kim kardasian sorunsali !!!

Aşkım bana baklavalarının fotoğraflarını gönder
Adonisli erkeklere bayılıyorum de sen de spora git de

Son zamanlarda kim abartti dolgu var kalcasinda cok belli..zaten dolgun yuvarlak guzeldi kalcasi iyice büyüttü bence şu an kötü. .
konuya dönersek telefonunda fotograf bulunmasi saçma .begenip bakabilir resimlerine ama telde yani ne bilim koca adam..buyuk kalca seviyorsa senle isi ne cogu eekek buyuk kalca sever zaten de okadar takintiliysa kalcaya kalcasi büyük olanini bulsun..

Tam söylemek istediklerim.
İnce bele deve kadar popo nedir ya.

Şimdi böyle şeyler talep eden adam evlenince psikolojik işkence yapar ya. Zaten normal olan insan evleneceği kızdan böyle şeyler istemez.
Cinsel konuşmalar olmaz demiyorum. Bazı şeyler ilişkinin dinamiği ile alakalıdır ama kaldı ki başka kadınları örnek veriyor bir de siz ne yaptığını bilmediğiniz özel fotolarınızı gönderiyorsunuz. İnşallah kötü şeyler olmaz.

Kadının ölüm sebebi kalçası olacak yeminle. Allah akıl versin.

eee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür... sen de kilo al kalça yapacak egzersizler yap vs ama bilmiyorum nişanlın sorunlu biri de olabilir.

eee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür... sen de kilo al kalça yapacak egzersizler yap vs ama bilmiyorum nişanlın sorunlu biri de olabilir.
neden. neden adamın istediği gibi olmak için kilo alsın .egzersiz yapsın. adam sanki çokmu adonis.
onu öyle beğenip çıkmış bu adam müsvettesi.

Ah ah bazen diyorum normal erkek yok mu, kendinizden hiç soğumayın, canınızıda sıkmayın.. Hem düğüne ne kalmış azcık o da canını sıksın bana kalırsa evlenince her şey daha güzel olacak

canımmm hiç takma böyle şeyleri kafana. benim nişanlım da ben balık etli bayanları hiç beğenmezdim sen de onu bile sevdim diye bana güya fedakarlığını göstermeye çalışmıştı bir keresin de. ben de o senin problemin beğenmiyorsan işte kapı iste sapı buyur git. şimdiden senin gönlünü mü hoş edicem. sanki sen erkek güzelisin. hiç işim olmaz diye yapıştırdım suratına lafları. kolaysa şimdi beni eleştirsin. aklını alırım onun. hiç mi hiç umurumda olmaz. takılma asla bu kendine olan güvenini sarsar sonra uğraş dur adamla. hiç takılma boşver.. :)

35 yaşındaki adamın telefonunda popo resmi ne geziyor. Gözü doymamış bu adam evlendikten sonrada vazgeçmez bunlardan.

Telefonda resim yolla sen yarın öbür gün nette görürsün g.tünü başını, nasıl güveniyosun yaa

neden. neden adamın istediği gibi olmak için kilo alsın .egzersiz yapsın. adam sanki çokmu adonis.
onu öyle beğenip çıkmış bu adam müsvettesi.

tabi bende olsam bu adamı şutlardım ama konu sahibine farklı bir öneri olsun diye yazdım yoksa bu zihniyetle asla işim olmaz benim de.

evlenmek istemiyorsan evlenme o halde canım seni beğenmediğini filan ima ediyorsa asla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…