eşimin abileri var iki tane, biz yaklaşık bir yıllık evliyiz, bir yıla yakında bunun nişanlılık süreci var.
evlendim daha ikisinin de evini bilmiyorum, bayramlarda bile en küçük benim eşim bize bayramlaşmaya geliyorlar. biz size gelecektik dedik birkaç kez mazaret bildirip kabul etmediler, sonra da biz müsaitiz gelin demediler. ama her karşılaştıgımız da bize gelmeye kalkıyorlar, çarşıda mı karşılaştık bize gidilsin,yok yemege gelelim evdeyseniz v.s. beni birkez evine kabul etmeyen insana bende mesafemi koyarım artık bir bahaneyle kabul etmiyoruz bizde,onlar da tüm yüzsüzlükleriyle gelmeye çalışıyorlar. bizde yeni evlenenler el öpmeye gider nedense bunlarda onlar bize geldiler :44: hep bana mı gelinecek haksız mıyım, karısı evde ben akşama kadar çalışıyorum biryere ziyarete gittik çıkışta bizde size gelecektik yemekleri hazırdır diye dediler yok dedik biz yedik. ben bıktım onlar bıkmadı bu huylarından.
Günaydın arkadaşım haklısın söylediklerinde bazı insanlar böyle maalesef kendileri heryere giderler ama evlerine hiç kimseyi kabul etmezler bundan sonra sizde kabul etmeyin eşin ne düşünüyor bu konuda ona çok görev düşüyor aslında seni desteklemesi gerek seni destekliyor mu yoksa abilerini mi destekliyor.
gerçekten çok ilginç 1 yıldır evlisiniz ve daha hiç evlerine gidemediniz.bence yaptıkları yüzsüzlük başka bişey deil.sizde onları kabul etmeyin bahane uydurun sürekli.normal deil davranışları.benim bildiğim yeni evliler yemeğe davet edilir böylece ilk ziyaret el öpme dediğimiz şey gerçekleşmiş olur ki ben eltimi yemeğe almıştım düğünlerinden sonra.
ben bir haftalık evliydim onlar bana yemege geldi düşünün, farklı insanlar
ne kadar ilginç haklısınız tabi ki, bir gün haber verseniz size gelicez diye ,eşiniz ne diyor , ne gibi bir sebebleri var acaba
1 hAftalık evlilikte sana yemege geldilker bizde bazı adetler vardır kimi yerde daha uygulanıyor aslında yeni evlilileri akrabalar yemege alır yeni evlililerin evine gitmezler bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?