Kim kime böyle bir şey yapae

Bu tayin olayı senin istediğin , uğraştığın birşey miydi? Yoksa adamla telefon konuşmanizdan sonra gelişen bir fikir miydi?

Hic hosuma gitmedi burnuma kötü kokular geliyor
Ne münasebet yani sizin onayınızı almadan kendi kafasına göre bişeylere karar vermesi
Hep böyle egolumudur
Veya kendisine sizi muhtacmıs gibimi hissttirmek istiyor nedir yani
Ben burdan sinir oldum yahu kendi ayakları üstünde duran kadını ezip gecmek kendi basına sırf rütbesini veya cevresini kullanmak ne demek

Bu ne ya jet hiziyla tayin yapiliyor :) eee biz 8 senedir ordan oraya boşa savruluyoruz demekki tanidik birileri olmasi lazimm
Bizde 8 sene uğraşan hiç görmedim, sanırım meslekle de ilgili bazılarında daha zor oluyor... çoğu arkadaşım 2 3 yılda tayin oldu... 657 daha zor sanırım bu konuda...

Sizi yönetmeye şimdiden başlamış. Bu adamla ciddi bir yola girmezdim asla. Kendisi benim olduğum yere gelse ya da benden izin istese kabul edilebilir. Güzel de gelir. Şu haliyle baskıcı, yönetmek isteyen, ayağına çeken biri olarak canlandı gözümde. Ki sizin de gözünüzü boyuyor olabilir.

Aramızda başlamış duygusal bir görüşme yok ki... bana bu yaklaşım pek duygusal gelmedi o yüzden kafam karıştı..

zemini hazırla setleri yık kaleye hedefle sonra ne oluyordu gol mü :)))
hiç futbolldan anlamam aslında
hayır tatlım o şöyleydi :önce sağ kanattan atak yap ..sonra ortaya depar yap kaleciye de çalım at ve şutu cek hop gol:))

Şahsen hayatımda bana danışılmadan bu şekilde karar verilmesine sinir olurdum.
Daha sizinle durumları netleştirip, herhangi bir onay veya karşılık almadan böyle davranmak nedir?
Siz ne yapacaksınız peki bu durumda?

Tayininizin alınmasına onay verecek misiniz?

Yerinizde olsam bu kişiyi arar "ne yapmaya çalışıyorsun ve amacın nedir? Nasıl benimle konuşmadan ve net olarak bana danışmadan böyle bir işe kalkışırsın? Benim hayatımı etkileyecek konularda nasıl bu kadar ciddi kararlar alabilirsin? hayatımın neresindesin ki bu özgüvene sahipsin" derdim...

İyi düşünün, taşının, tartın.
Bu öyle yenilir yutulur bir mevzu değil bana göre.
Muhakkak herkesin görüşleri farklıdır, ancak ben bu konuyu didiklemeden hiç birşeye onay vermemeniz taraftarıyım.
Hayat sizin hayatınız, hayatınızın da kontrolünü elinizde tutun lütfen.
Başkaları için değil, her zaman kendi istekleriniz, ihtiyaçlarınız, en önemlisi mutluluğunuz için adımlar atın.

Bu dediğiniz şeylerden çıkarımım; bu adam çok saçmalamış. O tayini çok istiyor olsanız dahi istediğiniz yere kendi çabanızla ulaşmanız daha doğru olacaktır.

Kafası kızınca da haritanın en sağına sürdürür bu sizi
Aman telefonuna mesajına geç cevap vermeyin bari

Vay anasini sayin seyirciler.. Millet tayin icin yasal sure beklesin. Senin isi 2 saatte telefonla ve hiiic tanimadigin bir x bey halletsin.

Gercekten de vay anasini sayin seyiricler.

Gitcen mi hakkaten??

bence amirinizle çıkmak hiç mantıklı değil.

bu işin tersini de düşünelim ya bozuşursanız? bu sefer de sizi en ücra yere atanmaya sebep olursa ne olacak?

ki kaldı ki sizin böyle bi talebiniz oldu mu anlamadım da konu sahibi cevap yazmamış mesajlara. yani gitmek istiyor muydunuz ki?

O kişiden bağımsız olarak o şehre gitme gibi bir düşünceniz var mıydı?
Yoksa ne münasebet, incelik falan değil yaptığı.

Vay anasini sayin seyirciler.. Millet tayin icin yasal sure beklesin. Senin isi 2 saatte telefonla ve hiiic tanimadigin bir x bey halletsin.

Gercekten de vay anasini sayin seyiricler.

Gitcen mi hakkaten??
Ne yazık ki tayin işleri böyle oluyor her kurumda... yasal süremiz 2 yıl ki bakıyorum çoğu kişi bu süreyi bile beklemiyor... kendi tanıdığım olsa kesin giderdim... ama tabi samimiyetimin olmadığı birinin olması sebebiyle hiç Düşünmedim... bu işler bildiğiniz bir telefonla oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…