Kim haklı

Çocuğunuzun doktoruna sordunuz mu? Benim oğlum hasta olduğu dönemde benzer bir durum söz konusu olmuştu doktoruna danıştık , ateşli çocuk asla evden çıkmaz havale geçirebilir demişti. Hafif ateşsiz nezle tarzı ayakta bir hastalık olsa belki çıkılır ama düşmeyen ateş gerçekten tehlikelidir. Benim oğlum 3,5 yaşında daha hiçbir kız isteme , düğün dernek falan katılmadık hep ateşli hastalık dönemlerine geldi . Eşiniz uzakta ve haliyle sizi kıracak kadar büyük tepki vermiş. Ama empati yapın siz 1 ay iş için uzakta olsanız oğlunuz çok hasta olsa babası götürse kız istemeye sinirlenmezmiydiniz? Dürüst olun. Aynen kocanız gibi bağırıp çağırırdınız. Ve ya oğlunuz orda ateşlenseydi havale geçirseydi bunun hesabını nasıl verecektiniz? Lütfen bir daha doktoruna danışın. Doktoru onay verirse gidin

Bagirip cagiran her zaman her durumda haksizdir ki. Ayrica ben de atesi gunlerdir mudahale haric dusmeyen cocugu kiz istemeye falan asla goturmezdim.

Bence kavga boyutuna getirmeyin. Belliki çok endişelenmiş haklı olarak. Siz çocuğunuzu elbette düşünürsünüz ama hafif bi hastalığı olsa zaten sorun etmezdi.

Cocukla ilgilenen sizsiniz en dogrusunu siz bilirsiniz. Cok biliyorsa kendi baksin cocuguna. Bu erkeklerin lafi cok icraati yok

Bana göre haklıii.
Çocuk kalabalık ortamlardan hasta çok...
Ben bebeğim doğduğundan çıkmıyorum desem yeridir.
Şimdi herkes konuşacak ne olucak alışsın diye..
Benim için çocuğum önemli isteyen alınsın isteyen kırılsın..
Büyük halimizle biz bile hasta olunca ölü gibi oluyorsak..
Minnosları düşünüyorum.
Neyse bence uzatmayın. Geçmiş olsun..
Deli gibi yazı bekliyorum minnoşum la gezmek için. :anne:

Haksız
O babası ise siz annesiniz ve anneler çocuklarını her zaman daha çok düşünür.
Zaten çocuk kötü durumda olsa annelik iç güdüsü ile gitmezdiniz, kaldı ki böyle bir günde tabi ki kardeşinizin yanında olmanız gerekir.

yine bir kim haklı konusu

Eşim uzakta bi aylığına annemin yanındayım konferansta tel yasak sadece akşamları arayabiliyor

Oğlum beş gündür ateşli düşürüyoruz tekrar çıkıyor 3 tane doktora götürdüm

İlacı verince biraz toparlıyor etkisi geçince yine aynı halsiz ateşli vs.

Bugün Kardeşimin kız istemesi vardı. Aynı şehirdeyiz ama yol uzak 1 saat. Eşim akşam aradı gittin mi dedi ilacın etkisiyle iyi dedim geldik dedim

Başladı mesaj yağdırmaya seni affedemiyorum bunu nasıl yaptın asla izin vermezdim hasta çocuk evden çıkmaz gezmenin sırası mı vs ben savunma yaptıkça çocuğa bak şaf yetiştirme falan diyor

O kadar sinirlendim ki gezme mi bu ya bi kere olabin bir şey arabayla gidilip gelindi bir tek onun mu çocuğu ben zaten ilgili bi anneyim vurdumduymaz değilim ki

Ne diyosunuz arkadaşlar ona göre alttan alacağım haksız mıyım ben ben evde oturacak mışım. Gitmesem de hastaydı zaten çok saçma değil mi.

Normalde çok karışmaz böyle şeylere ama uzakta göremediği için aklı kalıyor dedim ama iyice abarttı yani
Haklı tabiki.Hasta çocuğun kız istemede ne işi var .Zaten hasta onun dinlenmeye ihtiyacı var.İsterseniz kızın ama eşiniz haklı.

Haksız . Çok biliyorsa gelsin kendisi baksın çocuğuna. Siz gezmeye değil mecburi kız görmeye gitmişsiniz kardeşinize okadar . Benim çocuğumu babası benden daha fazla düşünemez yok öyle bir dünya. Çocuk yürürken düşünce kocalarından azar yiyen kadınlar var.O adamların ağzına terlikle yapıştırasım var. Siz hiç alttan almayın .

Cok büyütmeyin derim...
Cocugun atesi düşmüyorsa enfeksiyon ihtimali yuksek.. kalabalık ortamlara bu durumda ben goturmem.
Fazla nefes ve temas var..

Haksız
Çocugun durumunu muhtemelen detaylı ve abartı anlattınıx eşinizde şikayet ettin şöyle böyle dedin şimdi gezmeye gidiyorsun demiş olabilir
Oysaki anneler bu durumda sorumluluk alır uygunsa gider sizede tecrübe olsun uzakta iken eş onu huzursuz ve kaygılandırıp sonra oku kendinize çevircek detaylı bilgiler vermeyin az öz şeyler anlatın

Bence hakli. Yazik cocuga o halde o kadar yol gitmis. Gittigi yerde yatabildi mi bari? Insan atesliyken kafasini ayakta tutamaz bile. Ustune bir de yol yorgunlugu. Alt tarafi kiz isteme. Gitmeseniz de olurdu bence.

bebeginizi yaninizda o kalabaliga goturduyseniz bana siz haksizsiniz gibi geldi

Ben bu ateşin düşmemesiyle ilgili birsey söylemek istiyorum. Benim de oğlum aynı durumdaydi. Tetkikler yapıldı ve doktorun verdiğinden başka bir antibiyotik tedavisi gerektiren bir hastalık cikti. Bu teşhisi koyan, daha önce yanlis teshis konulduğunu ve bu yuzden de tedavi olamayıp bir turlu ateşinin dusmedigini söyledi. Cocuğunuzun diğer hastalık belirtilerini bilmiyorum ama bes gundur ilaçkullanıyor ve atesi duşmüyorsa baska bir cocuk uzmanina danismanizi, ya da gittiğiniz doktora ateşini düşürmediginizi iletin derim. Tabi ki bazı hastalıklarda ateş birkaç gün yüksek seyredebilir ama yine de tedbir almak gerekli bence.

Çocuğumun günlerdir düşmeyen ateşi olsa ben götürmezdim hiçbir yere. Kıyamam kuzuma. Yinede sizi tamamen haksız bulmadım. Eşiniz sanırım uzaklığın etkisiyle çok tepki verdi.

yine bir kim haklı konusu

Eşim uzakta bi aylığına annemin yanındayım konferansta tel yasak sadece akşamları arayabiliyor

Oğlum beş gündür ateşli düşürüyoruz tekrar çıkıyor 3 tane doktora götürdüm

İlacı verince biraz toparlıyor etkisi geçince yine aynı halsiz ateşli vs.

Bugün Kardeşimin kız istemesi vardı. Aynı şehirdeyiz ama yol uzak 1 saat. Eşim akşam aradı gittin mi dedi ilacın etkisiyle iyi dedim geldik dedim

Başladı mesaj yağdırmaya seni affedemiyorum bunu nasıl yaptın asla izin vermezdim hasta çocuk evden çıkmaz gezmenin sırası mı vs ben savunma yaptıkça çocuğa bak şaf yetiştirme falan diyor

O kadar sinirlendim ki gezme mi bu ya bi kere olabin bir şey arabayla gidilip gelindi bir tek onun mu çocuğu ben zaten ilgili bi anneyim vurdumduymaz değilim ki

Ne diyosunuz arkadaşlar ona göre alttan alacağım haksız mıyım ben ben evde oturacak mışım. Gitmesem de hastaydı zaten çok saçma değil mi.

Normalde çok karışmaz böyle şeylere ama uzakta göremediği için aklı kalıyor dedim ama iyice abarttı yani
Haklı canım sen yine alttan sl onunda orda belki yolunda gitmeyen bişeyi olmuştur ateşli diyosun baksana sadece öksürük olsa neyse benim eşimde aynı deli gibi düşkün ateşli hayatta bir yere götürtmez ateş yoksa halsiz değilse çok sıkıntı yapmaz ama ateşli halde kontrol altına alsam dahi kızar göndermez bde küçükse oyğzden daha çok korkar

Haksız tabiki
Kardeşinin istemesi var gezme mi bu?
Orası da senin evin istersen kalırsın da. Sokak sokak gezdirmiyorsun sonuçta. Kim çocuğunu annesinden daha fazla düşünebilir ki

Back
X