Allahım ne kadar azinlikta olduğumuzu gormk üzücü. Bazen bizmiyiz norml onlarmi diye düşünüyorum. Ama nisanlisindan yada kocasından herseyime karışıyor camdan baktirmuyor, kuzenimle bile konusturmuyor die sikayet edenleri görünce kendimin normalligine kanaat getiriyorum. Keza bu sekilde ksiitlanan insanlara bakinca genel itibariyle ama bende kiskancim cok, disari cikinca tek bana baksin, yok mankenlere bakmasin, yok kardesi evde askiliyla dolasiyor gibi bir tavir icinde olduklarini görüyorum. Ve bence bu kesinlikle hastalıklı bir tavır. Tedavi olunmali....
Arkadaşlarım canlarim kuzularim bunlar karşınızdaki insana olan guvensizliginizi, saygisizliginizi ve sevgi yoksunlugunuzu gosterir.o seven insan kıskanır lafi var ya tirt o. O. Bi yere kadardir. Size hayati zindan edecek hale getirmez seven adam...
Yani adam arkadasi ve aarkadasinin ablasiyla ayni evde kaldi die itin g*tune soktunuz yaa.. ki konu sahibi, adamin aciklamasini yazmis ne kadar aklı basinda biri... yapmayın böyle etmeyin. Kisitlamalarla, gereksiz kiskancliklarla anca iliskilerinizi yipratirsiniz, üzülürsunuz...