• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Haklı ?

Bir sey yapa cagindan degil ama goruntu olarak bile hos degil bence.ayni durumda siz olsaniz,bir kiz arkadasinizin evine bekar abisi varken gitseydiniz sevgiliniz kimbilir neler yapardi.kesin olay cikartir bununla da yetinmeyip isi namus meselesi haline getirirdi.erkekler neden empati yapmazlarki.erkek erkek diye heryere gidebilir ama kadin giderse namus olur da ondan dimi.

ayni odada mi kalmislar
kardesi yokken ikisi mi kalmislar
cok abartmissiniz.
abimin veya erkek kardesimin arkadaslari gelir kalirdi ne var bunda?

Konu sahibi herhangi bir genişlik yada rahatlik gostermemis ki... konu içerisinde bu iki kelimeyi acaba benmi cok mu rahatim die kullanan bir ben varim. Ayrica okuduğunuz her yoruma yaptığınız yorumlar oracik da duruyor, şimdi lafi kivirmak nedrn. Neyse zaten sallamayin beni iyi olurr....

Bence rahat. Bu benim fikrim. Kime ne yazdigim da kimseyi ilgilendirmez. Kib.

Bu kadar saf olmayin. Cinsellik yasama olasiligi cok yuksek atesle barut maluum.

Ya ne kadar abarttınız cinsellik falan. Burda o kızı da zan altında bırakıyorsunuz farkında mısınız. ? Yangına körükle gidiyorsunuz. Biraz sakinleştirin bence böyle tepki verip arkadası sinirlendireceğinize.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence haklısnız bişey olcağından değilsede hoş bir durum değil.
Aynı şeyi sen yapabilirmiydin bunu kabul edermiydi acaba ?? Be hiç sanmıyorum.

ohaa benmi çok genişim yahuu:D sorun bende galibaaa ://

ayrıca çocuğun arkadaşı da evde onuda anladınız demii... yani ablasıyla en yakın arkadaşını yan odada şey ederken bırakcak değil heralde ne bilimm.. tövbe tövbee... azcık bir namus anlayısı vardır hadş onun yoksa nişanlınızın vardır. he yok diyorsan zaten bırak gitsin...

aynen ben de sizin gibi "bende mi bir sorun var, çok mu genişim" diye düşündüm bazı yorumları okurken.
---
bence ortada haklı-haksız diye bir şey yok.zaten ortada kavga edecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum.tabi kıskanmanız normal ama abartılacak bir şey değil.nişanlınız arkadaşında kalmaya gitmiş, neden çocuğun ablası sırf eve erkek misafir gelmiş diye kalkıp da kendi evinden başka bir yere gisin ki?onun da misafiri.şahsen ben olsam hiçbir yere gitmem ve evimize gelen misafir hepimizin misafiridir sohbet de ederiz, eğleniriz de.

ayrıca insanların "kötü bir şey düşünmüyorum ama rahatsız oldum" demeleri çok mantıksız geliyor bana(bunu sadece konu sahibi için değil genel olarak söylüyorum), madem kötü şeyler düşünmüyorsun neden rahatsız olasın?

Son düzenleme:
Konuyla dalga geçen arkadaslar bu sekilde egolarini mi tatmin ediyo noluyo yani ne kadar iticiler...
Bence haklisiniz su yuzden haklisiniz siz zaten kiskanc bir bayanmissiniz e sevgilinizde bunu biliyorsa ona gore hareket etmeliydi o evde ablasi varken kalmaliydi kalmamaliydi tartisilir kisiden kisiye gore de degisir. Baskasina degil size gore konustugumuza gore kesinlikle siz haklisiniz

aynen ben de sizin gibi "bende mi bir sorun var, çok mu genişim" diye düşündüm bazı yorumları okurken.
---
bence ortada haklı-haksız diye bir şey yok.zaten ortada kavga edecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum.tabi kıskanmanız normal ama abartılacak bir şey değil.nişanlınız arkadaşında kalmaya gitmiş, neden çocuğun ablası sırf eve erkek misafir gelmiş diye kalkıp da kendi evinden başka bir yere gisin ki?onun da misafiri.şahsen ben olsam hiçbir yere gitmem ve evimize gelen misafir hepimizin misafiridir sohbet de ederiz, eğleniriz de.

ayrıca insanların "kötü bir şey düşünmüyorum ama rahatsız oldum" demeleri çok mantıksız geliyor bana(bunu sadece konu sahibi için değil genel olarak söylüyorum), madem kötü şeyler düşünmüyorsun neden rahatsız olasın?

Allahım ne kadar azinlikta olduğumuzu gormk üzücü. Bazen bizmiyiz norml onlarmi diye düşünüyorum. Ama nisanlisindan yada kocasından herseyime karışıyor camdan baktirmuyor, kuzenimle bile konusturmuyor die sikayet edenleri görünce kendimin normalligine kanaat getiriyorum. Keza bu sekilde ksiitlanan insanlara bakinca genel itibariyle ama bende kiskancim cok, disari cikinca tek bana baksin, yok mankenlere bakmasin, yok kardesi evde askiliyla dolasiyor gibi bir tavir icinde olduklarini görüyorum. Ve bence bu kesinlikle hastalıklı bir tavır. Tedavi olunmali....

Arkadaşlarım canlarim kuzularim bunlar karşınızdaki insana olan guvensizliginizi, saygisizliginizi ve sevgi yoksunlugunuzu gosterir.o seven insan kıskanır lafi var ya tirt o. O. Bi yere kadardir. Size hayati zindan edecek hale getirmez seven adam...
Yani adam arkadasi ve aarkadasinin ablasiyla ayni evde kaldi die itin g*tune soktunuz yaa.. ki konu sahibi, adamin aciklamasini yazmis ne kadar aklı basinda biri... yapmayın böyle etmeyin. Kisitlamalarla, gereksiz kiskancliklarla anca iliskilerinizi yipratirsiniz, üzülürsunuz...

Methabalar,
şahsi fikrimce rahatsız olmakta haklısınız sonuna kadar.
Sizin hoşunuza gitmediğini ble bile kalması hoş değil. Burada da haklısınız.
Ama bu durumda, acaba tepkiniz mi biraz fazla olmuş onu bilemedim.
Yani aklından o tarz bişi geçmeyeceğini düşmyorum ben, o nedenle bi yerden sonra hani alttan almak değil yine ama neyse sonra bunu tekrar konuşuruz filan denip gece boyunca da arayıp kontrol edilebilirdi. Bu kadar büyümezdi.
Bence şu andan itibaren sakinlesin. Onun sizi ilk arayisinda sakin bi dille tekrar aciklayin. Kendini benim yerime koy diyip benzer ornekler verin. Siz sakin kalirsaniz kontrol altina alabilirsiniz.

oturmaya gitmesinde sakınca yokta kalmasını bende istemem.sizin tepkiniz fazla olmuş gibi biraz ama yinede bunları yapmamalıydı.istemediğinizi bildiği halde önemsememesi telefonu kapatması açmaması falan çok saygısızca.haklı olanda sizsiniz.

Allahım ne kadar azinlikta olduğumuzu gormk üzücü. Bazen bizmiyiz norml onlarmi diye düşünüyorum. Ama nisanlisindan yada kocasından herseyime karışıyor camdan baktirmuyor, kuzenimle bile konusturmuyor die sikayet edenleri görünce kendimin normalligine kanaat getiriyorum. Keza bu sekilde ksiitlanan insanlara bakinca genel itibariyle ama bende kiskancim cok, disari cikinca tek bana baksin, yok mankenlere bakmasin, yok kardesi evde askiliyla dolasiyor gibi bir tavir icinde olduklarini görüyorum. Ve bence bu kesinlikle hastalıklı bir tavır. Tedavi olunmali....

Arkadaşlarım canlarim kuzularim bunlar karşınızdaki insana olan guvensizliginizi, saygisizliginizi ve sevgi yoksunlugunuzu gosterir.o seven insan kıskanır lafi var ya tirt o. O. Bi yere kadardir. Size hayati zindan edecek hale getirmez seven adam...
Yani adam arkadasi ve aarkadasinin ablasiyla ayni evde kaldi die itin g*tune soktunuz yaa.. ki konu sahibi, adamin aciklamasini yazmis ne kadar aklı basinda biri... yapmayın böyle etmeyin. Kisitlamalarla, gereksiz kiskancliklarla anca iliskilerinizi yipratirsiniz, üzülürsunuz...

haklısınız böyle şeyler ilişkiyi yıpratır.mesela benim bir arkadaşımın erkek arkadaşı, arkadaşım odasında kuzeniyle birlikte oturdu diye kavga çıkarmış, yuh dedim yani.halbuki ne kadar da iyi gidiyordu ilişkileri, bunun gibi bir şey yüzünden günlerce aralarında soğukluk oldu...tamam kendi kuzenine bakacak kadar karaktersiz veya hasta olan insanlar olabilir, gazetelerde falan neler neler okuyoruz ama insanların aklına direk olarak böyle şeylerin gelmesi bana saçma geliyor.böyle küçük küçük şeyler birikir ilişki yıpranır sonra.tabiki de insan sevdiğini kıskanır bu normaldir ama eğer ortada büyütülecek bir şey yıksa içinden kıskansın ki sorun çıkmasın.gerçeten tehlikeli olduğu bariz belli birilerini kıskanıyorsa olay yapsın.benim sevgilim olsaydı böyle ona çok yılışık davranan kızlardan ya da ondan hoşlandığını düşündüğüm kızlardan falan kıskanırdım yani ortada gerçekten abartılacak bir şey olması lazım.beni de yok onunla konuşma yok bununla konuşma diye normal arkadaşlarımdan bile kıskanırsa da ayrılırdım giderdi yani zaten sürekli böyle didişeceksek, huzurumuz olmayacaksa değmez çekmeye.

Son düzenleme:
Çok net, az bile yapmışsınız! Ne demek beraber büyüdük?! Aynı anadan doğma değillerya, bence hiç yakışık kalmamış bu durum. Bence haklı traf sizsiniz AMA onu aramakla kendinizi suçlu tarafa koymuşsunuz. O hadiseden sonra, onun size ulaşmasını sağlamanız lazımdı. O da sizin kendinizi suçlu kabul ettiğinizi varsayıp teli kapatmış. Gerçi son durum ne okumadım.

Back
X