- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.092
- 43
- Konu Sahibi cameronhowe
Şaka hoş olmamış ama sizin de tepkiniz doğru değil. Kendinizi kontrol edememişsiniz. Cam parçası size, eşinize, çocuğunuza zarar da verebilirdi. Şu durumda ben eşinize hak verdim biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de o denli bir tepkiyi nasil verdigimi, o lafi nasim ettigimi anlayanadim. Sonrasinda durup dusundum hatta nasil boyle oldu diyeBen sizi çok iyi anlıyorum.
Ben de el şakalarından hiç hoşlanmam, irkilirim, hatta habersiz yapıldığında kasılmaktan vücuduma kramp girdiği bile oldu. Eşim de gayet tabii bu durumu bilir. Bir seferinde zaten bir olaydan ötürü tedirgin olduğum bir anda çok sert can acıtacak şekilde bir el şakası yapmıştı arkam dönükKen. Ağzımdan bir kez bile hakaret vari söz çıkmamışken o an daha arkamı dönmeden ben de Allah belanı versin diye bağırmıştımNasıl oldu bilmiyorum normalde de asla kullandığım bir laf değil ama can havliyle insan söyleyebiliyormuş demek ki.
Ya surekli surekli de yapmyor belki ama , bazen kapi arkasina saklanyor bazen baska bisey. Sevmiyorum. Ama o farkinda bile degil ufak tefek yaptigi seylerin. Dun de hatta biktim bu salak şakalarindan dedim. Ben boyle şakalar yapmam ki , bu ilk defa oldu ve sen aşırı tepki verdin diyor. Obur yaptiklarini saymiyor bile yani. Ona gore cok basit onlar neden kizdigimi anlamiyor. Bu son yaptiginin asiri oldugunu kendisi de kabul etti zaten qma ilk kez yaptim boyle bisey diyip durdu.Eşiniz salak bence (lütfen kusura bakmayın) eşşek kadar bir adamın bu kadar aptalca şakalardan zevk alması üstüne yapma denmesine rağmen devam etmesi oku salak ibresine çeviriyor. İyi yapmışsınız, son kez konuşun istemiyorum diye 100kez dedim laftan anlamıyor musun diyin bilmiyorum anlar mı.
Tabikide siz haklisinizNormalde pek konu açmam ama, burda da kimin hakli oldugu o kadar da umrumda degil aslinda, ben ne hissettigimi biliyorum. Ama fikirlerinizi almak istedim.
Dun aksam sacma sapan bir olay yaşandı. Esimle harika bir evliligimiz var, dun de gayet guzel gecirdigimiz bir gundu. 6 aylik bir kızımız var. Kızım aksam gece uykusuna bi turlu dalmadi. Esim oynuyordu onunla ben de dinleniyordum. Cocugu koltukta kendi arkasina saklamis, aaa diye bagirarak yere egildi. Cocugu yere düşürme sakasi yapiyor yani bana.o kadar cok korktum ki. Ve sık sık kapinin arkasina saklanip ben gelince korkutma tarzinda salak şakaları cok asiri yapan biri. Ben çoğunu yemiyorum zaten , korktugumda da sinirlenip, bak ben gunduzleri vs evde yalnizim, korkan biri degilim ama korkmam icin mi ugrasiyorsun, şunu yapma diye bin kere konuştum. Qma dünkü şaka haddini aştı. Aşırı korktum. Bir saniye icinde vucuduma yuklenen asiri korku kizimi koltukta gormemle birlikte korkunc bir ofke patlamasina dönüştü sehpadaki su dolu bardagi alip ciglik atarak yere carptim, allah belani versin diye bagirdim. Afalladi cocugu aldi odadan cikti. Sonra geldi, şaka icin ozur dilerim ama asiri tepki verdin sen de benden ozur dilemelisin, delirdin mi sen ne sacmaladin oyle falan dedi. Ben de durdum dusundum bi an , neden oyle bisey yaptim diye. Aslinda o anki ofkemle ona elime gecen ilk seyi firlatmak isedigimi ama bardak elime gecince ona degil yere firlattigimi farkettim. Boyle soyledim. Ozrun kabhatinden buyuk dedi. Konusmadi benle geceden beri. Ben de ona kizginim ben de onunla konusmuyorum. Kim hakli bilmiyorum ama hala cok sinirliyim. Eve gelip hicbisey olmamis gibi davranacak muhtemelen, sonra uc gun sonra şakaları devam edecek
![]()
Cam bardağı küçük bir çocuğun olduğu bir yerde yere mi fırlattınız? Küçük parçacıklar çocuğa gelebilir. Çok fazla bir tepki buNormalde pek konu açmam ama, burda da kimin hakli oldugu o kadar da umrumda degil aslinda, ben ne hissettigimi biliyorum. Ama fikirlerinizi almak istedim.
Dun aksam sacma sapan bir olay yaşandı. Esimle harika bir evliligimiz var, dun de gayet guzel gecirdigimiz bir gundu. 6 aylik bir kızımız var. Kızım aksam gece uykusuna bi turlu dalmadi. Esim oynuyordu onunla ben de dinleniyordum. Cocugu koltukta kendi arkasina saklamis, aaa diye bagirarak yere egildi. Cocugu yere düşürme sakasi yapiyor yani bana.o kadar cok korktum ki. Ve sık sık kapinin arkasina saklanip ben gelince korkutma tarzinda salak şakaları cok asiri yapan biri. Ben çoğunu yemiyorum zaten , korktugumda da sinirlenip, bak ben gunduzleri vs evde yalnizim, korkan biri degilim ama korkmam icin mi ugrasiyorsun, şunu yapma diye bin kere konuştum. Qma dünkü şaka haddini aştı. Aşırı korktum. Bir saniye icinde vucuduma yuklenen asiri korku kizimi koltukta gormemle birlikte korkunc bir ofke patlamasina dönüştü sehpadaki su dolu bardagi alip ciglik atarak yere carptim, allah belani versin diye bagirdim. Afalladi cocugu aldi odadan cikti. Sonra geldi, şaka icin ozur dilerim ama asiri tepki verdin sen de benden ozur dilemelisin, delirdin mi sen ne sacmaladin oyle falan dedi. Ben de durdum dusundum bi an , neden oyle bisey yaptim diye. Aslinda o anki ofkemle ona elime gecen ilk seyi firlatmak isedigimi ama bardak elime gecince ona degil yere firlattigimi farkettim. Boyle soyledim. Ozrun kabhatinden buyuk dedi. Konusmadi benle geceden beri. Ben de ona kizginim ben de onunla konusmuyorum. Kim hakli bilmiyorum ama hala cok sinirliyim. Eve gelip hicbisey olmamis gibi davranacak muhtemelen, sonra uc gun sonra şakaları devam edecek
![]()
Linç is loading ama sen haklısın insan olana laf bir kere anlatılır böyle aptal aptal şakalardan hoşlanmam bir kere yapma demişiz eşek misin anlamıyorsun yani ben cinnet geçirirdim iyi az yapmışsınızNormalde pek konu açmam ama, burda da kimin hakli oldugu o kadar da umrumda degil aslinda, ben ne hissettigimi biliyorum. Ama fikirlerinizi almak istedim.
![]()