- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benimki de kardeşim gibi görüyorum deyip sokmadığı kazık kalmamıştı ahshsnjsldşdAyy kesinlikle kiz kardes gibi goruyorum diyorsa uzak dur
Benimkide aynisini soylerdi ama arkamdan yapmadigi kalmiyor masallah
Malesef öyleAile apartmaninda oturmanin sakincalarina bak. Düşünsene esin ise giderken eltin parfum kokusunu alip bundan laf çıkarabiliyor. Aile apartmaninda oturmaya razi olcak kizlarimiza ders niteliğinde bir konu
Bende öyle düşünüyorum ama insanın midesi bulaniyor yinedeKendi eşinizi dusunerek karar verin, insan eşini tanır. Eltimden böyle bir şey duysam eşimden şüphelenmem. 7 bucuk yildir birlikteyiz en ufacık bir şeyini görmedim. Bir şeyler değişirse illa ki farkederim gibi geliyor bana.![]()
Ailecek herkes çok garip. Adam eşinin telefonunda yakaladığı şeyi hemen kardeşlerine neden anlatıyor? Aile mahremiyeti nerede?Merhaba konum baya uzun ve karışık oncelikle 4 senelik evli bir kadınım iki tanede eltim var bundan 1 hafta önce küçük eltim eşimi bir kadınla arabaya binerken gördüğünü söyledi otobuste olduğum icinde fotoğraf video kanıtlar nitelikte bir şey alamadım dedi. Kafanı karıştırmak istemem ama bence aldatıyor dedi. Akşam eşimin telefonunu ve bilgisayarıni baya bir araştırdım ama bir şey bulamadım.
Ertesi gün büyük eltimi davet ettim daha yakınızdır onunla meğerse onada esiyle ilgili sürekli kışkırtıcı şeyler söylüyormuş örnek vereyim x abi bu ara kendine çok bakıyor ise giderken apartman parfüm kokusundan geçilmiyor hayırdır insallah gibi neyse ben eşimle konuşmaya karar verdim aksam böyle böyle dedim ama esimden şok edici bir cevap aldım. Eltimin kocası eltimin telefonunda escinsel sitelerde dolaştığını video izledigini filan yakalamıs bana gecen hafta söyledi kavga etmisler bu sebepten hatta kardeşi suplendigi icin eslerinizi bu konuda yoklar mısınız demis esime bir şey biliyor muyuz gibisinden eşimde dönüp sizi manipüle edip faydalanmaya mı kalkıyor aklınca dedi gerçekten şuan kime inanacağım bilmiyorum ne yapmalıyım gerçekten midem kaldırmıyor aptal gibiyim kaç gündür ne yapmalıyım..
Katılıyorum. Eltide var bi şeytanlık. Kaldı ki 1) nasıl böyle bir iftirayı atacak kadar uzun uzuun inceledi de emin 2) bu uzuuun incelemeleri sonucu 1 görüntğ almak bu kadar zor değil. Ama bana çok yalancı geldi bu eltiNormalde esinden suphe duyardim ama eltinin buyuk eltiye el atmasi beni suphelendirdi
Esine bunu kardesimi soylemis ?
Bende öyle düşünüyorum ama insanın midesi bulaniyor yinede
Ya bunlar kardeslik ne onu bilmiyorlaray benimki de kardeşim gibi görüyorum deyip sokmadığı kazık kalmamıştı ahshsnjsldşd
yok bence çok iyi biliyorlar , ben senin ablanım ayaklarıyla ,kazık sokunca anlamayalım diye ablacılık oynuyorlarYa bunlar kardeslik ne onu bilmiyorlar![]()
Tatli dilli yilanlaryok bence çok iyi biliyorlar , ben senin ablanım ayaklarıyla ,kazık sokunca anlamayalım diye ablacılık oynuyorlar![]()
benimkini görsen melek yeryüzüne inmiş sanırsın öyle tatlı dilliTatli dilli yilanlar![]()
Ay iki yuzluler benimkide ayni kvdemin yaninda beni bir yaglar yuzlerbenimkini görsen melek yeryüzüne inmiş sanırsın öyle tatlı dilli![]()
Hiçkimse ama hiçkimse anam babam dahil gelipte kocanın yanında bir kadın gördüm fotoğraf çekemedim diye bir imada bulunamaz, siz bu cüreti birine nasıl verebiliyorsunuz? İnsanlara bu haddi verirseniz işte böyle düşünür durursunuzMerhaba konum baya uzun ve karışık oncelikle 4 senelik evli bir kadınım iki tanede eltim var bundan 1 hafta önce küçük eltim eşimi bir kadınla arabaya binerken gördüğünü söyledi otobuste olduğum icinde fotoğraf video kanıtlar nitelikte bir şey alamadım dedi. Kafanı karıştırmak istemem ama bence aldatıyor dedi. Akşam eşimin telefonunu ve bilgisayarıni baya bir araştırdım ama bir şey bulamadım.
Ertesi gün büyük eltimi davet ettim daha yakınızdır onunla meğerse onada esiyle ilgili sürekli kışkırtıcı şeyler söylüyormuş örnek vereyim x abi bu ara kendine çok bakıyor ise giderken apartman parfüm kokusundan geçilmiyor hayırdır insallah gibi neyse ben eşimle konuşmaya karar verdim aksam böyle böyle dedim ama esimden şok edici bir cevap aldım. Eltimin kocası eltimin telefonunda escinsel sitelerde dolaştığını video izledigini filan yakalamıs bana gecen hafta söyledi kavga etmisler bu sebepten hatta kardeşi suplendigi icin eslerinizi bu konuda yoklar mısınız demis esime bir şey biliyor muyuz gibisinden eşimde dönüp sizi manipüle edip faydalanmaya mı kalkıyor aklınca dedi gerçekten şuan kime inanacağım bilmiyorum ne yapmalıyım gerçekten midem kaldırmıyor aptal gibiyim kaç gündür ne yapmalıyım..
tek eltim olmasa ,eltimiz aynı kişi mi diyecektimAy iki yuzluler benimkide ayni kvdemin yaninda beni bir yaglar yuzler![]()