacın etkisiyle iyi dedim geldik dedim
Başladı mesaj yağdırmaya seni affedemiyorum bunu nasıl yaptın asla izin vermezdim hasta çocuk evden çıkmaz gezmenin sırası mı vs ben savunma yaptıkça çocuğa bak şaf yetiştirme falan diyor
O kadar sinirlendim ki gezme mi bu ya bi kere olabin bir şey arabayla gidilip gelindi bir tek onun mu çocuğu ben zaten ilgili bi anneyim vurdumduymaz değilim ki
Ne diyosunuz arkadaşlar ona göre alttan alacağım haksız mıyım ben ben evde oturacak mışım. Gitmesem de hastaydı zaten çok saçma değil mi.
Normalde çok karışmaz böyle şeylere ama uzakta göremediği için aklı kalıyor dedim ama iyice abarttı yani
Haklı canım sen yine alttan sl onunda orda belki yolunda gitmeyen bişeyi olmuştur ateşli diyosun baksana sadece öksürük olsa neyse benim eşimde aynı deli gibi düşkün ateşli hayatta bir yere götürtmez ateş yoksa halsiz değilse çok sıkıntı yapmaz ama ateşli halde kontrol altına alsam dahi kızar göndermez bde küçükse oyğzden daha çok korkaryine bir kim haklı konusu
Eşim uzakta bi aylığına annemin yanındayım konferansta tel yasak sadece akşamları arayabiliyor
Oğlum beş gündür ateşli düşürüyoruz tekrar çıkıyor 3 tane doktora götürdüm
İlacı verince biraz toparlıyor etkisi geçince yine aynı halsiz ateşli vs.
Bugün Kardeşimin kız istemesi vardı. Aynı şehirdeyiz ama yol uzak 1 saat. Eşim akşam aradı gittin mi dedi ilacın etkisiyle iyi dedim geldik dedim
Başladı mesaj yağdırmaya seni affedemiyorum bunu nasıl yaptın asla izin vermezdim hasta çocuk evden çıkmaz gezmenin sırası mı vs ben savunma yaptıkça çocuğa bak şaf yetiştirme falan diyor
O kadar sinirlendim ki gezme mi bu ya bi kere olabin bir şey arabayla gidilip gelindi bir tek onun mu çocuğu ben zaten ilgili bi anneyim vurdumduymaz değilim ki
Ne diyosunuz arkadaşlar ona göre alttan alacağım haksız mıyım ben ben evde oturacak mışım. Gitmesem de hastaydı zaten çok saçma değil mi.
Normalde çok karışmaz böyle şeylere ama uzakta göremediği için aklı kalıyor dedim ama iyice abarttı yani