Kim nereye cekerse oraya gidiyorum.

Kizlar gunaydin.
Benim kotu bir huyum var ve bunu nasil asacagimi bilmiyorum.
Baslikta da belirttigim gibi kim nereye cekerse oraya gidiyorum, kendi dusuncem benden isik hiziyla uzaklasiyor.

Mesela, diyelim dogrulugundan emin olduğum tibbi bir sey var. Ama tvde cikan doktorlardan biri baska bir sey dedi. Azicik mantikli konuşsun ona hemen inaniyorum.

Ya da diyelim gorumcem dert yanıyor iste annem benim için bir sey yapmadı diye ornek falan da veriyor, ona inaniyorum onun icin uzuluyorum. Sonra kv ile konusurken ben ona bunu bunu yaptim o bana napti dediginde kvye hak veriyorum. Ilk duydugumu komple silip atiyorum.

Ya da diyelim bir konuda babama cok kizginim. Kimseden duydugum degil kendi yasadigim sey. Halamla konusurken bir anda babama hak veriyorum.

Bunlar bende asiri kafa karisikligi ve bildigin dengesiz tavırlar yapiyor. Bir gun iyi olduğuma ertesi gun gicik kapiyorum.

Napabilirim?

Kafanı karıştıran konuyu yazarak çözümlemeye çalışo zamankim ne dedi kim hangi konuda hhaklı. Herkes kendince haklıda oolabilirbu kadar ddüşünme bence seninki biraz dertsizlikten kendine dert uretme olmus

Fikirleri dinle,gerektiğinde nabıza göre şerbet ver ama kendi doğrularından şaşma. Yani yeni fikirlere elbette açık ol ama verdiğin örnekler gibi doğruluğundan emin olduğun konuda da geri basmamalısın. Anlatılanlara söylenenlere kendini fazla kaptırma

Aslında bu sizin sabit bir fikriniz olmadığını gösteriyor sanki. Nereye çekseler oraya gidiyorsunuz.

Saflıktan o güzelim
İyi niyetlilikten bence :KK14:

Bence sabit fikirli olmaktansa böyle olmak daha iyi. Daha pozitif geliyor yani bana.

Al bendende o kadar bende aynı böyleyim ekstra biri kötülük yapsa yüzüme gelip iki gülse benim yelkenler aşağı iniyor eeee beee kadın diyorum bu insanlardan 100 kerede kazık yesen yine aynı terane manyakmısın safmısın kaçkez soruyorum bu soruyu kendime çokda kızıyorum hatta arkadaşım eşini aldattı adam öğrendi hemen boşandı çoçuklarınıda aldı geçen kız anlatıyor bana bunu yaptı şunu yaptı ondan aldattım anammm o ağlarken ben zor yutkundum ağlamamak için halbusem kendi etti kendi buldu çok iyi bir eşi vardı adam iki iş yapıyordu bunu rahat ettirmek için ama yok harbi safım ben geçen yıl bi arkadaş vasıtasıyla tanıdığım kadın nasıl ağlandı gittim kenardaki paramla bunun doğmamış bebeğine neler aldım bebek arabasından tut yatağına giyimine biberonlarına kadar sonra öğrendimkiii kadının türkiyede 15 tane evi varmış:KK12:önüne gelene böyle yapıp sömürüyormuş sonuç ben saftirik daha kadınla görüşmeye devam ediyorum hiçbir şey olmamış gibi :KK14:yok bunun çaresi yok malasef :KK61:

Back
X