KiM TuTaR BeNi--> 90lardan gidiyorum:)a

mihenk29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
404
462
39
Herkese merhaba

Kendime uzun zamandır yaptığım haksizliklarin artık yettigini düşünüp, buna bir son vermeye karar verdim.
90 kilonun üstü oldugum kesin. Ama baskülümle kavgali olduğum için henüz gorusemedim:) yarin kendisi ile el sıkışmaya aramızdaki muhalefete bir son vermeye karar verdim. Onunla el ele verip once 80lere sonra da 70 lere yuruyecegim inşallah. .
Bana bu süreçte eşlik etmek isteyen olursa seve seve bekliyorum.

Yarın yeni bir gün, yeni bir hafta.
Bomba gibi menülerimle, kilo bildirimimle ve aktivitelerimle burdayim:)

HİÇBİR ŞEY ESKISI GIBI OLMAYACAK

23/02 ---> 92.1

Son düzenleme:
İlk benden gelsin
insan tokken diyete karar veriyor
açken vazgeçiyor
azmin daim olsun
seve seve yanında olurum

İlk benden gelsin
insan tokken diyete karar veriyor
açken vazgeçiyor
azmin daim olsun
seve seve yanında olurum

Hosgeldin gunlugume:) Cok haklısın bukrem. Bende daha once defalarca diyet yapıp bırakmış biri olarak, bunu cok tecrübe ettim. Ama yaza az bir süre kalmış olması kafamda "doing" etkisi yapti. Yine gezmelerde öküz gibi dolaşmak istemiyorum. Kendime hakaret etmek hoşuma gitmiyor. Ama durum bu ne yazikki. Artik kendime gelip kilolara veda etmem gerekiyor. Yanimda olmana cok sevinirim. Nede olsa aynı dertten muzdarip olanlar birbirini daha iyi anlar. Hadi gel bu yazı gogsumuzu gere gere karşılayabimek icin kilolara meydan okuyalim:)

Hosgeldim gunlugume:) Cok haklısın bukrem. Bende daha once defalarca diyet yapıp bırakmış biri olarak, bunu cok tecrübe ettim. Ama yaza az bir süre kalmış olması kafamda "doing" etkisi yapti. Yine gezmelerde öküz gibi dolaşmak istemiyorum. Kendime hakaret etmek hoşuma gitmiyor. Ama durum bu ne yazikki. Artik kendime gelip kilolara veda etmem gerekiyor. Yanimda olmana cok sevinirim. Nede olsa aynı dertten muzdarip olanlar birbirini daha iyi anlar. Hadi gel bu yazı gogsumuzu gere gere karşılayabimek icin kilolara meydan okuyalim:)
Okuyalım gerçekten
öz güvenimiz artsın istediğimiz gibi giyinelim
bu zamana kadar yedikte ne oldu
yediklerimize sayıp yaza kadar az yeriz
kararlı olmak yılmamak yeter

Okuyalım gerçekten
öz güvenimiz artsın istediğimiz gibi giyinelim
bu zamana kadar yedikte ne oldu
yediklerimize sayıp yaza kadar az yeriz
kararlı olmak yılmamak yeter

Evet canim daha once defalarca vermisizdir kendimize soz verip bir daha yilmayalim yeter. benim yolum uzun 30 haziran a kadar zaman verdim kendime 4 ayda 20 kilo olmaz mı gayet makul degil mi? Bu arada sen kac kilosun tatlim?

Evet canim daha once defalarca vermisizdir kendimize soz verip bir daha yilmayalim yeter. benim yolum uzun 30 haziran a kadar zaman verdim kendime 4 ayda 20 kilo olmaz mı gayet makul degil mi? Bu arada sen kac kilosun tatlim?
Evet bırakmayalım
olur tabi ki azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz
ben 65 kiloyum mayısa kadar 5 kilo vermek istiyorum
ilk hedefim bu

Evet bırakmayalım
olur tabi ki azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz
ben 65 kiloyum mayısa kadar 5 kilo vermek istiyorum
ilk hedefim bu

Bana gore cok zayifsin hatta hedef kilomdan bile zayifsin:)) ama olsun senin hedefe daha cabuk varman beni de motive edecek inşallah. yapıyor musun suanda birseyler?

Bana gore cok zayifsin hatta hedef kilomdan bile zayifsin:)) ama olsun senin hedefe daha cabuk varman beni de motive edecek inşallah. yapıyor musun suanda birseyler?
Ama kilo ne kadar azalırsa o kadar zor oluyor vermek
hedefe varmak bişey değil sonrasında korumak önemli
hayatımdaki 4.cü diyetim bu
öncekilerde başarılı oldum ama korumaya geçmedim
tekrar aldım
şuan özel bişey yapmıyorum
evde ne varsa kafama yatanı yiyorum
günde yarım saat hareket etmeye çalışıyorum
yürüyüş yada zumba

Nasil bir diyet uygulamayi dusunuyorsun?

Sağlıklı bir beslenme programı yürütmeyi hedefliyorum. Aşağı yukarı her diyetisyenin onaylayacagi türden yani:)) ama benim düşüncem her hafta ufak değişiklikler yaparak metabolizmayı canli tutmak yönünde. Bir ddüzene alıştığı surece hic yemek yemesen bile kilolar yapisiyor. Hedefim bu yönde bakalim.. zaman gostericek bugun icraata geçiyorum. Artik vaatleri bir yana bırakıp yaptıklarımla konusma zamanıdır.
:KK76:

12 de ara öğünüm
bir gofret yiycem sanırım:KK53:
yanında çayla
aslında yememem lazım ama
çok canım istedi
bir küçük gofretten bişey olmaz herhalde:confused:

Kucuk gofretim adi var mi tatlim:)) ya bence sende bir sutlu sekersiz kahve yada tarcinli süt ic. Tatli istegini acaip bastiracak göreceksin. Gel bosuna bir hazir paket urun için sevindirme tartiyi:KK66:

Kucuk gofretim adi var mi tatlim:)) ya bence sende bir sutlu sekersiz kahve yada tarcinli süt ic. Tatli istegini acaip bastiracak göreceksin. Gel bosuna bir hazir paket urun için sevindirme tartiyi:KK66:
Evet adı var bi dolu gofret:KK53:
kakaolu
yeni çıkmış sanırım almışlar eve kimse beğenmedi yemiyor
bana kaldı yine ben tatlı olsun ne olsa yerim
pff ne yapsam ki

Evet adı var bi dolu gofret:KK53:
kakaolu
yeni çıkmış sanırım almışlar eve kimse beğenmedi yemiyor
bana kaldı yine ben tatlı olsun ne olsa yerim
pff ne yapsam ki

Canim ne yapacağın cok net O GOFRET ATEŞ DOKUNURSAN YANARSIN bak canim eger varsa bi odul gunun sakla o gun ödül ogunu olarak ye ama simdi onu yersen motivasyonun düşecek kan sekerin hizla yukselecek, vücuduna sekeri hatirlattigin icin bir sonraki ogunde canin cok fazla karbonhidrat isteyecek.
Bir elma ve bir cay bardagi sut icme fikrin e ne dersin?

Canim ne yapacağın cok net O GOFRET ATEŞ DOKUNURSAN YANARSIN bak canim eger varsa bi odul gunun sakla o gun ödül ogunu olarak ye ama simdi onu yersen motivasyonun düşecek kan sekerin hizla yukselecek, vücuduna sekeri hatirlattigin icin bir sonraki ogunde canin cok fazla karbonhidrat isteyecek.
Bir elma ve bir cay bardagi sut icme fikrin e ne dersin?
Tamam canım çarşamba günü günüm var o gün ödül günü bana
daha cuma başladım gerçi ne çabuk ödülü hak ettiysem:KK70:
ara öğünde o zaman kuru yemiş yiyeyim bir avuç olur mu

X