- 8 Mart 2025
- 267
- 45
- 13
- Konu Sahibi Ilayda351905
-
Bence yarın hafta sonuna girmeden bir daha beta hcgye baktırın sıfırlandıysa sorun yok gelecektir ama artış varsa tekrar kadın doğum uzmanı bir görmüş olurSizce ne kadar bekleyeyim? Bat 23 ağustostu
Teşekkür ederim ama sanırım başlayacak lekelenme olduBence yarın hafta sonuna girmeden bir daha beta hcgye baktırın sıfırlandıysa sorun yok gelecektir ama artış varsa tekrar kadın doğum uzmanı bir görmüş olur
Ah çok sevindim o zaman gereği yok malesef bu süreç çok sabır gerektiriyorTeşekkür ederim ama sanırım başlayacak lekelenme oldu
Evet maalesef 1.5 senedir istiyorduk tam oldu dedik o da kimyasal olduAh çok sevindim o zaman gereği yok malesef bu süreç çok sabır gerektiriyor
İnşallah benim de ilk hamilelik kimyasalla sonuçlandı Mayıs'ta o zamandan beri de korktuk ara verdik yine aynı şeyler olur mu korkusu insanı çok yoruyorEvet maalesef 1.5 senedir istiyorduk tam oldu dedik o da kimyasal olduen hayırlı zamanda kolaylıkla sağlıkla nasip olsun inşallah hepimize
Ne zamandır istiyorsunuzİnşallah benim de ilk hamilelik kimyasalla sonuçlandı Mayıs'ta o zamandan beri de korktuk ara verdik yine aynı şeyler olur mu korkusu insanı çok yoruyor
Ocak gibi düşünmeye başlamıştık mayista hamile kaldım ama dediğim gibi sağlıklı olmadı malesef dış gebelik şüphesi mi kimyasal mi derken iki günde bir kan vermek zorunda kaldım dış gebelik çıkar mı süreci zordu Allah gerçekten sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah hepimizeNe zamandır istiyorsunuz
İşin garibi beyaz akıntım fazla
Ara ara kasık batması oluyor ağrı değson duur
son durum nedir test yaptın mı ne durumdasınİşin garibi beyaz akıntım fazla
Ara ara kasık batması oluyor ağrı değil
Yani evdeki yapılan testlere güvenmiyorum öncesinde çok yanılttı beni en iyisi kan vermek diye düşünüyorum yarın iyi bir doktora gideceğim sabahtan bakalımson durum nedir test yaptın mı ne durumdasın
Durumunuz ne olduYani evdeki yapılan testlere güvenmiyorum öncesinde çok yanılttı beni en iyisi kan vermek diye düşünüyorum yarın iyi bir doktora gideceğim sabahtan bakalım
Bende kimyasaldan sonraki adet döngüm 15 gün gecikmeli geldi. 3 ay sonra tekrar gebe kaldımlekelenmen olmadan direk adet mi gördün ben ilk testi yaptğımda regl 4 gün gecickmişti 5.gün lekelenmem basladı
Benim bat 9 eylül bir kac gün gecikme payı bırakıyım mı sizce yoksa 9 eylülü gecerse direk test yapıyım mıBende kimyasaldan sonraki adet döngüm 15 gün gecikmeli geldi. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım
10 eylülde sabah test yap :) inşallah vardırBenim bat 9 eylül bir kac gün gecikme payı bırakıyım mı sizce yoksa 9 eylülü gecerse direk test yapıyım mı
Dün gerekli tüm hormon testleri yaptırdım hatta pcosttan şüphelenip bende olabilir diyerek gittim çok şükür herşey temizdiDurumunuz ne oldu
Bence bir hafta sonra yap ben tecrübe edindim ben şahsen testte kıpkırmızı çizgiyi görmeden ayaklanmıcamBenim bat 9 eylül bir kac gün gecikme payı bırakıyım mı sizce yoksa 9 eylülü gecerse direk test yapıyım mı
evet bende hemen heveslenmek istemiyorum dediğin gibi ağustosun 7 sinde bir kimyasal gebelik yasadım bu nedenle sarkma payı bırakıyım diyorum biraz, birde sigara kullanıyorum hala sizce suanlık bir sıkıntısı olur mu gecen kimyasalımda öğrendiğim gün direk kesmistimBence bir hafta sonra yap ben tecrübe edindim ben şahsen testte kıpkırmızı çizgiyi görmeden ayaklanmıcamsilik çizgi yanıltıyor hep ins
Ben de iki ay üste üste kimyasal gebelik yaşadım daha doğrusu doktor dün yine kimyasal dedi bu 2. Kez oluyor hala kanamam yok ama beta hcg artmıyor ya da çok az artıyor 5 haftalık 1 günlük oldu bugün kimyasal olsaydı düşmesi gerekmiyor muydu hala ne kanamam var ne ağrımBende kimyasaldan sonraki adet döngüm 15 gün gecikmeli geldi. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım
lekelenme şeklinde bir durumun var mı benim 3 4 gün lekelenmem oldu kahverengimsi sonra regl ye döndüBen de iki ay üste üste kimyasal gebelik yaşadım daha doğrusu doktor dün yine kimyasal dedi bu 2. Kez oluyor hala kanamam yok ama beta hcg artmıyor ya da çok az artıyor 5 haftalık 1 günlük oldu bugün kimyasal olsaydı düşmesi gerekmiyor muydu hala ne kanamam var ne ağrım
Ben de iki ay üste üste kimyasal gebelik yaşadım daha doğrusu doktor dün yine kimyasal dedi bu 2. Kez oluyor hala kanamam yok ama beta hcg artmıyor ya da çok az artıyor 5 haftalık 1 günlük oldu bugün kimyasal olsaydı düşmesi gerekmiyor muydu hala ne kanamam var ne ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?