• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime inanacagimi sasirdim lutfen yardimci olun

Annesi iki senedir biliyor, o kiz hep biliyordu. Hadi kiz esinizle arasi iyi, sineye cekti diyelim, annesi nasil izin veriordu esinizle gorusmesine !! Bir anne bilecek ve yakin olmalarina izin verecek, tuhaf. Gezmeye bile gidiyormussunuz.

Belkide kiz o yastaki bazi sevgi hareketlerini oyle algilamistir.
aynını düşündüm. bunu bilen anne o eve kızını asla yollamaz. anne uydurmuş

Ben de onu anlayamadim. Abi der, kontor ister, harclik ister falan. Yeri gelir benden dahi ister. Bu samimiyet varken neden?

Ve neden simdi? Evlenmeden once soyleselerdi? Artik beynim yoruldu.

bu kız resmen uyduruyor. size gözdağı vermiş. siz annesine söylersiniz sevgilisini diye ,öylemi sen benim hayatımı karartırsan bende seninkini demiş resmen. ben bu yazdıklarınızdan sonra eşinizin feci iftiraya uğradığını düşünüyorum

o kızda uyşturucuya başlamış olabilir. belki sanrılar görüyor onun etkisiyle bunlara iinanıyor. 18 yaşında uyuşturucu kullanan sevgilisi olan,14 yaşındaki bir kız..
kullanmama ihtimali çok az

Evet uyusturucu kullaniyor olabilir. Zaten gercekten uyusturucu saticilarinin polise kafa tuttugu bir semtte oturuyorlar. Cok rahat bonzaiye ulasabilir. Annesini kizi hakkinda herkes uyardi zamaninda. Ama benim kizima kimse karisamaz falan dedi annesi. Yakinda o cocuga da kacar gider herhalde bilmiyorum. Dun gece face durumuna "x'immm bana yeter" yazmis. Yani sevgilisi. Ben sabahi zor ettim.

Onunla ayni yaslarda gorumcem ve 5 kiz kuzeni var. Hepsi ona neden bunu yapiyorsun gibi seyler soyledi dun.

:KK57:

Ne yanı anlatılan doğruysa konuşulmaması mı gerekiyordu?

Farkında misiniz bilmiyorum ama durumu normalleştiriyorsaniz.

Gerçek mi değil mi bilemeyiz, bu verilerle bir insanı suclamak mümkün değil ama gerçekse ayıp yapanındır, tacize uğradığını dile getirenin değil.
Normalleştirme mi bu yorumdan nasıl böyle bir sonuç çıkardınız hayret doğrusu ? Konu sahibi yeni evli madem böyle bir durum varsa ki olabilir ergenlik döneminde erkekler yapıyor böyle bir olay daha önceden ortaya çıkarılması gerekirdi konu sahibi erkek arkadaşına hakkında uyarınca değil ben konu sahibi açısından yorum yaptım içi içini yiycek sinek mundar değil mide bulandırır derler.. Normalleştirme gibi bir durum söz konusu değil..

Valla 6 yaşındayken beni de komşu çocuğunun biri zorla odaya kapatmıştı,ağzımı falan kapatmıştı ben kaçmaya çalıştıkça hala ismi geçse huzursuz olurum,suratım asılır gerilirim.Kaldı ki bu evinize girip çıkmış bu nasıl iş? Benim komşu çocuğunun yüzünü görmeyi midem kaldırmaz bunun kuzenini görmeyi kaldırmış öyle mi? Garip.

Gorumcemle gorustum bugun yine konusulmus orada mevzu. Hala yapti diyormus bagira cagira agliyormus. Her seyu saniye saniye hatirliyor mubarek. Anlamadigim nasil bu kadar seyi aklinda tutmus. Cok ilginc. Dogru olsa parca parca hatirlardi o yaslarini. Yalan ki kurgu yapmis saniye saniye anlatiyor. Bilmiyorum artik.

Ben olsam inanmazdım.
Madem öyle bir durum olmuş 2 sene önce kıyametleri koparırdı annesi.
Siz de hiç evlenmezdiniz o zaman.
İyi niyetli olmadıkları o kadar belli ki..

Kişi biraz kendinden bilmeli işi.
Kendimi düşünüyorum, hadi böyle bir durum karşısında diyelim ki tırstım ve sessiz kaldım.
Fakat annem bilecek, hem de 2 yıl boyunca susacak???
Hangi anne böyle bir sapıklık karşısında susabilir???
Hem susup hem de nasıl kızını tekrar görüştürebilir???
Aklına yatan var mi?

Umarım doğru analiz yapabilirsiniz.

Bu arada o insanlardan kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim.
Face'den falan da silin, defalarca uyarmışsınız yanlış olda olduğuna dair, daha fazla ne yapabilirsiniz?
Ailenizi de bu şekilde bir tehditle karşı karşıya getiren biriyle hiçbir ortak paydanız kalmamalı.

Annesi iki senedir biliyordum diyor. Ama esimin hayatinda ben oldugum icin soylemek istememis ama kizinin psikolojisi bozulmus soylemek zorundaymis oyle dedi. Kendi kuzenleri dahi kiz yalan soyluyor diyor. Cok zor bir durumdayim. :KK43:
Anneside biliyorsa 2 senedir neden susmuş şimdi söylemiş anlamadım. Çok mu memnunmuş kızının şu an beraber olduğu erkek arkadaşından?
Sadece kız söyleseydi uyduruyor derdim ama annesi de onaylamış bu durumu kafam karıştı benimde.
Siz yinede bu iddiayı gözardı etmeyin bence, iki tarafada tamamen inanmanız mümkün değil şu durumda.
inşallah kız yalan söylüyordur bu arada.

Kizin sevgilisi kabul görmeyince, sizde bikac kere uyardiginiz icin, sanki intikam icin uydurmus gibi...Esinize platonik asikta olabilir, sizi kiskandigindan böyle bisey ortaya atmis olabilir...sevgilisiyle rahat etsin diye oklari size cevirmis olabilir....yani zor bi durum, tabii dogruda olabilir, ama anne iki yildir biliyorsa nasil sustu, hadi sustu ortalik karismasin diye kizini sizlerle heleki esinizle neden devam görüstürdü? En azindan buna engel olmaliydi diye düsünüyorum.... Üstelik 14 yasinda bi kiz böyle bi olayi mesajla cok basitmis gibi söylemeside tuaf.... Yani gözardi etmeyin ciddi bi konu, ama bana acikcasi pek inandirici gelmedi...:KK14:

Hanimlar merhaba, fikirlerinizi bekliyorum.

Esim 24 ben 22 yasindayim ve 5 aylik evliyiz. Esimin 14 yasinda liseye yeni baslamis bir kuzeni var. Kizin 18 yasinda bir sevgilisi var ve her seyini de paylasir, anlatir. Cocugun daha once uyusturucu kullandigini, hirsizlik yaptigini anlatmisti ve ben hep uyarirdim kizi. Bugun konusu gecince yine uyardim. Ama bugun oyle bisey oldu ki... Kiz bana mesaj atmis. Benim sevgilim hirsizsa seninki de tacizci demis... Kucukken (ben 6 yasindayken falan) benim her yerime ellerdi demis... Ben de sana inanamiyorum yazdim. Kiz sonra kayinvalidemlere geldi ve annesiyle beraber anlatmaya basladi. Kayinvalidemlerde kiyamet koptu. Esim kizin uzerine gitti ben bunu yapmadim dedi bir suru yemin etti ve esimi 3 senedir taniyorum yalan soylediginde anlarim. Ama dogru soyluyor gibiydi. Kiz yaptin dedi kendini yerlere atti. Kizin annesi yenge inanmis kiza. Kayinvalidemler inanmiyor. Ben kime inanacagimi sasirdim. Ortada kaldim. Agzim burnum sisti aglamaktan. Ne olur yardimci olun siz kime inanirdiniz veya nasil bir yol izlerdiniz?
ben eşine inandım nedense,14 yaşındaki kız uyuşturucu kullanan 18 lik bir serseri ile birlikte ise senden korkusuna o aileden seni ekarte etmeye çalışıyordur minik beyniyle..

Ergenlik dönemi yapmıs oladabilir o zaman 16 falan oluyo esin, kızda 8..madem vardı zamanında anlatsaydı... yıllar geçmiş aradan yuva yıkma peşinde bence. Yapmıssa bile ki çok çok yanlış evliliğiniz döneminde olmamış. Esinizi koruyun o gibilerinden uzak durun.kimsenn ilişkisine de karışmayın.temkinli olup eşini izleYn ama dısarıya karsı koruyun... yasayın bekleyin ve görün...

Kızda annesi de bana hiç inandırıcı gelmedi
Nasıl bir anneymiş ki o kızını bir tacizcinin evine kalmaya götürüyor
Kızda gelip hiç çekinmeden kalıyor falan ....
Dikkat çekmek isterken işin nereye varacağını hesap edememiş bu kız
İçinizde kuşku kalıyorsa ; madem ki aile içine dökülmüş bu olay kızı alıp bir psikayatriste götürün, yalan olduğunu tescilleyecektir. Her yönden tutarsız aynı aile içinde bu bilinecek, kızın babası falan yok mu ? Nasıl saklanır böyle bir şey

14 yaşında anasının karşısında sigara içiyorsa ben önce o anadan şüphe ederim..inanmayın bence siz.çirkef bir ikiliye denk gelmişiniz babaları da yok ortada belliki bu kadar azıttılarsa.

Dikkat çekmek için onca numara varken en rezil olacagi durumu seçmez diye düşünüyorum...

Yani biz buradan ne desek bos ama siz objektif bakmaya calisin çünkü bu "amaan iftiradir" deyip geçilecek bir mevzu değil.
madem tacize uğradı madem anası biliyordu nasıl evlerinde kalıp konu sahibinin kocasından harçlık alacak samimiyet kurdular nu nasıl bir iffetsizliktir sence bu pozisyonları normal mi bu insanların..insan tacizcisinin yüzüne bakmaz evine girmez çıkmaz para pul almaz..Bence yani.

Genelde bu tür durumlarda hep kadının söylediğine inanırım ve hiç bir kadının kendini bilerek böyle bir durum içine sokacağına ihtimal vermem. Ancak sizin durumunuzda aile ve kız oldukça rahat bir tablo çiziyor. Ve üstelik eşiniz yapmış dahi olsa ( ki kesinlikle doğru olduğunu savunmuyorum ) 16 yaş maalesef hormonların tavan yaptığı ve özellikle erkek çocuklar için çok tehlikeli yaşlar. Bu yüzden kafanızdaki soru işaretini hiçbir zaman geri plana atmadan, benim eşim hayatta yapmaz demeden mutlaka kızla konuşarak güvenini kazanarak daha çok detay öğrenmeye çalışın. Ancak benim şahsi fikrim kızın ve ailesinin yalan söylediği yönünde.

Back
X