Kimin her ne derdi varsa onun için bir yaşın okuyacağım inşallah

Dil-i bitab

Bşl:69.9 ilk🎯 65✅ Gncl:62.6 İkinci🎯60 Asıl🎯 55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
12.736
19.823
298
Başlıkta da yazdığım gibi kimin her ne derdi sıkıntısı dileği varsa onun için bir Yasin okumak istiyorum isminizi veya rumuzumuzu yazmanız yeterli :)

Şimdiden allah razı olsun senden canım böyle birşeye sevap olmak çok güzel birşey.

Bir bebiş istiyorum benim içinde dua edersen çooook sevinirim

Şimdiden allah razı olsun senden canım böyle birşeye sevap olmak çok güzel birşey.

Bir bebiş istiyorum benim içinde dua edersen çooook sevinirim
Senden de canım bu akşam okurum inşallah dua da ederim ben de bebis istiyorum dualarına beni de kat :)

Senden de canım bu akşam okurum inşallah dua da ederim ben de bebis istiyorum dualarına beni de kat :)
Sen merak etme canım aklımdasın allahın izniyle edebildiğim herkez için dua edicem rabbim büyük hepimize bir bebiş bağışlar inşallah

Okudum kizlar Allah kabul etsin ne dileginiz varsa en kısa zamanda hayırlısı yla versin Rabbim

Başka isteyen varsa yazabilir

Ben de hayırlı kısmet ve hayatımda kolaylık için rica ediyorum. Sizin okunmasını istediğiniz bir dua var mı?

canım bana da okurmusun anneme babama sıfa ıcın brde bana ve esıme hayırlısıyla bır evlat ıcın ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…