- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
Evet kızlar şuan kafamı toparlayamadığm için bi türlü sonuca varamadım.. Yazıp sizden fikir almak istiyorum. Eşimle hafta sonu planımızı daha öncesinden hep ayarlarız bi aksilik olmazsa da gerçekleştiririz . bugün beraber düğüne gidicektik kaç gün önceden konusmustuk düğünden sonra da birseyler yaparız flan dedik. Dugun gündüzdü. Dün akşam flan konuştuk tamam yarın düğüne gidiyoruz bende kendimi ona gore ayarladım. Sabah kalktık bana diyor ki sen gelme yorulursun. İndikten sonra biraz yurume mesafesi var. Yok ben gelmek istiyorum niye yorulayım flan diye ısrar ettim. Bi gel bi gelme diye sinirlendirdi beni. En son kalktım hazırlanıyordum bana dedi ki son kez söylüyorum sen gelme. En sonunda sinirledim tamam gelmiyorum dedim geçtim uzandım. Gelmiş işte başıma gelceksen kalk hazırlan diyor. Dedim sen benimle dalga mı geciyorsun? Yok işte bilmem ne bağırdı üzerime. Birden neye uğradığımi şaşırdım. Zaten hassas bi donemdeyim öyle yapınca oturdum ağladım sinirden. Ve öylece bırakıp gitti düğüne. Ve sabah olan düğünden akşam döndü. Bütün pazar gününü evde tek başıma geçirdim. Msj attim bende okkalı bir msj. Neyse eve geldi gelmiş sarılıyor ne yapıyorsun sen ya dedim. Karım değil misin sarilirim diyor. Simdimi aklına geldi dedim. Biz bununla baya tartıştık işte dedim madem goturmiceksin yanında bi sebep söyle vs. Yok söylemek zorundamıyım benim özelim olamaz mı sacma sapan konuşmaya başladı.. Neyse sonra sakinleştik konuşmadan yemek yedik vs. Şimdi aynı oda da konuşmadan oturuyoruz ve hiç küs uyumayan bir ciftiz. Ama içimden yanına gidesim gelmiyor kızlar.. Sizce ne yapayım çok mu büyüttüm acaba? Söylediği şeyler beni çok kirdi. Çok moralim bozuk biraz yazıp rahatlıyim dedim...