Kim Kardashian Transparandan Vazgeçmiyor

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Kim Kardashian Transparandan Vazgeçmiyor
Her zaman giyim tarzıyla dikkatleri sürekli üzerine çeken Kardashian'ın hamilelik döneminde giydiği cesur kıyafetler de adından sıkça söz ettiriyor.

ABD'li rapçi Kanye West ile evli olan Kim Kardashian'ın aralık ayında doğum yapması bekleniyor. Her zaman giyim tarzıyla dikkatleri sürekli üzerine çeken Kardashian'ın hamilelik döneminde giydikleri de dikkat çekiyor.
TRANSPARANDAN VAZGEÇMİYOR
34 yaşındaki ünlü manken, hamilelikte giyim stilini baştan yaratmak zorunda kaldığını itiraf etse de, transparan kıyafetlerden vazgeçmiyor.
DAR ETEĞİ TEPKİ TOPLAMIŞTI
Kardashian, modaya uymak ve güzel görünmek için her şeyi yapıyor. Hamile olan reality yıldızı New York Moda Haftası'nda giydiği dar eteğiyle tepki toplamıştı.

kesinlikle katılıyorum..çok saçma bir insan dünyaca ünlü oluyor ve hala saçmalamaya devam ediyor...
o bıze hakaret ederek ermeni lobisi desteği ile ünlü,o konu ayrıda,yok yanı gerçekten ınanılır gıbı değil,şole bir tıple orantısız bır vucut ile sokağa çıkcaz ayy bıze neler ederler,bırde bunu cekıcı bulan erkekler varmışşşşş,ayy yok yaa,spor hocam demiştim,adam bur kadar orantısız bır vucut varmı demişti

Bu halde ama havasından da geçilmiyor hee

dışarıdan ne kadar iğrenç göründüğünün farkında değil galiba

Allahııııııımmm hadi beni yarattın,bunu niye yarattın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…