- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi minicikedicik
-
Bu kadar takmayın ya erkeklerin çoğunda vardır o ünlü tiplerin kalça göğüs fotoları. Onlara sadece bakarlar, gerçek dünyada da yüreğiyle severler. Kör değil görmüş ve sevmişki sizi evleniyor.
Şimdiden mutluluklar....
KİM'i bulamaz KİM'i bilemez işte :) Nişanlın da bulmuş bunuyor.Kim'in eşi gibi çalış çabala o kadar paraya sahip ol ben estetik olurum sana de.Şaka bir yana da kendisi İngiliz prensi falan mı ? Yaşlanınca o göbeği illa salacak.Neyin egosu.Biraz sinirlendim kusura bakma ama seni bu şekilde üzdüğü için.Merhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Nisanlimin telefonunda kim kardasianin kalca fotolarini gordum bundan 3 Ay once evet bana buyuk kalcali ince belli begendigini soyledi sorun su ki ben oyle degilim bende popo yok gogus yok bacaklarim kalin vucudum oyle puruzsuz degil ben 3aydir ne ona yaklasabiliyorum ne de eskisi gibi foto cinsel mesajlasnam oluyir kendimden sogudum ayrica eskiden foto gonderince begenirdi simdi daha seksi gonder diyor aklima o kadinin fotolari geliyor ve kendimden sogudum cok ozur dileyerek yazdim cok uzuluyorum ve nisanlim 35 yasinda suan evlenmek bile istemiyofum o derece.
Kim Kardasiyan'ı rüyası dışında bulabileceğini sanmadığım için :)Yüreği bizim, penisi elin olsun diyorsunuz yani :)
bence sana bu konuda elestrı ıle gelen ya da ben boyle sevıyom lafını rahatca soyleyebılen adamın sevgısınden suphe et derım. ayrıca cınsel ıcerıklı foto yollamakta neyın nesı dunyanın bın turlu halı var yarın obur gun bırsey olur alır sana karsı kullanır o kadar ac sa cınsel anlamda kendını bır sekılde tatmın etsın elızabet denılen bısı varMerhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Nisanlimin telefonunda kim kardasianin kalca fotolarini gordum bundan 3 Ay once evet bana buyuk kalcali ince belli begendigini soyledi sorun su ki ben oyle degilim bende popo yok gogus yok bacaklarim kalin vucudum oyle puruzsuz degil ben 3aydir ne ona yaklasabiliyorum ne de eskisi gibi foto cinsel mesajlasnam oluyir kendimden sogudum ayrica eskiden foto gonderince begenirdi simdi daha seksi gonder diyor aklima o kadinin fotolari geliyor ve kendimden sogudum cok ozur dileyerek yazdim cok uzuluyorum ve nisanlim 35 yasinda suan evlenmek bile istemiyofum o derece.
Kıyamam sana çok tatlısın nasıl içli yazmış :) benim yorumum bu kadar, sadece bunu dile getirmek istedim :)Merhaba arkadaslar aslinda boyke bi konuyu acmak istemiyordum ama bu dusunceyle kafayi usutecegim ustelik dugunume 15gun var.. Kisaca bahsedeyim..
Ay bahsedilen popo bu mu
kimin poposu anomali ürünü. onu beğeniyorsa zevksiz. kadın abarttıkça dolguyu abarttı.
Eki Görüntüle 1535839 Eki Görüntüle 1535840 Eki Görüntüle 1535841 Eki Görüntüle 1535842
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?