- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi julesverne
Aynı şeyleri yaşamışız.. İnanın hele ilk günler o kadar zordu kiKesinlikle katılıyorum. Bebeğimin korkup ağlamasını sakinleştirmekten kaç orucumu yediler bıktım ben de, eşim balkona çıkıp defalarca uyardı burada çalmayın diye yok yok, zaten sitede oturuyoruz güvenlik içeri almıyor para da toplayamıyorlar ama nedir bu inat anlamıyorum. Onların yüzünden tutamadığım her orucumun günahı boyunlarına inşallah. Maksat benim oruç tutabilmem için sahur yapmamı sağlamaksa çalmasınlar şu davulu uyandırmasınlar korkutmasınlar bebeğimi ben de eşime kendime sahur hazırlayayım. Zaten yaz ayı kaç saat ben su bile içemeden nasıl oruç tutayımçok sinirliyim bu konuda çoookk

Sahurdan 2 saat önce çalmaya başlıyor ne hikmetse, o saatte kalkıp ne yapacaksak. Kaldı ki telefonla uyanıyoruz.
Bir yandan bebekleri sakinleştiriyoruz eşimle. Tam sustular diyorsun sahura az kalmış, yatsan olmuyor yatmasan olmuyor.
Bebeklerimde korku oluştu çığlığı basıp uyanıyorlar bir daha uyumuyorlardı.
Para verdi eşim, gelme buraya bir daha şu sokakta çalma dedi..
Ama başkası çalıyor, değişik değişik adamlar....
Vebali boyunlarına, bizi uykumuzdan edip evimizde olay çıkarıyorlar resmen gece yarısı..
Çocuklarım gün içinde "güm güm" diye ağlıyor her sese

Pamuk tıkadık en sonunda.. Duymaz oldular. Doğru ya da yanlış bilmem ama ciddi etkilendiler