- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Şimdi çok detaya girmeyeceğim. Apartmanda köpeğimle ilgili bir komşumla sıkıntı halindeyiz sürekli. Sonradan taşındı buraya yeni sayılır. Köpeğim kendisine herhangi bir zararda saldırıda havlamada vs.. bulunmadı şu güne kadar. Tamamen çocuklarım korkuyor diyor. Sürekli bu konuda bana laf ediyor. Bugüne kadar asla cizgimden çıkmadım tartissamda yapıcı oldum. Bugün köpeğim aniden sokakta kaçtı taşması parçalandı tutamadım bir şekilde apartmana girmiş, bununda çocukları sokakta oyun oynuyormuş apartmana girmişler korkmuslar vs.. tamam benim ihmalkarligim söz konusu buraya kadar bunu kabul ediyorum. Ama kadın bugün kapımı çalarak beni tehdit etti( ben sana göstericem),hakaret etti(sen köpek olmasan köpek beslemezsin), bağırdı,üzerime yürüdü. Ben gene cizgimden çıkmadım siz diye hitap ettim. Hatta başta kusura bakmayın bile dedim sonradan sesimi yükselttim en sonunda polise gidip şikayetçi oldum. Polis böyle beni suçlar gibi davrandı, apartmanda köpek mi beslenirmiş, köpeğime sahip cikmaliymisim,çocuklar korkabilirmiş. Bunun için mi şikayetçi oluyormuşum,bu kadar mıymış, bıyık altından gülmeler.İfademi alan poliste sen diliyle konuştu. Başta kararlı misin şikayete falan dediler. Çok canım sıkıldı. Benim ihmalkarligim söz konusu evet fakat sırf birileri korkuyor diye benim rahat yaşama hakkım yok mu ? Yani ülkemin polisi bile böyle davranıyor. Avukat arkadaşlar şahidim de yok sadece karşı komşunun 18inden küçük çocukları var ? Meselede suç oranı kimde daha çok ?