Kim hatalı?

Bende bunu anlamıyorum işte. insan sevdiğiyle iletişine geçtiği bir şeyden nasıl sıkılabilir ki
Hah onu diyecektim iki durumu da yaşadım. Birincisinde seven taraf bendim ve karşıdaki kişi yavaş yavaş ilişkiyi bitirdi. İkincisinde de sevmeyen taraftım ve neredesin haber ver demesi bile batıyordu. Senin bu ilişkide sevmeyen tarafı bulman lazım.

Bu durumda sevmeyen taraf o ?

mesajımı beğenmeniz evet anlamına mı geliyor

Kim ne derse desin uzak mesafe iliskisi diye bisey olamaz.ayda yilda bir gorusmekle olmuyo malesef.millet yanindayken sıkıliyor hele bide uzaktaysa hic olmaz

Kim ne derse desin uzak mesafe iliskisi diye bisey olamaz.ayda yilda bir gorusmekle olmuyo malesef.millet yanindayken sıkıliyor hele bide uzaktaysa hic olmaz
Ama biz genelde 2,3 haftada bir görüşüyoruz çok uzun süreler ayrı kalmıyoruz.sizce böylede mi olmaz yani

Benimde 3 yillik uzak mesafe iliskim vardi.toplasan 3 defa gorusmedik o yuzden ben onu bi iliskiden saymiyorum bile.sonra esimle tanistim gercek iliskinin ne oldugunu farkettim.en basitinden haftada bir gun mutlaka gorusurduk.mesela arada surpriz yapar okulumun cikisina falan gelirdi.yada hasta olurdum gelirdi yanima.bunlar aslindan ufak seyler gibi gorunsede iliskinin dinamigi icin cok onemli

Öyle gerçekten.tabi biz uzak olduğumuz ve onun işi olduğu için böyle bir imkana sahip değiliz ama uzaktanda olsa bana bunları hissettirsin istiyorum işte

mesajımı beğenmeniz evet anlamına mı geliyor
Evet maalesef. Dediğim gibi ben seven tarafken elimden geleni yapıyordum. Hediyeler bile gönderiyordum. Aramıyor mesaj atmıyor diye trip atıyordum. O ilişki beni o kadar yordu ki. Bir daha uzak ilişki yaşamamaya kararlıyım. İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…