kimler arkanızdan konuşuyor ve siz bunu tahmin ediyorsunuz??

aedk

ikizler yolda :))
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
1.243
19
66
A.B.D.
işyerinde zaman zaman arkamdan dedikodum dönüyor tahmin ediyorum ama bana bağlı çalışanlar olduğundan siz de böyle yapıyorsunuz diyip müdahale edemiyorum.ama sinir oluyorum ya..bazen sırf bunlar olmasın diye çok iyi davranıyorum ama eminim yine de konuşuluyordur.gerçi bende üstlerimi çekiştirebiliyorum bazen.doğanın kanunu bu heralde.ama bilip de birşey yapmamak sinir bozucu..

ayy benimde kayınvalidem de arkamdan konuşmuş kulağıma geldi.ama söyleyemedim yüzüme içimde kaldıı.içim şişti valla kaç günden berii

benim de arkamdan cok konusldu, ister kotu veya yalan ister iyi. Ama benim umrumda degil, gunahlari onlarin boynuna.. suan sinirlenecek kdr bir soylenti gelmedi kulagima gelirse naparim bilemem. karsilarina cikip hesap sorarim herhalde

Kimlerin arkamdan konuştuğunu yüzüne bakınca anlayabiliyorum zaten.. yüze güldüklerinde bile bir negatiflik oluyor sonradan öğreniyorum ki arkadamdan atıp tutuyorlar..genelde kadınlarda oluyor böyle şeyler..iki yüzlü olmak çok kötü,yazık onlara..

onlar arkamdan konuştukları sürece bi adım önüme geçemezler zaten

görümcemin biri arkamdan konuşuyor
tahmin ediyordum eşimde ağzından kaçırınca
onaylandı artık görüşmüyorum kendide biiyor ve evime giremiyor.

tahmın edıyorum evet ama yorumsuzum cunku bos ınsanlar baskalarının hayatıyla ıgılenırler.

eminim biliyorum
utanmadan bi de görünce selam veriyorlardı sonra
iki yüzlü mahlukatlar

en saf huyum budur
kendime çok kızarım
tahmin edemem.etsemde sonradan kendime kızarı günahını alıyorum diye.

böyle şeyleri hiç takip etmem peşinede düşmem...
konuşan kendine konuşur ancak benim totom bile duymazzz:)))))
aksine duyarsamda mutlu olurum demekki benle çekemediği bişey var..! :)

Tontiş anneannemin bir lafı var böyle dedikoduculara..önümden konuşan önümü arkamdan konuşan arkamı yesin:))))))))

Kisilerin arasinda varsa bir cekememezlik konusurlar arkadan.benimde hic umrumda olmadi acikcasi,bu forumda bile konusuluyor,dedikodular donuyor.sallamiyorum.vardir bir hasetlik.
Kadinlarinda birbirini kiskanmasini,cekememesini hic bir zaman anlamadim,kafamida yormak istemiyorum.
Ozellikle is ortamlari bu konunun tam da kaynagi :))

arkamdan konuşurmu bilmem ama bekarken illk okuldan beriiii dostluk kurduğum arkadaşım vardı çoooook başımı agrıtırdı şimdi akıllılık ettim hiçbirşeyimi paylaşmıyorum kafam rahat.düşmanın nereden çıkacağını bilemesmissiiiiiin

Herkes herkesin arkasından konuşuyor. Hiçkimseye güvenmiyorum zaten artık ben. En son kuzenimin arkamdan konuştuğunu duydum, ama ona söyleyemeyeceğim yüzüne vuramayacağım bir pozisyonda duydum maalesef.. Bana daha önce bir-iki kişi söylemişti "o kıza güvenme seni kıskanıyor gözü var sende" diye.. Ama toz konduramamıştım inanmak istememiştim, okadar samimiydi ki.. Arkamdan konuştuğu şey de, gerçekten beni kıskandığını gösteriyor... Beni uyaranlar haklıymış Şuan ondan çok soğudum.. Kimseye de güvenmiyorum insanlar çok ikiyüzlü. Herkes birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşuyor. Nasıl bir dünya anlamadım

Son düzenleme:
En çok kuzenlerim konuşur arkamdan. Hep de kelimesi kelimesine bana gelir o laflar, duyarım yani. Ama çok da TINNN.. Kız doğduğundan beri benim giydiğimi çıkardığımı, başarılı geçen tahsil hayatımı, boyumu posumu, göz rengimi, erkek arkadaşlarımın olmasını hep mesele etti. En son geçen duydum, şimdi de işimle ilgili alıp veremedikleri varmış :)))) Allah akıl fikir versin de bu fesatlıkla daha çooook gündemini tek meşgul eden şey ben olurum. Yok çünkü başka meziyeti, konusu, amacı =)

Arkamdan konuşanların kim olduğunu hatırlayacak kadar bile hayatımda yerleri yok.Konuşsunlar dursunlar.Onlar konuşurken yerlerinde dururlar ben atı alıp Üsküdarı çokdan geçtim... .

kayınvelidem ve görümcem üstelik kayınvalidem yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatıyor valla gıybet çok büyük günah Allah'a havale ettim bu dünyada da ben mesefeyi artırdım neredeyse hiç görüşmüyorum

Arkamdan konuşanların kim olduğunu hatırlayacak kadar bile hayatımda yerleri yok.Konuşsunlar dursunlar.Onlar konuşurken yerlerinde dururlar ben atı alıp Üsküdarı çokdan geçtim... .

süpersin ya.bayıldım yorumuna.bende tınlamıyorum ama açıkçası neler konuşuyorlar merak ediyorum.dediğin gibi onlar konuşsun dursun ben onların tepesindeyim.birde aile içinde konuşanlar oluyor.onları hiç takmıyorum.ama benim sorunum birinin yüzüme gülüp arkamdan konuştuğunu anlarsam o insanla mümkün değil eskisi gibi muhattap olamıyorum.işyerinde bir arkadaş var arkasından konuşmadığı yok ama bilmeyen biri dışarıdan baksa tüm o arkasından konuştuklarıyla kanka.ben de bunu anlamıyorum bu insanlar nasıl beceriyor.benim direk yüzüme yansır bu konuda fazla şeffafım.ama böyleside çok iyi değil.nötr olabilmek lazım yeri geldiğinde.

eşimin ailesinden herkes konuşuyor arkamdan :88: üstelik bi eltim yaptığım şeyleri yapmamışım gibi anlatmış duyduğumdan beri görüşmüyorum

insanlar ne kadar nankör beeee :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…