• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime Anlatsam Bilemedim...

Arkadaşım size tavsiyem şu olabilir, artık önünüze bakın ve tedavinizi olun. Çocuk soranları da ciddiye almayın, "hayırlısı, hem erken zaten" deyin geçin.

Kimin ne dediğini umursarsaniz hasta olursunuz, sorunlarınızı da aşamazsınız.

Siz bu konunun köydeki akrabaları ilgilendirdiğini düşünüyor musunuz? Önce kendinizi inandırın kimseyi ilgilendirmedigine ki başkalarını da umursamayasiniz.
kesinlikle katılıyorum

Konu sahibi kusura bakmayin lutfen. Ben normalde tavsiye verecegim ya da soyleyebilecegim bisey yoksa soru sorarak biseyler yazmam normalde ama biraz garipsedim bazi seyleri
mesela birincisi bir erkek 1.5 sene iliski olmuyorsa olsun diye cabalar siz istemeseniz olmasi icin o sizi dr.a goturur normal olan bidir. Aksamlari rahat birakmaz sizi ki vaj. Olanlarin hep yazdigi bu esim cok istiyor vs. haddime degil ustume de vazife degil ama esiniz size iliski olsun diye ciddi anlamda yaklasiyor mu surekli, cabaliyor mu yoksa anlayisli olmak adina uzak mi duruyor. Benim aklima acaba esinizde de ne bileyim isteksizlik vs. Bir problem mi var da 1.5 seneye yatilmis bi durum siye gecti aklimdan.
Bir de coxuk mevzusunu oylesine soyledim gorumcemi susturmak icin demissiniz. Sonraki yorumlarinizda da dr.a gittik tek sorun ilaclarin pahali olmasi demissiniz. Bildigim kadariyla vaj. Icin ilac vs. Verilmiyor kullanilan kremler filanda 3 kurusluk. Evet bebek tedavisinin ilaclari pahali. Soylediginiz yalan gercek mi oldu ki ilac kullanma dr.a gitme durumuna grldiniz ben anlamadim
Bebek degil vaj. icin gittik emla krem var 100 TL ama olmayınca insanın parası olmuyor o an ustumuzde yoktu bugun esim alır gelir onu. anlayıslı olmak adına bile olsa banada bu durun garip geliyor ama ne yapabilirim ki bu konuda.. Biz evlenirken annesi kanser hastasıydı hep onun dr goturulme hastanede yatma vs. ben ilgilendim. yani esim annesinin durumundan bizi dusunecek zamana gelemedi..

Bebek degil vaj. icin gittik emla krem var 100 TL ama olmayınca insanın parası olmuyor o an ustumuzde yoktu bugun esim alır gelir onu. anlayıslı olmak adına bile olsa banada bu durun garip geliyor ama ne yapabilirim ki bu konuda.. Biz evlenirken annesi kanser hastasıydı hep onun dr goturulme hastanede yatma vs. ben ilgilendim. yani esim annesinin durumundan bizi dusunecek zamana gelemedi..
Anladim ben 100 lira gibi oldugunu dusunmemistim elbette olmayinca olmuyor. Ama o ailenin icinde esinizin ilgisizligi ya da isteksizliginden vs. Den dolayi kendinizi tabiri caizse adinizi cikarmayin. Cok carpik bir mantik var. Esinizin rahatligi pek aklima yatmadi ama zor gunler gecirmissiniz. Ins. Bundan sonrasi guzel olur. Her iste bir hayir vardir ya yerinizd3 olsam durumu soylediginiz gorumcenize ben sana guvendim soyledim ama yanlis yapmisim bundan sonra hic bisey soylemeyecem demekki diye azcik cikisirdim. Boylece de mesafenin ilk adimi atilmis olurdu. Bir daha bu kadar rahat konusamazlardi

Yaşlarınız kaç , bazen biz kadınlar kendimizi suçluyoruz ama sorun erkekdende kaynaklı olabiliyor.

Asıl cahil sizin gibi yorumlar yapandır fikrimce..
Bebege takılan basortu kulot mu ki bu kadar tuhafınıza gitti.. Ayrıca konuyu nasıl basortuye bagladınız hayret dogrusu..
Burada Bebegi cıplak koysam tuhafınıza gitmeyecek ama basortulu olunca abesmi oldu..
Allah ıslah eylesin siz ve sizin gibileri.

Cok yakısmıs degil mi annesine ozenip guzel basını kapatmıs bir bebege basortu... Oyun oynuyor suan fakat ileride Sizin gibi olmamak adına oda basını ortecek ...

Neden konu açtınız o zaman ?
Sizler dediğiniz,aşağıladığınız insanlar burada size yardımcı olmaya çalışıyor.
Başkalarına cahil demeden önce iki kez düşünün.
Eşiniziden,kayınpederinizden alamadığınız hıncı üyelerden çıkarmaya çalışmayın.

Neden konu açtınız o zaman ?
Sizler dediğiniz,aşağıladığınız insanlar burada size yardımcı olmaya çalışıyor.
Başkalarına cahil demeden önce iki kez düşünün.
Eşiniziden,kayınpederinizden alamadığınız hıncı üyelerden çıkarmaya çalışmayın.
Alıntıladıgınız mesajları neye gore yazmısım bir kez daha okuyun ltf.

Anladim ben 100 lira gibi oldugunu dusunmemistim elbette olmayinca olmuyor. Ama o ailenin icinde esinizin ilgisizligi ya da isteksizliginden vs. Den dolayi kendinizi tabiri caizse adinizi cikarmayin. Cok carpik bir mantik var. Esinizin rahatligi pek aklima yatmadi ama zor gunler gecirmissiniz. Ins. Bundan sonrasi guzel olur. Her iste bir hayir vardir ya yerinizd3 olsam durumu soylediginiz gorumcenize ben sana guvendim soyledim ama yanlis yapmisim bundan sonra hic bisey soylemeyecem demekki diye azcik cikisirdim. Boylece de mesafenin ilk adimi atilmis olurdu. Bir daha bu kadar rahat konusamazlardi
Yeri gelsin diyecegim zaten o kadarını tutamam ıcım de.. sagolun guzel yaklasımınız icin minnetarım..

Siz etrafın söylediklerine odaklanmak yerine stresinizi azaltıp problemi çözmeye çalışın.
2o yaşında genç kız evlense bile bizim milletimiz sorar, çocuk yapmıyor musunuz diye.
Şuan gebelikten önce aşmanız gereken farklı sorunlar var ve çevreyi tamamen görmezden gelin.
Kimseye de doktora gittiğinizi vs söylemek zorunda değilsiniz herhalde, karı-koca gizliden gidin, illa hesap verme gibi bir durumunuz yoktur sanırım?

Siz etrafın söylediklerine odaklanmak yerine stresinizi azaltıp problemi çözmeye çalışın.
2o yaşında genç kız evlense bile bizim milletimiz sorar, çocuk yapmıyor musunuz diye.
Şuan gebelikten önce aşmanız gereken farklı sorunlar var ve çevreyi tamamen görmezden gelin.
Kimseye de doktora gittiğinizi vs söylemek zorunda değilsiniz herhalde, karı-koca gizliden gidin, illa hesap verme gibi bir durumunuz yoktur sanırım?
psikoljik baskı var gibi ustumde birisi birsey sorunca ille cvp vermem gerekiyormus gibi hissediyorum :(

Ben 23 esim 27 yaslarındayız..
kk daki vajinusmus topiklerine baktın mı hiç.
oradaki paylaşımlardan yararlanan çok arkadaş var bildiğim kadarıyla.
1.5 yıl uzun bir süre.
çok ihmalkar davranmışssınız bu konuda.
ne kadar erken çabalarsanız yol katetmek o kadar kolay olurdu.
bundan sonra etrafın ne dediğine değil tedaviye odaklanın.
daha fazla zaman kaybetmeyin.
özeliniz sizde kalsın.
senin hayatındaki en önemli sorun bu ve buna odaklanmalısın..
ve de kimseye anlatma tedavini ol öncelikle.

psikoljik baskı var gibi ustumde birisi birsey sorunca ille cvp vermem gerekiyormus gibi hissediyorum :KK43:
Boşverin bu tür şeyler özeldir, kimseye birşey açıklamak zorunda değilsiniz.
Geçiştirin gitsin.
Stres yüklü olmanız baş sorununuzun çözümünü de olumsuz etkiler.
Hayat sizin, şuan düşünmüyoruz, hazır hissetmiyorum kendimi diyebilirsiniz.
Kestirip atın yani, sormasınlar birdaha ve siz de gündeminizde dahi olmayan şeylerin de stresini yüklenmeyin.

Arkadaşlar Selam herkese..
  • 1.5 yıl evli bir vajinismusum. Esiminde benimde ailelerimizden kimse durumu bilmiyor. İlk evlendigimizde oldu demiştik sorana cunku zamanlar olur gozuyle bakıyorduk.. Esimin ailesi basta olmak uzre herkes cocuk sorup duruyordu. Bende kucuk gorumceme bos durmuyoruz ama Allah verecek cocugu diyordum. Gecenlerde yine sordu, biz esimle artık vaji icin dr gidelim diye anlasmıstık. Buna dayanarak gorumceme dr gidecegiz iste bunun icin bir sperm ve yumurtalık sayımıza baktıracagız tedbir amaclı demiş bulundum.. Nereden aklıma geldiyse boyle birsey yani var olup olmadıgını bile bilmiyorum boyle bir testin.
  • Neyse dun gittik dr donuste hepsi aradı ne dedi dr diye sorun yokmus dedim. ama kucuk gorumcem buyugune oda muhtemelen babasına yani keyınpedere demiş olacak ki 3êr kez aradılar. Kucuk gorumcem harıc hepsi cildiye ve beyin cerraha gittim biliyordu.. Ben ne yapayım simdi guvenipde soyledigim bu gorumceme??? Koylerinde laf cıkacak simdi cocukları olmuyormus diye cunku gorumcemin kaynana koyun en dedikoducusu. yanlıs anlasılma olmasın ama koy denince iyice nefret ettim.. Kendim koyume en son 5-6 yaslarında gittim esimse koy hastasıı offf...
Ya neden kendi cinsel hayatinizi baska kisilere anlatma geregi duydunuz? Gorumcelerinizden vs bahsediyorum yanlis anlamayin buraya yazmanizdan degil.
Ne demek soranlara oldu diyorduk, boyle sey sorulur mu ya ? Soranlara da gayet net tepkimi koyarim arkadas, bu iki kisinin arasinda kalmasi gereken bir mevzu. Bu da size ders olsun anlatmayin ozel alaninizi kimseye. Guven olmuyor. Ayrica cocugu olmuyormus diye dedikodu cikartmak nedir? Cocugu olmamak ayip mi gunah mi? Ufak beyinli insanlarin dedikodusu onlar, kafaya takilacak seyler degil.

Back
X