- 23 Ağustos 2020
- 6.756
- 12.726
- 198
Yanlız konu sahibi ben değilimEşinizi düşünmeniz değil mi sorun eşinizi düşüneceğim derken, gözlerini toprak doyursun diye insanlara beddua etmeniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlız konu sahibi ben değilimEşinizi düşünmeniz değil mi sorun eşinizi düşüneceğim derken, gözlerini toprak doyursun diye insanlara beddua etmeniz.
İlk beddua edişi değilEşinizi düşünmeniz değil mi sorun eşinizi düşüneceğim derken, gözlerini toprak doyursun diye insanlara beddua etmeniz.
Yanlışlikla olmuşYanlız konu sahibi ben değilim![]()
Diğeri nerde ben giremedim profilineİlk beddua edişi değil
Beddualar döner dolaşır edeni bulur lafını duymamış demek ki.İlk beddua edişi değil
Anladım zatenYanlışlikla olmuş![]()
Aynısı hemen hemen yine kapılar kırılmış, yine beddualar havada uçuşmuşDiğeri nerde ben giremedim profiline![]()
Ben soruyorum ona aslında yüzü asık oluyor genelde sorunca anlatıyor sormasam anlatmaz hiçBenim anlamadığım şu, eşiniz neden işyerindeki sıkıntıları bu kadar çok size yansitiyor?
Meslek değiştirsin benceBen soruyorum ona aslında yüzü asık oluyor genelde sorunca anlatıyor sormasam anlatmaz hiç
neyse konuyu kapalım aniden sinirlenip te konu açmayın bir daha.inanın herkes dolu herkes mutsuz herkes sinirli bu ara.kendimizi frenlemek zorundayız virüs bitene dek.sinirlenip ani bir hareket yapsak adli vaka oluruz içimize ata ata sinirlensek de ruh sağlığımız bozulur.biraz birbirimizi idare edeceğiz başka çaresi yokSıkıntım market olduğu için onu yazdım çıkmıyorum dışarı görmüyorum kimseyi. Kim kime gidiyor bilmiyorum
İnsanlar yana döne iş arıyor , birisi için açık alan olur en azındanBen soruyorum ona aslında yüzü asık oluyor genelde sorunca anlatıyor sormasam anlatmaz hiç
Hanımefendi ama Ağustos ayında misafirliklere gitmeyi biliyor. Pardonda markete giden insanlara laf söylüyor. Kendisi misafirliklerde fink atıyor. Kocasını çok düşünüyorsa bizler gibi oturacak evinde cahiller gibi orada burada gezmeyecekAynısı hemen hemen yine kapılar kırılmış, yine beddualar havada uçuşmuş
Tamm beddua ettim ben haksızım kabul ama bana bu kadar anormal gelen şey gerçekten normal mi yani cidden soruyorum tartışmak için değil ilk sayfalarda bir sağlık çalışanı üye maske koruyor dedi ilerleyen sayfalarda maske korumuyor dendi. Bu bile beni endiselendiriyorken birtek ben mi böyleyim ya hakikaten hiç kimse endişe etmiyor marketten de vs bulaşır diyeAynısı hemen hemen yine kapılar kırılmış, yine beddualar havada uçuşmuş
H Heytttt be aniden değil
Bence eşinize gaz vermek yerine onu telkin edin. Bu dönem çok zor bir dönem, heryer batıyor, insanlar işsiz kalıyor. Bu günler elbet bir şekilde geçecek. Halinize şükredin.Ben soruyorum ona aslında yüzü asık oluyor genelde sorunca anlatıyor sormasam anlatmaz hiç
Esimin çalıştığı market perşembeden yığılma oluyor risk var zaten her
Eş markette çalıştığı halde gidiyorsan insanlarda gidecekler. İster kola alır ister çiğdem. Yemeğin yanına kola canı çeken gider ve alır.Esimin çalıştığı market perşembeden yığılma oluyor risk var zaten her daim. Yani insanlar bunu haftada bir yapsa olmuyor mu kendimden örnek vereyim haftalık yapıyorum alışverişi sabah gidiyorum ki sakin oluyor ortalik hizlica yapiyorum alisveris esim markette calistigi halde yani elimin altinda olsada hersey kendim halledip daha aldirmiyorum esime zaten diyorum ki ihtiyaci olana laf etmiyorum ama gezmek icin gelen niye geliyor ihtiyacı olan alıp çıkıyormuş zaten. Oyalanmadan
Hanım efendi yazdım yine yazıyorum. 150 kişinin içinde çalışıyorum diye onlara beddua etme hakkım yok. Zaten o beddua sahibine dönerTamm beddua ettim ben haksızım kabul ama bana bu kadar anormal gelen şey gerçekten normal mi yani cidden soruyorum tartışmak için değil ilk sayfalarda bir sağlık çalışanı üye maske koruyor dedi ilerleyen sayfalarda maske korumuyor dendi. Bu bile beni endiselendiriyorken birtek ben mi böyleyim ya hakikaten hiç kimse endişe etmiyor marketten de vs bulaşır diye
Siz sordunuz mu müşterilere neden burdasınız ? Gezmeye mi geldiniz diye ? Belliki insanların market ihtiyaçları var o yüzden geliyorlar . Buda gayet normal bir şey .Tamm beddua ettim ben haksızım kabul ama bana bu kadar anormal gelen şey gerçekten normal mi yani cidden soruyorum tartışmak için değil ilk sayfalarda bir sağlık çalışanı üye maske koruyor dedi ilerleyen sayfalarda maske korumuyor dendi. Bu bile beni endiselendiriyorken birtek ben mi böyleyim ya hakikaten hiç kimse endişe etmiyor marketten de vs bulaşır diye
Gezmeye mi gitmiş bir deHanımefendi ama Ağustos ayında misafirliklere gitmeyi biliyor. Pardonda markete giden insanlara laf söylüyor. Kendisi misafirliklerde fink atıyor. Kocasını çok düşünüyorsa bizler gibi oturacak evinde cahiller gibi orada burada gezmeyecek