canım ya, ben gebelikte 30 kilo aldım. gebelikten önce de kiloluydum üstelik. gerisini sen düşün... :) utanıyorum yazmaya.Allah analı babalı büyütsün içimi rahatlattınız bir de doğuma girerken kaç kiloydunuz özel olmazsa cevaplar mısınız?
epidural iğnesi için uygun pozisyonda oturman çok önemli. Aman canım ya, panikleme sakın! İnan ki hiç hissetmeyeceksin. Şimdilik 12. haftandasın; ama doğum yapınca haftalar öyle hızlı geçecek ki beşinle ilgilenirken hiiiiç anlamayacaksın. hayırlı doğumlar.ben dogumdan cok korkuyorum epidural ignesini dusundukce hele cildiriyorum belden kemige allahim nasil dayanicam ben buna kan verirken bile agliyorum o kadar yani arkadaslar cok aciyormu epidural ignesi ve dogum gercekten cok korkuncmu 12 hafta hamileyim gunde 3 sefer kusuyorum 3 kilo verdim yoruldum gercekten daha onumde cok zaman var ne yapicam ben allahim yardim etsin hepimize .
Sondanın takılması dakika bile sürmedi, saniyelerle takıldı diyebilirim. Ben sondayı düşündükçe hüngür hüngür ağlıyordum, perişan durumdaydım. Korkacak bir şey değilmiş. Sadece görülmesini istemediğin bazı yerlerini görecekler hemşire hanımlar ve hasta bakıcılar. Bu durum biraz kötüydü... :kedi:Bende ödlek biri olarak bu kadar rahat geçmesini isterim ama pek ümitli değilim açıkcası.Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inş.
Bu arada sonda acıtır diye biliyorum ama sizinki acımamış.Kaç dakikada takıyorlar sondayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?