• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

pis ergen....
içini ferah tut bence... (yine temkinli ol da)
ben olsam eşime güvenirdim...
kız sana cephe almış sevgilisinden dolayı..
ben küçükken tacize uğradım.. ve akrabamdı..
ne onun ne de eşinin çocuklarının yüzünü görmek istedim... görmedim de yıllarca..
yani gerçekten taciz olayı olsaydı kesinlikle görüşmezdi sizlerle...
psikolojisi bozukmuşmuşşmuşş hiç inanmadım ben...

pis ergen....
içini ferah tut bence... (yine temkinli ol da)
ben olsam eşime güvenirdim...
kız sana cephe almış sevgilisinden dolayı..
ben küçükken tacize uğradım.. ve akrabamdı..
ne onun ne de eşinin çocuklarının yüzünü görmek istedim... görmedim de yıllarca..
yani gerçekten taciz olayı olsaydı kesinlikle görüşmezdi sizlerle...
psikolojisi bozukmuşmuşşmuşş hiç inanmadım ben...

Boyle durumlarda ne denir bilemem o yuzden size de gecmis olsun diyorum. :/

Siz 14 yaşındaki bir kızı uyuşturucu bağımlısı biri ile birlikte olduğunu öğrenip neden ailesini derhal uyarmıyorsunuz. Başına bir iş gelmiş olsa, bu sırrı bilmenin ağırlığı, Eşinizin ergen iken yapmış olabileceği bu hatayı öğrenmekten daha hafifmi olacak sizin için

Annesi zaten her seyini biliyor. Daha once de bir kac mesajda yazdim. Ben sadece vicdanen uyariyordum; annesi zaten bildigi icin.

Annesi zaten her seyini biliyor. Daha once de bir kac mesajda yazdim. Ben sadece vicdanen uyariyordum; annesi zaten bildigi icin.
Anladım kusura bakma tüm msj ları okumadım. Bu durumda kızı ailesi de kendi de güvenilir değil. 8 yıl öncesi nim yeni ortaya atılan iddiası için kafa patlatacaklarına şu andaki durumlarına kafa yormalılar. Be çoğu kişi ile aynı düşüncedeyim. 6 yaşımfa Tacize uğrayıp unutamayan biri. O kişinin evine girip karısı ile sohbet kurmaz. Kuramaz. Ve bunu anlatma nedeni çok saçma eşine düşmanlık beslediği için değil. Sana sevgilisi ile söylediklerinden dolayı düşmanlık beslediği için yapmış. Yani sen eşini bilirsin mesela ben allah korusun böyle bir laf la karşı karşıya kalsam koşulsuz eşime inanırım. Hatta bir süre önce eşimin çalıştığı iş yerinde başka bir bayanla dedikodularını çıkarmışlar. Hiç tereddüt etmedim. Eşim asla beni aldatmaz iddiasında değilim. Ama aynı işyerinden hele birde evli bir bayanla asla ama asla aldatmaz buna eminim mesela

Anladım kusura bakma tüm msj ları okumadım. Bu durumda kızı ailesi de kendi de güvenilir değil. 8 yıl öncesi nim yeni ortaya atılan iddiası için kafa patlatacaklarına şu andaki durumlarına kafa yormalılar. Be çoğu kişi ile aynı düşüncedeyim. 6 yaşımfa Tacize uğrayıp unutamayan biri. O kişinin evine girip karısı ile sohbet kurmaz. Kuramaz. Ve bunu anlatma nedeni çok saçma eşine düşmanlık beslediği için değil. Sana sevgilisi ile söylediklerinden dolayı düşmanlık beslediği için yapmış. Yani sen eşini bilirsin mesela ben allah korusun böyle bir laf la karşı karşıya kalsam koşulsuz eşime inanırım. Hatta bir süre önce eşimin çalıştığı iş yerinde başka bir bayanla dedikodularını çıkarmışlar. Hiç tereddüt etmedim. Eşim asla beni aldatmaz iddiasında değilim. Ama aynı işyerinden hele birde evli bir bayanla asla ama asla aldatmaz buna eminim mesela

Kesinlikle esimin yanindayim bu saatten sonra sizlerin yorumlarini da aldiktan sonra.. Bakalim artik ne yapacaklar.

Cok zor bir durum...ama inandirici degil , madem Annesi 2 yildir biliyorduda neden soylemedi ?
Sen hayatindaydin diye , suanda hayatindasin suan soylemesi peki ne kadar dogru...

Ben inanmazdim ...

Çocuğumu kuzeni taciz edecek, 2 yıl bunu bilip susacağım, üstelik o adamın evine göndereceğim tek başına... Evi başına yıkarım da göndermem, ne demek "nasıl derdim?" Şimdi nasıl diyormuş o zaman?

Taciz, tecavüz konularında mutlak yorum yapmak taraftarı değilim, sonuçta inanılmadığı için haksız duruma düşen veya bu korkuyla susan bir sürü kız var; ama bu durumda eşiniz daha ağır basıyor bende de.

Herkesin de dediği gibi madem iki senedir taciz biliniyor neden evinde kalıyor o kız senin

Hatta ben bu soruyu o kendini yerden yere atan ergene sormanizi isterdim o kadar etkilenmiş aklından çıkmamış madem ne işin vardı benim kocamla aynı evde diye

14 yaşında bi kizda nasıl rahatlık ayrıca bu ya çocuk resmen daha ve ama küfür etmeler yok bagirmalar cagirmalar o yaşta kız ben tacize ugradimm diye bağıra bağıra acayip hareketler yapması cok anormal geldi psikolojik etkilenmis hatta hem tacizcisi hemde babasiyla karşı karşıya olduğu için daha rahatsız korkmus hareketler sergilemesi beklenmez mi daha çocuk sonuçta bu kiz

Çok kötü niyetli bir iftira gibi geldi bana hakkınız da hayırlısı:KK51:

Biri çocuğumu taciz edecek bende 2 sene sesimi çıkarmayacağım. Dünyayı başına yıkarım heralde. Kaldı ki evinize girip çıkıyormuş hala. İnandırıcı gelmedi. Umarım düşündüğümüz gibidir.

öncelikle "aman çocuk diye siz inanmayın!" gibilerinden yorum yapan arkadaşlar ilk olarak avukat bir arkadaşımızn yaptığı yorumu okusunlar daha sonra arşivime attığım "The Hunt" filmini izlesinler.
filmde ana okulu ya da ilkokulun başlarında olan sarışın ufak bir kızın öğretmenine attığı iftira sonrası öğretmenin yaşadığı zorlukları anlatıyor.

olaya gelecek olursak, iftira olduğu apaçık ortada. uyuşturucu bağımlısı bir erkekle beraber olmayı göze alacak ergenliğinin başında 14 yaşında bir kız, bu ilişkiyi onaylayan bir anne!, taciz olayından haberdar 2 sene boyunca hiç bir tepki vermeyen bir anne!
ana kız bir olmuşlar belli.

benim asıl aklıma takılan eşinizle sizin aranız değil, yapılan suçlama çok ağır bir suçlama, bunu dillendirip çevenizde yayılırsa olabileceklerin önüne nasıl geçeceksiniz, ortada resmen bir aile faciası var.
aile büyükleri toplanı kızın annesiyle konuşmalı, kızın kuzenlerini herkes dinleyip bir çözüme ulaştırılmalı konu.
Allah iftiradan korusun.

Hiç kimse taciz tecavüz hakkında iftira atmaz die düşünüyorum.. Annenin bunu bildiği haşde kızı yanlızken eşinle görüştürüyo olması garip.. Yada inandırıcı olsun diye bende biliordum kızım şimdi kızgınlıkla söylemior daha önce banada söylemişti demek içinde bunu demiş olabilir.. Birde o zamanlar eşin kaç yaşındaydı.. Yani toy insanların arasında maalesef yaşanıyor böyle şeyler.. Bazen duydukları için bazen gördükleri için meraktan yaptıkları şeyler olabilior.. Off karmakarışık ve çok zor bir durum..

Her 5 kız çocuğundan biri ve 20 erkek çocuğundan biri yakınları tarafından taciz ediliyor.
Kadınların % 63'u hayatının bir döneminde cinsel tacize uğramış.
Istatistikler böyle diyor.
Belki sizin esiniz o tacizcilerden biri degil ama aramızdan birileri ve onların çok yakınları tacizci.
Benim babam değil, ağabeyim değil, dayım, amcam, enistem değil, kocam, oğlum hiç değil.
O zaman kim bu tacizciler?

Cok zor bir durum senin icin sadece dua edebilirim Allah en kisa zamanda dogruyu duymani gormeni nasip etsin..esinde boyle bir sey yapmadiysa imtihani agir Allah altindan kalka bilme gucu versin..gercekten uzuldum..

14 yaşındaki kızınız hırsızlık yapan, uyuşturucu kullanan bir adamla birlikte olsa siz bu duruma tepkisiz kalır mıydınız?
14 yaşındayken sevgiliniz olsa bunu tüm sülaleniz bilir miydi?
Kızının tacize uğradığını bilip 2 yıl susar mıydınız?
Hadi sustunuz diyelim. Kızınızın tacizcinin evine gidip kalmasına izin verir miydiniz?

Böyle davranan bir anne kıza inanmak oldukça zor. Dengesiz insanlar oldukları aşikar.

Bu küçük kız,erkek arkadaşıyla olan ilişkisi hakkında yaşadığı her detayı anlatmış .. erkek arkadaşı bunu öğrendiyse muhtemelen bunu öğütledi .. sizin herhangi bir söyleminize karşın iftira atarak önlemini almış olabilir.. siz bişey söylediğiniz De haliyle inanmayacak ailesi..

Ne kadar ayıp etmiş küçücük bir çocuk boyundan büyük işler birde anasını takmış peşine, inanıp inanmamak konusunda bişey diyemiycem ergenlik döneminde maalesef erkeklerin bu tacizleri oluyor .. Ama ne kadar gereksiz bir zamanda konu yapılmış, annesi nasıl 14 yaşındaki bir kızın aklına uymuşta ortaya dökülmüş bunlar.. Allah kolaylık versin

:KK57:

Ne yanı anlatılan doğruysa konuşulmaması mı gerekiyordu?

Farkında misiniz bilmiyorum ama durumu normalleştiriyorsaniz.

Gerçek mi değil mi bilemeyiz, bu verilerle bir insanı suclamak mümkün değil ama gerçekse ayıp yapanındır, tacize uğradığını dile getirenin değil.

ya benim de kuzenim küçükken bir kez beni dudağımdan öpmeye çalıştı, ben izin vermedim. bir iki kez böyle tavırları olmuştu, ben anlam verememiştim. şimdi yıllar sonra anlıyorum tabi, o zaman ergen dönemlerindeydi, aramızda bir şey olduğundan falan değil, sırf hormonlar.. erkek çocuklarında oluyor öyle. kuzenlerle de ilişkiler yakınsa, niyeyse meraklarını onlarda gidermeye çalışıyorlar. ama bu saflıktan biraz bence, taciz de değil. şuan kuzenim gayet aklı başında insan, ben de unuttum gitti bu birkaç olayı. sizin kız tam neler yaşadı bilmiyorum ama kafasında bu durumları yıllarca kurup abartmış da olabilir. bence kızın psikolojisi normal değil, siz de ailecek ona uyup büyütmeyin olayı, eşin gerçekten güvenilir biriyse içten içe kahrolmuştur çünkü

Ben zannetmiyorum ama velevki gercek. Kiz 6 yasindayken esinizde 15 16 yasindaymis. O yaslarda yaptigi cok da mantikli degil ki zaten. Esiniz duzgun bir insansa ozellikle dikkatinizi ceken atiyorum kiz cocuklarina vs. Ilgisi olup olmadigindan eminseniz cok da buyutmeyin. Diger kuzenler de kiz mi . Yaslar yakinsa yapmis olsaydi onlara da yapardi. Bence diger kuzenleri de ciddiye alin

Ben inanirdim...3 yillik kocam diyorsun.20 yillik kocasini tanimiyor insan guvenme...duruo dururken niye atsin.neden kocana atiyor iftira baskasina atmiyor.ayrıca kocanda o zaman kucukmus yas olarak

Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim. :KK43:
Ne demek 2 senedir biliyormuş . O zaman şimdi neden konuşuyor. Ayrıca Allah esirgesin kendi evladımın başına gelse dakika durmam kıyameti koparırım. Bu anaya 14 yaşında çocuğun esrarkeş sevgili yapması doğru tabi.

Back
X