Kime güveneceğim?

Valla bende seciciyim eger bir seyi kafama yatmiyorsa tak eliyorum ...1 kisi yada 2 kisi seninle adi cikmis sana teklif etmis biriyle yakin arkadasim dedigin kisinin gorusmesi cok anormal bana gore...

yok, vurgulamak istediğim seçicilik değildi
ama uzun uzun yazmayayım şimdi

diğeri zaten anormal, ona lafım yok

Ummadık taşlar baş yarar güvenme sen onlara.Derler ya hani, bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin diye , değil babana kendine bile güvenmeyeceksin. Bir tek Allaha güven o bizim göremediğimiz her şeyi görüyor hakkıda haksızlığıda sıkma canını

Arkadaş seçmekte hassassınız tamam, elemekte niye bocalıyorsunuz?
İlla görüşeceksin yoksa topuklarına sıkarım diye tehdit eden mi var?
Yani, özgür iradeli insanlar olarak, birbirimizi başkalarına yermek yerine iletişimi sıfırlamak daha güzel.

Iyi ki arkadas seciminde hassasmissin... Bir de olmasan organ mafyasiyla falan takilacaksin heralde.

Çocukluk arkadaşı başka bir şey oluyor sanırım. Benim de 5 yaşımdan beri tanıdığım, hayatımdaki şeyimi bilen, herseylerini bildiklerim 2 arkadaşım var. Bugün karşıma ciksalar 2 si de asla arkadaşım olmazdı.
25 yıl olacak neredeyse. Şöyle bir bakınca çeyrek Asır :) hepimiz değiştik, karşımıza başka insanlar çıktı, bize bir şeyler kattı veya bizden bir şeyler götürdü. Karakterlerimiz apayrı, yasamlarimiz farklı, hayata bakış açımız, siyasi goruslerimiz, aile yasamlarimiz, dini hassasiyetlerimiz...
biriyle bende benzer kabul edemeyeceğim şeyler yaşadım, bir süre az görüştük, hatasından donunce eskiye döndük.
Demem o ki ne kadar farklı olsakta bugün, arkadaşlık dediğin şey bitmiyor.. eski dost düşman olmaz lafına çok katılıyorum.

Back
X