- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
Misafirliğe gidip sofralar kurulmuş. Ağustos ayında belki daha da vardır onu görünce zaten dahada bakma gereği duymadımGezmeye mi gitmiş bir de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirliğe gidip sofralar kurulmuş. Ağustos ayında belki daha da vardır onu görünce zaten dahada bakma gereği duymadımGezmeye mi gitmiş bir de![]()
Ama orda virüs yokki, çünkü virüs bi tek markette hatta kocasının çalıştığı markette varMisafirliğe gidip sofralar kurulmuş. Ağustos ayında belki daha da vardır onu görünce zaten dahada bakma gereği duymadım![]()
Sonra gel burada markete gidiyor insanlar diye beddua etMisafirliğe gidip sofralar kurulmuş. Ağustos ayında belki daha da vardır onu görünce zaten dahada bakma gereği duymadım![]()
HaklısınızHatırlayanlar vardır eşim A101 de çalışıyor pandemiden sebep mart nisan gibi buna benzer konu açmıştım.
Maalesef ki insanlar kul hakkı yemeye bayılıyor. Ya hu kardeşim zaten haftanın 7 günü açık olan marketlere vs, sokağa çıkma yasağı olduğu günler neden gidilir? Bu yerlerde çalışanların ve ya diğer hizmet verilen sektörlerde çalışanların bir can-ı, ailesi sevdikleri yok mu?
Neden sırf gezmek olsun kısıtlamada aman cekirdegim cipsim kekim eksik kalmasın diye markete gidilir? Ve ya cola gazoz almak için? Noldu kardeşim yemeden ölür müsün he ölür müsün? Sen ölmezsin ama benim eşim ve diğer çalışan insanlar ÖLECEK, biz aileleri çocukları ölecek haberin var mı?! Bu satırları sırf zevkine hava alayım diye markete bakkala gidenler okusun GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN.
Kapıları açın diye kırmak ne ya biri bana bunu anlatsın. (Konu siyasete varmasın çünkü ben zaten sorumluların yeteri kadar kulaklarını çınlatıyorum)
İşlerine nasıl gelirseSonra gel burada markete gidiyor insanlar diye beddua et![]()
Yaaaaa bakmadım bende tam hak veriyordumAma orda virüs yokki, çünkü virüs bi tek markette hatta kocasının çalıştığı markette var![]()
Bomm yakalandıSonra gel burada markete gidiyor insanlar diye beddua et![]()
Verdin bile , sende şimdi beddua herkeseYaaaaa bakmadım bende tam hak veriyordum![]()
Yok daha neler beddua ne yaVerdin bile , sende şimdi beddua herkese![]()
Yasak mı vardı o zaman peki bu kadar vaka mı vardı 1000 lere kadar düşmüştüSonra gel burada markete gidiyor insanlar diye beddua et![]()
Konu sahibi insanlara beddua ediyor markete gidip kocasına virüs bulaştıracaklar diye ...Yok daha neler beddua ne ya![]()
Beddua da haksızım ama niye bu kadar gülüyorsunuz banaVerdin bile , sende şimdi beddua herkese![]()
Markete gitmek icin şuan da yasak yok ki zaten.Yasak mı vardı o zaman peki bu kadar vaka mı vardı 1000 lere kadar düşmüştü
Ee şimdide marketler için yasak yok, hangi ürünleri alacağımıza dair kısıtlamada yok. Bugünlerin sorumlusu malesef temmuz Ağustos ayları.Yasak mı vardı o zaman peki bu kadar vaka mı vardı 1000 lere kadar düşmüştü
Yoktu bu kadar ama yinede kimse kimseye misafirliğe gidip sofralar kurmuyordu . Belkide siz tekrar çoğaltınız yayılımıYasak mı vardı o zaman peki bu kadar vaka mı vardı 1000 lere kadar düşmüştü
Size gülmedim , arkadaşın yanlış anlamasına güldümBeddua da haksızım ama niye bu kadar gülüyorsunuz bana
80 milyonluk ülkede tek çalışan eşim mi? Konunun başından sonuna sadece esimimi söyledim yazdım diğer insanlarda var çalışanlar hepsi dahil ya onları geçelim hadi hiç mi sizin canınızın kıymeti yok pekiKonu sahibi insanlara beddua ediyor markete gidip kocasına virüs bulaştıracaklar diye ...
Ahh yarım yamalak okudum ya evet gereksiz yere sırf çikolata cıps almak için gitmek normal değilde ihtiyaç oluyor tabi mecbur gidiyoruz. Ama bedduada edilmez tabı bunun için. Konu sahibi hassas davranmış biraz cokta şey yapmayalımKonu sahibi insanlara beddua ediyor markete gidip kocasına virüs bulaştıracaklar diye ...
Şimdi bende şunu diycem markete gidenlere laf söyleyip misafirliğe giden kişi bu cümleleri kullanmış. Ben sizin gibi insanlara irite oluyorum. Şu cümleleri şu an buraya yorum yapanlar size kullanmalı şahsenCanim
Canim sözüm sana degildi hani bu kesim var ya biz kurallara uyuyoruz modundalar söz de yani duyar kasiyorlar ama disarda olan da hep o kesim iste balik tutmak yasak diyor uskudar belediyesi adam gitmis gizli gizli balik tutuyor gerizekali hepsi gerizekali beyinsiz