Kimin derdi kimi gerdi?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Arkadaslar elimden geldiğin e sade yazmaya kalkacağım.
Boşanma aşamasındayım eski konularımdan kocamın ve ailesinin nasıl bir tür onu öğrenebilirsiniz.
Eski konularımdan kardeşim ne tur onu da öğrenebilirsiniz destan yazmak istemiyorum.
En son annem kardeşim yuzunden belli bir sıkıntısı varsa psikolojik olarak arttı.kardeşim psikolojik sıkıntısından hastaneye yattı.bi 10 gün
çıktı devlet hastanesinden ilaçlar yaramıyor mu yoksa ilaçların sadece intihar vb kötü yan etkilerini yasamaktan mi daha bi tuhaf oldu manik depresyonu hala ilerliyor.
Zaten ilaçlarını kullanıp bırakıp ustune sınav stresi bu hale geldi.
Kardeşim hep annemin ilgisini kıskandı hatta beni evden kovup benle hiç görüşmemesini kızıma bakmamasını kendi nazını çekmesini istiyor.benim kızım buyuk olsa ıstediği yerde dursun annem umrumda değil.ne annem ne kardeşim kendileri ile ilgili sıkıntıda yorum yapmamı yol göstrrmemi istemeyip karışma sen dediler.şimdide annem gşt kardrşinle konuş diyor.ya zamanla bana yaptıklarını kırgınlıklarımı benim boşsanma durumundaki halimi umursamayan istemediğini gösteren benle bi sofraya oturmayan.ameliyatım esnasında manevi olarak etkisiz eleman olan birine ki içimde sevgi kırıntısu kalmadı kardeşime sırf kavga etmemek için bulasmıyorum.
Ben konuşmayınca ben hasta etmişim gibi davranacak annem.
Karısık yazdım zor sartlarda yazıyorum.bi ev tutup uzaklasmak ıstedim bi an.kardeşime olan nefretim geçmedi.üstüne annwmin bu konuda rolünü de anladım.eski kocamda pismanlığını bi sekilde hisdettiriyor ama denize düşüp yılana sarılmak daha güvenli.
Ne yapmalıyım sizce?

Kardeşiniz ile aranızda ki diyalog çok karmaşık
Psikolojik tedavi gören birine yine onunla ilgilenen doktoruna danışarak yol alırdım

Aynı evde yaşıyorsam iyi geçinmeyi konuşarak anlaşmayı tercih ederdim

Boşanma sebebi neydi? Öyle bir ortamda kızınızın huzurlu büyümesi imkansız.

Kardeşiniz ile aranızda ki diyalog çok karmaşıkPsikolojik tedavi gören birine yine onunla ilgilenen doktoruna danışarak yol alırdımAynı evde yaşıyorsam iyi geçinmeyi konuşarak anlaşmayı tercih ederdim
anneme bu olaylar olmadan önce bulumduğum ilin fakültesindeki psikaytr hocaları aile danışmanlığı yapıyor gidelim dedim.ikisi de beni dinlemedi herkes bildiğini okudu.
Boşanma sebebi neydi? Öyle bir ortamda kızınızın huzurlu büyümesi imkansız.
kocamın ailesi hep baskı yaptı elimdeki mehirleri alması için. Ayrıca maaşıma varana kadar kendileri yemek istiyordu.çocuklarıni tasmalı köpek gibi yönlendiriyorlar.bizim taraf böyle ama onlarda sağlam değil paraya tapıyorlar resmen.buna direnmeme rağmen en son kocam beni aldatıp evden kovup dava açmıştı.
Haklıyken özür dileme, anlaşmak için çaba gösteren sen olma.
ı yuzden özür diler gibi davranamam saçmalıyor annem ve duruma dahil olan teyzem utanmasalar sen hasta ettin diyecekler.benimde desteğe ihtiyacım var.onun kadar olmasada fakat annem kızıma baktığını zaten kakıyor kafama.annem bu zamana kadar kardeşim uğruna hep beni harcadı.kardeşim harcadı ve yetinmiyorlar.ben gerizekalı değilim kendilerinin asla yapamayacağı seyi istiyorlar

Konudan birşey anlamadım ama sirf annen istiyor diye kardeşinle görüşmek zorunda değilsin.

Konudan birşey anlamadım ama sirf annen istiyor diye kardeşinle görüşmek zorunda değilsin.
Bende kardeşimden birşey anlamadım aklı başındayken aramızdaki ilişkiyi noldu parçaladı yıktı.hastaligi ilerlese de değişen birşey yok.canimi sıkan annem ve teyzemin sanki ben hasta etmişim gibi tavırları hani bazı insanlar şöyle yapar"oyle demek istemedim ama öyle "tavrı gibi.benim değil onun düzelip benle iletisime geçmeye kalkması lazım ben durup dururken neden yalıyayım onu.hatta böyle yapmayı düşünmek bile beni geriyor. O kadar ıçimde birşey kalmamış kardeşime karşı bu halde bunların derdi ne.yani kavga etmemek için kardeşime bulaşmasam ses etmedim bu zamana kadar iyi oldum şimdi ise yine böyle devam edersem kötü olcam nasıl iştir bu

Son düzenleme:
Şimdi de
kızım ufak olduğu için yanında gittim görüş gününde çocuk eğlence merkezine yalancı şahit akrabasına bulaşmadım o da bulaşmadı bana. yemeksoyledi Eski kocam zaten kızımla yedik.annesone götürdü illa işten sonra anası gorsun diye.onla kızımı çektiğim foto videoları ona da attım. Güzel gündü haftaya yine güdelim dedi. Müsait olursam tamam filan dedim fakat.2. Mesaj olarak yine annesine götürmek istiyor. annesinin konuşacakları varmış.simdi ben ne diyim anana taşıyınca yüz verdim mı zannettin diyeyim.cocuklari yamuk bana şiir yazsa ne olacak anlamış değilim.

Arkadaslar elimden geldiğin e sade yazmaya kalkacağım.
Boşanma aşamasındayım eski konularımdan kocamın ve ailesinin nasıl bir tür onu öğrenebilirsiniz.
Eski konularımdan kardeşim ne tur onu da öğrenebilirsiniz destan yazmak istemiyorum.
En son annem kardeşim yuzunden belli bir sıkıntısı varsa psikolojik olarak arttı.kardeşim psikolojik sıkıntısından hastaneye yattı.bi 10 gün
çıktı devlet hastanesinden ilaçlar yaramıyor mu yoksa ilaçların sadece intihar vb kötü yan etkilerini yasamaktan mi daha bi tuhaf oldu manik depresyonu hala ilerliyor.
Zaten ilaçlarını kullanıp bırakıp ustune sınav stresi bu hale geldi.
Kardeşim hep annemin ilgisini kıskandı hatta beni evden kovup benle hiç görüşmemesini kızıma bakmamasını kendi nazını çekmesini istiyor.benim kızım buyuk olsa ıstediği yerde dursun annem umrumda değil.ne annem ne kardeşim kendileri ile ilgili sıkıntıda yorum yapmamı yol göstrrmemi istemeyip karışma sen dediler.şimdide annem gşt kardrşinle konuş diyor.ya zamanla bana yaptıklarını kırgınlıklarımı benim boşsanma durumundaki halimi umursamayan istemediğini gösteren benle bi sofraya oturmayan.ameliyatım esnasında manevi olarak etkisiz eleman olan birine ki içimde sevgi kırıntısu kalmadı kardeşime sırf kavga etmemek için bulasmıyorum.
Ben konuşmayınca ben hasta etmişim gibi davranacak annem.
Karısık yazdım zor sartlarda yazıyorum.bi ev tutup uzaklasmak ıstedim bi an.kardeşime olan nefretim geçmedi.üstüne annwmin bu konuda rolünü de anladım.eski kocamda pismanlığını bi sekilde hisdettiriyor ama denize düşüp yılana sarılmak daha güvenli.
Ne yapmalıyım sizce?
Valla psk bozku birilerine emanet etme çocugunu bu bir imkanın varsa ayro eve çık esinle nden ayrılıyorsunuz mesele büyükmü bi sans daha verilemezmi

Psikolojısı bozuk bır ınsana nasıl yaklasılırsa oyle yaklasın kardesınıze. Kardesınız hasta. Onun tavırlarını teokılerını nornal bır ınsandan gelıyormusngibi karsılamayın. Ablalık yaoın bence. Hasta gozuyle bakın. O zaman davrabıslarını kaale almazsınız

Back
X