Kim sırf gezme olsun diye markete bakkala gidiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıntım market olduğu için onu yazdım çıkmıyorum dışarı görmüyorum kimseyi. Kim kime gidiyor bilmiyorum
neyse konuyu kapalım aniden sinirlenip te konu açmayın bir daha.inanın herkes dolu herkes mutsuz herkes sinirli bu ara.kendimizi frenlemek zorundayız virüs bitene dek.sinirlenip ani bir hareket yapsak adli vaka oluruz içimize ata ata sinirlensek de ruh sağlığımız bozulur.biraz birbirimizi idare edeceğiz başka çaresi yok

Aynısı hemen hemen yine kapılar kırılmış, yine beddualar havada uçuşmuş
Hanımefendi ama Ağustos ayında misafirliklere gitmeyi biliyor. Pardonda markete giden insanlara laf söylüyor. Kendisi misafirliklerde fink atıyor. Kocasını çok düşünüyorsa bizler gibi oturacak evinde cahiller gibi orada burada gezmeyecek

Aynısı hemen hemen yine kapılar kırılmış, yine beddualar havada uçuşmuş
Tamm beddua ettim ben haksızım kabul ama bana bu kadar anormal gelen şey gerçekten normal mi yani cidden soruyorum tartışmak için değil ilk sayfalarda bir sağlık çalışanı üye maske koruyor dedi ilerleyen sayfalarda maske korumuyor dendi. Bu bile beni endiselendiriyorken birtek ben mi böyleyim ya hakikaten hiç kimse endişe etmiyor marketten de vs bulaşır diye

Ben soruyorum ona aslında yüzü asık oluyor genelde sorunca anlatıyor sormasam anlatmaz hiç
Bence eşinize gaz vermek yerine onu telkin edin. Bu dönem çok zor bir dönem, heryer batıyor, insanlar işsiz kalıyor. Bu günler elbet bir şekilde geçecek. Halinize şükredin.

Esimin çalıştığı market perşembeden yığılma oluyor risk var zaten her

Esimin çalıştığı market perşembeden yığılma oluyor risk var zaten her daim. Yani insanlar bunu haftada bir yapsa olmuyor mu kendimden örnek vereyim haftalık yapıyorum alışverişi sabah gidiyorum ki sakin oluyor ortalik hizlica yapiyorum alisveris esim markette calistigi halde yani elimin altinda olsada hersey kendim halledip daha aldirmiyorum esime zaten diyorum ki ihtiyaci olana laf etmiyorum ama gezmek icin gelen niye geliyor ihtiyacı olan alıp çıkıyormuş zaten. Oyalanmadan
Eş markette çalıştığı halde gidiyorsan insanlarda gidecekler. İster kola alır ister çiğdem. Yemeğin yanına kola canı çeken gider ve alır.

Tamm beddua ettim ben haksızım kabul ama bana bu kadar anormal gelen şey gerçekten normal mi yani cidden soruyorum tartışmak için değil ilk sayfalarda bir sağlık çalışanı üye maske koruyor dedi ilerleyen sayfalarda maske korumuyor dendi. Bu bile beni endiselendiriyorken birtek ben mi böyleyim ya hakikaten hiç kimse endişe etmiyor marketten de vs bulaşır diye
Hanım efendi yazdım yine yazıyorum. 150 kişinin içinde çalışıyorum diye onlara beddua etme hakkım yok. Zaten o beddua sahibine döner

Yok ama işte meselâ A101 de çalışan bulamıyor ki eşim çıksa yine yeri boş kalacak. Çok yoğun olduğunda yardım istiyormuş eşim eleman yok diyorlarmış 3 4 kişi idare edin diyorlarmis

Siz sordunuz mu müşterilere neden burdasınız ? Gezmeye mi geldiniz diye ? Belliki insanların market ihtiyaçları var o yüzden geliyorlar . Buda gayet normal bir şey .

Hanımefendi ama Ağustos ayında misafirliklere gitmeyi biliyor. Pardonda markete giden insanlara laf söylüyor. Kendisi misafirliklerde fink atıyor. Kocasını çok düşünüyorsa bizler gibi oturacak evinde cahiller gibi orada burada gezmeyecek
Gezmeye mi gitmiş bir de :skandal:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X