ayyy inş oğlummm olur canım bal damlıyor ağzından bal Şeniz
eşimle konuştuk şimdi nereye kadar dedi bırak dedim ben hayatımdan memlunum konuşmuyor kadın asıyor yüzünü 2 saate kalmaz geçiyor üzüntüm dedim ben böyle devam etsin istiyorum inan canım böylesi benim için bebeğim için çok daha sağlıklı :ecrin_bebek:
ayyyy suratini asarsa assin canim.. don arkani bakma bile.. bazen boyle seylerle canini sIkmaya degmiyor.. senin, kocanin, ve cocugunun cani daha tatli.. hem birak bir iki asar suratini bakti ikinizde takmiyor nasil olsa degistirir huylarini.. sen keyfine bak guzelim.. onemli olan senin yuvan bozulmasin, kocanla sorunlariniz cikmasin.. 3. sahislarla canimizi sIkmaya degmezzzz bu hayattt :dance:
Kesinlikle öyle canım ama malesef kadından laf sokmalarından bıktım düzelsinler istemiyorum inan..Eşim çok üzülüyor bu duruma ama yapacak bişey yok kayınvalidem bunu 3. ayda bizi boşanmız için çabalamasa idi herşeyi göz ardı ederdim ki o dönemde eşimi de çok etkiledi..Ben 46 yaşında ki kayınvalideme annelik büyüklük yapmak için evlenmedim ya da kayınpederim dengesiz laflarına göz yumup büyüklük yapmak için de evlenmedim geçen tak etti canıma eşime dedim ki millet evlenince rahatlar bende tam tersi ben bekarkan bu kadar sıkıntı çekmedim dedim resti çektim sağolsun anladı osnunda bazı şeyleri
anlamiyorum bu kayinvaldeleriiii.. ogullarini evlendirmek icin can atarlarr evlensin barklansinn diye evlendikten sonrada 2. 3. ayda bosanmalari icin can atarlar... kiskancliktan baska bisey degil anacimmm. dusunmuyor yasi gelmis 50 ye bu yastan sonra hastaliklari basladiginda bana anca baksa baksa gelinim bakar kizim yok o kizim gibi bakar iyi davraniyim diyede hala cadilik pesinde deseneee
Malesef aynen öyle aman ne onu bana ne de beni ona muhtaç etmesin Rabbim dualarımda hep bu var..İstemem bakmak da bana bakmasınıda Hamd olsun annem var Rabbimm inş. anneme sağlıklı uzun bir ömür nasip eder Rabbim eksikliğini vermesin..
amin tabiki canim benim ama ne olcagimiz hic belli degil su hayatta... Onunda bunu dusunmesi gerekiyor cunku kimsenin yaptigi kotuluk yanina kalmiyor.. Allahin sopasi yok ama baska bi taraflardan cikarmasini iyi biliyor, ya bu dunyada ya oteki dunyada.. Bende senin icin dua ederim canimm.. ne duzelsin ne daha cok bozulsun ama sizden uzak dursun o cadi kaynanannn :dance:
ayhh şımardımmmm :kedi: teşekkür ederim tatlım Rabbim sana da hayırlı kaderler yazsın annesi olmayan biri ile evlen kökten çözümmm :dance::dance: :dance::dance: :dance:
yok anacimm benimkinin annesi var ama su ana kadar cok iyiiii. bi dedigimi 2 etmiyor vallahhh. ornek veriyimm benim nikahim ankarada olucakk 1 hafta sonrada izmirde dugunum olucakk ben 1 gelinlik alalim ikisindede gelinligimi giyiyimm hem ankaradakilerde beni gelinlikle gorsunler nikahta dedim.. kayinvaldemm 2 gelinlik alalimm ayri ayri giy falan diyor.. herseyi benden daha cok dusunuyorlar.. bakalimm hayirlisiiiii kaydirigubbakcemile3
maşallah
benim ki de öyle canım ya kıyafet konusunda gösterişi sevdiği için almıştı bana da gelinliğe bile karışmıştı ya neyseeee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bana da öyle iyiydi ki ablam bile çok rahat edersin dedi ama kadın daha nişanlı iken eşya alışverişinde gösterdi kendini de ben salağı anlamadım yatak odası bakıyoruz kadın bana ne dedi biliyor musun sen benim önüme geçtin ben yatak odamı değiştirecektim deli dedim ya sanki kendimi zorla veriyorum madem öyle evlendirme oğlunu demi geri ya alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ayyyyyy sok oldum simdiiiii oyle bisey denilirmi yaaa. cok mu kasmis onun yatak odasini degistirmesiii siz ev kurusuyorsunuz oglunu evlendiriyor kadin yatak odasimi onemli simdi.. iyki yurt disinda yasicazzzz yaaaa!!!!
ohhh yat kalk Yaradana Yüce Rabbime dualar et..Balayında 3 aradı ya kadın ne yapıyorsunuz oğlum merak ediyorum dedi telefonda ben şok mal gibi kaldım tabiri caiz ise pozisyonumuzu merak ediyor dedim alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
soyleseydiniz sizde canim kadincagiz merak etmis o kadarrr nolmuss kiii yaniiii heheheheh
ehhhh anacim hep diyo ben sikayet ettigimde bazen baba evinde asil rahatsin bekle bi evlen gorucem ben seni diye demekki hakli kadin.. allah senin kayinvaldene akil versinnnn!!! Ben utanmadan soylerdim canim vallahh eger o utanmadan ariyorsa balayinda oglum napiyonuz merak ettim diye hic utanmadan detayli anlatirdim bakalim o zaman birdaha soruyormuu heheheh
işte eşim sakin yapılı biri keşke tepkisini koyabilse idi bu kadar burnunu sokamazdı..Artık bebeğimiz olacak inş. bundan sonra kadın hayatımıza karışmaktan vazgeçer bana tavır yapıyor küsüyor zerre misli umurumda değil benim için önemli olan ruh sağlığım çünkü artık bir anne adayıyım kimsenin beni dolayısı ile bebeğimi üzmesine izin vermeye hiç niyetim yok o cin ise bende şeytan olacağım gerisi de umurumda değil olmayacak da inş. yaşasın kötülük dedirtecek ve yaptıracak sonunda kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
ve ve evet annen çok haklı tatlım
evet tatlimmmm sakinn onun seni uzmene izin verme.. sonra karnindaki bebisinde uzulur bakk sen uzulunce.. anne adayimizi uzmesinnn uleynnnn!!! hehehe seytannnliga gelince.. iyi dayanmisinn ben ilk ayda cikartirdim tirnaklarimii seytanin alasini gorurdu vallahhh heheheheh
:lepi::lepi::lepi:
e bundan sonra bende göstermek zorundayım canım bebişim var benim kimsecikler üzmesin beni demi ama teyzesiii teyze ilan ediyorum senii :içelim:
ayyy ben onun teyzesi olurum seve seveeeee... dogar dogmazz yegenimin fotolarini istiyorumm ISTE O KADARRR!!!! :dance:
OLar olar inş. =))) o 9 ay bekleyecek de ben nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorummm :dance: :dance: :dance: :dance:
hahahaha o bekliyo sende beklicen annesiii.. hazir olunca nasil olsa seni bagirta bagirta cikacak o merak etmee heheheh tatlisimm ben kaciyorummm.. konusuruzzz sonra tamam miii hadi iyi aksamlarr sanaaaa yigenimede selam soyleee oksayiver bi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?