Evet eşime ve diğer kaynıma ama büyük eltimin haberi var mı ona eşi söyledimi bilmiyorumNormalde esinden suphe duyardim ama eltinin buyuk eltiye el atmasi beni suphelendirdi
Esine bunu kardesimi soylemis ?
Normalde esinden suphe duyardim ama eltinin buyuk eltiye el atmasi beni suphelendirdi
Esine bunu kardesimi soylemis ?
Hayır evden ise isten eve gelen adam aksam telefonla bile ugrasmaz cocukla oynar tv izler şüpheli bir seyine denk gelmedimEşinizin şüphe uyandıracak hareketleri var mıdır ? Biri eşinin arabasına bir kadını binerken gördüm dese iş arkadaşıdır diye düşünürüm .
Eltiniz de eşinizin dediği gibi yapmış olabilir, büyük eltinize de bu tarz imalarda bulunduğuna göre
Aynen goruntu almak cok basit yeterki fotograf cekmek istesin+++
bence bunlar bir haltlar ceviriyor, esin bir sucu yok
Ne gibi acaba+++
bence bunlar bir haltlar ceviriyor, esin bir sucu yok
Neymiş iyiliğimi düşündüğündenmis kız kardeş gibi görüyormuş beniAynen goruntu almak cok basit yeterki fotograf cekmek istesin
Birde nasil gelip sak diye bir insana esin aldatiyor diyor sasiriyorum
Ayy kesinlikle kiz kardes gibi goruyorum diyorsa uzak durNeymiş iyiliğimi düşündüğündenmis kız kardeş gibi görüyormuş beni
Bilmiyorum valla aklıma her ihtimal geliyor kurup kurup duruyorumAyy kesinlikle kiz kardes gibi goruyorum diyorsa uzak dur
Benimkide aynisini soylerdi ama arkamdan yapmadigi kalmiyor masallah
İnsallah öyledir insan konduramiyor gercekteneltiye bak tam düşman başına
bence bu konuda kocanız masum
Insan az cok esini tanirBilmiyorum valla aklıma her ihtimal geliyor kurup kurup duruyorum
Ne gibi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?