Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım:teselli:
bende 3 yıldır evliyim ve çocuğum yok...
1.5 sene hapla korundum bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım...
Kalp atışı yoktu aldılar bebeğimi...
1 sene oldu koca bir sene her ay bir umutla yaşıyorum ama olmuyor..
yaradan vermeyince elden ne gelir...
bana da "bebek yokmu,hamilelik yokmu" deyince nevrim dönüyor..
ya sabır diyorum ya sabır...:Saruboceq:
nasıl insanlar var yarabbim,bebek yapmayı,hamile kalmayı bakkaldan peynir,ekmek almak gibi kolay sanıyorlar...
herkesi kendileri gibi şıpdadanak hamile kalır zannediyorlar...
hiç mi düşünmezler taş çatlasın insan ömrü 70 yıl,ama ahiret sonsuz...yerimseniben
işte geldik işte gidiyoruz,3 günlük dünya için insanı üzmeye değermi...yerimseniben
Sen hiç onların seviyesine inip muhattap olma,Allaha havale et...:Saruboceq:
sonunda yaradan sanada nasip edicek bebiş,yeter ki sabırlı ol...:teselli:
selam arkadaşlar,günlerdir içimiçimi yiyor..benim derdim değil(bana göre dert değil,çünkü Allah'tan herşey)millete dert olan konu 3 yıldır çocuğumuz olmaması.önüme gelen çocuk yokmu diye soruyor,tabi sizene diye bağırmak istiyorum ama olmuyor.istemiyoruz yada yeni karar verdik diyorum.eşimde sperm bozukluğu var,bu yüzden artık tüp bebek düşünüyoruz.tabi bunu ailelerimizden başka kimse bilimiyor,aslında niye sakladığımızıda bilmiyorum malum laf olsun diye konuşan toplum..neyse asıl konum kurban bayramında akrabalarım yine çocuk sordu.bende o anki psikolojimle düşük yaptığımı söyledim,bir suçlu gibi kendimi akladım sanki,ama bunu duyanların cevabı şu"he iyi olur o zaman"yani kısır değilmişiz,rahatladılar.ve pişman oldum bu beni çok üzdü neden böyle bir yalan söyledim diye,ama milletin çocuğu olmuyormuş gibi bakışları ve soruları beni buna mecbur etti.senağlamaAllah'ım bize ve isteyen herkese kısa zamanda sağlıklı bebekler verir inşallah..:Saruboceq: