Ay ben gitmedigimden bilmiyorum demekki, gercekten gezmeye dolasmaya cikiyor milletValla benim de eşim dün akşam eve 8de gelince market alışverişini yapamadık bu sabah gittik. Büyük migros var mahallemizde. Bütün istanbul oradaydı sanki. İnanamadım.
Rahatsızım neden çünkü gelenlerin yarısı esimi azarlıyor sebep kural 5 6 kişi alınıyor insan okan anlıyor ama insan olmayan anlamıyor. Siz rahat olabilirsiniz ama biz hiç rahat değiliz. Zaten ihtiyacı olana laf eden yok ihtiyacı olmayana laf var. Gitmesin kimse bir yere biz gidiyor muyuz? laf olsun diyeYani neyden rahatsizsiniz tam anlamadim, haftasonu marketlerin acik olmasindan mi yoksa haftasonu bile markete gidiliyor diye mi?
Esinizin hastalanma ihtimali haftasonu da hafta ici de ayni. Keza biz sağlıkçılar da ayni sekilde. sonucta virusun yayilma durumu değişmiyor.
Ama su konuda iciniz rahat olsun kurallara uyunca bulaş ihtimali oyle yüksek degil. Çoğu kisiye misafirlikten birlikte yenilen yemeklerden bulaşıyor.
Polis çevirirse ekmek almaya çıktım diyebilmek için elinde ekmekle dolaşanı bile duydumAy ben gitmedigimden bilmiyorum demekki, gercekten gezmeye dolasmaya cikiyor millet
Siz açmıyorlar diye kapıyı mı kırıyorsunuz? tedarik etseniz yani biliyorsunuzdur kendinizi.Bazen benim de canım kola, cips vs çekiyor hiç dolaşmadan en yakınımdaki markete gidip geliyorum. Bu kadar kızmanıza anlam veremedim
Sanırım sinirle kendinizi tam olarak ifade edemediniz. Tabiki de ne kapıyı kırıyorum ne de hizmet sektöründe çalışan herhangi bir insana saygısızca davranıyorum. Bu zamanda en çok sağlıkçılar ve onlar yoruluyor maalesefSiz açmıyorlar diye kapıyı mı kırıyorsunuz? tedarik etseniz yani biliyorsunuzdur kendinizi.
Niye bu kadar kizginsiniz anlayamadim, siz hasta olup öleceğiz dediniz ben de iciniz rahat etsin kurallara tam olarak uyulursa risk oldukca düşük dedim.Rahatsızım neden çünkü gelenlerin yarısı esimi azarlıyor sebep kural 5 6 kişi alınıyor insan okan anlıyor ama insan olmayan anlamıyor. Siz rahat olabilirsiniz ama biz hiç rahat değiliz. Zaten ihtiyacı olana laf eden yok ihtiyacı olmayana laf var. Gitmesin kimse bir yere biz gidiyor muyuz? laf olsun diye
ben bugun bi kac sey almak icin gittim, teyzenin biri bildigin gezmeye gelmisti her urunu elleyip elleyip bakiyordu sadece, kizdim teyze herseyi elliyosun alacagin neyse sadece ona dokun diye, yani hadi 1 2 seyi bakip biraksa merak etmistir yada fiyati fazla gelmistir diyecegim ama bir reyondaki urunlerin yarisini bakip bakip birakti resmen gezmeye gelmis ve her şeyi elliyor normal zamanda tamam istersen tum marketi kucakla geri birak ama hastalik var suanAy ben gitmedigimden bilmiyorum demekki, gercekten gezmeye dolasmaya cikiyor millet
Size sert yazdiysam kusura bakmayın, elbette tedbir alıyor eşim ve diğer çalışanlar ama bu gerçekten %100 ihtimali ortadan kaldırmıyordur öyle değil mi?Niye bu kadar kizginsiniz anlayamadim, siz hasta olup öleceğiz dediniz ben de iciniz rahat etsin kurallara tam olarak uyulursa risk oldukca düşük dedim.
Gercekten yanlış anlamayin ama esinize davranislarini kinadiginiz insanlar gibi davranıyorsunuz suan.
Aciliyet yoksa gitmeyin aynı gün 2 defa mı gidiyorsunuzNeye kizdiniz anlamadim ki.
Haftasonu markete gitmek yasak değil. Biz de gidiyoruz ama kapilari acin diye kirmiyoruz. Gitmeyelim mi ona mi kizdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?