Kim hatalı?

edaaaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
36
6
1
30
Merhaba, 4 yıldır devam eden uzaktan sürdürdüğüm bir ilişkim var.erkek arkadaşımın çok yoğun bir işi var.Şu sıralar zaten görüşemiyoruz üstüne bu yoğunluk ,beni arayıp sormaması derken iyice çıkmaz bir hal aldık.Sürekli tartışma sürekli bir gerginlik ayrılık konuları derken geçen gün iyice patladım.telefonla konuşuyoruz benimle ilgilenmiyor bir şeyler izliyor takmıyordu sinirlendim tartıştık biraz.O gün de biraz hastaydım hiç halim olmamasına rağmen onunla konuşmayı tercih ettim.(onunla konuşurken çok bir şeyim yoktu ama)her neyse tartıştık yüzüne kapadım aramadı bende mesaj attım döktüm içimi falan derken.bayağı kötü oldum o akşam.ona da kötü olduğumu söylemiştim.o gece hallettik derken ertesi gün izin günü olmasına rağmen öğleden akşama kadar yazmaması aramaması çileden çıkardı.zaten mesafeler var birde üstüne o böyle umursamayınca tekrar tartıştık.o gün bana nasıl oldun diye bile sormadı.en son ayrılmak istiyorsan git dedi.tabi dayanamadım resti çektim bitirdim.5gün oldu konuşmuyoruz.bir kez aradı tersledim kapattım bir kez de mesaj attı yine tersledim.Açıkçası bu durumda haklı olduğumu düşünüyorum o yüzden biraz korksun ve değişsin istiyorum o yüzden yazdığında tersledim ama acaba diyorum ki bende mi hatalıyım yanlış mı yaptım.fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.

Uzaktan ilişki yürümez bence. İlgisi başka birine kaydığından sana olan ilgisi azaldı büyük ihtimalle.

İzinli olup aramaması beni de sinirlendirirdi. Üstüne zaten görüşemiyormuşsunuz. Bence haklısınız.

Uzaktan ilişki yürümez bence. İlgisi başka birine kaydığından sana olan ilgisi azaldı büyük ihtimalle.
Öyle mi dersiniz.Ama kendisi çok yoğun ve işten kalan 2,3 saatlik vaktinde de dışarda takılmayı tercih ediyor.ilgisinin başkasına kayabileceği kadar bir vakti yok gibi geliyor açıkçası

Bence siz hatalısınız. Kişiliği size uymayan birini değiştirmek istiyorsunuz. Adam yasalara aykırı bir iş yapmıyor veya size kendini farklı biri gibi tanıtıp evlenince değişmemiş. Ya olduğu gibi kabul edin veya ayrılın. Bence ayrılın çünkü olduğu hali sizi mutlu etmiyor.

4 yıl uzak mesafe ilişkisi için uzun bir süre.Belki de artık uzakta olmaktan sıkılmış olabilir.Telefona bağımlı yaşamak bir zaman sonra sıkıyor.Neden bir araya gelemiyorsunuz ve bu uzaklık kaç yıl daha sürecek belli mi?

Ya aslında biz çok fazla uzak sayılmayız.Şöyle söyliyim 2 3 haftada bir görüşüyoruz.nadiren uzun süreler görüşemiyoruz.şu anda o sıklıkta görüşemediğimiz bir dönemdeyiz

Ya aslında haklısınız gerçekten öyle ama çok seviyorum

Ben sevgilinizi anladım sanırım biraz.Uzak ilişki çok zor.Sürekli elde telefon vs. insan bir süre sonra yoruluyor bu durumdan.Tabi bu ne sizin ne de onun suçu.
Yine de son hareketiniz bence yanlış.Bunun yerine konuşabilirdiniz.Sorunlarınıza trip atarak bir çözüm bulamazsınız.Bu bir kez iki kez işe yarar,ilişkinin seviyesini de aşağı çeker,karşıdaki insanı bir süre sonra yorarsınız.

Gerçekten sevip ilgilenmeyene gerçekten net resti geçeceksin düzelsin diye değil. Neyse odur

Uzak ilişkinin kaderi bu çiçeğim yapacak birşey Yok yakında barışr bir ıkı hafta mutlu gider sonra yine aynı devir daim yanı

Ama resmen kendisi arayıp beni takmadı.bu da bir saygısızlık değil midir?
Saygisizlik telefonu surata kapatmaktir,aramamak hatadir. Kendisi hatali olabilir, o ayri bir konu. sevgilimin arayip da telefonu suratima kapatmasindansa aramamasini tercih ederim. Nacizane dusuncem

Sizin de hataniz olmuş ama benim takildigim nokta bir gün önce rahatsizlanmissiniz, ertesi gün arayıp sormamis. Kimse kusura bakmasın da insan sevdiği kişiye ne kadar kızarsa kızsın konu sagliksa merak eder arar. Açıkçası adam sizi sallamıyor gibi geldi artik.

Evet haklısınız o da çok fazla telefonla haşır neşir bir insan değil ama uzak mesafede başka bir çaremiz yok birde bu var.aslında ben ona benden soğumuşsun gibi hissediyorum canım dedim.güzelce yaklaşmaya çalıştım ama takmadı bıktım artık istersen ayrıl falan dedi o yüzden ortam alevlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…