Hemen bakayımBuldum. 2019'dan beri banlı konu sahibi. Siteden gitmiştir.
Foto attı, büyü bozuldu
Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben...www.kadinlarkulubu.com
o pelin konusunda çok toplu bir ban yemiştik.meraktan herkes baktı diye ben de bakarken telefonuna tıklamıştım,yarım çaldı kapandı.2 gün telim kapalı gezdim kocamın yanında geri dönerse diye,travesti yoluna kurban gidiyodum az daha
matruj vardı,kadına fake fake dediler gerçek çıktı.
bi konuda da kadın kayınvalidesine saydırdı,eşini gömdü bizde onu haklı bulduk.sonra kocası karısının hesabından gelip bize saydırmıştı
Bile bile lades işteKesinlikle nasıl evlendi acaba o kalabalık evde ne yaptı
Bile bile lades işte
Pek mümkün görünmüyor amaAynen inşallah mutludur yani..
Okuyunca hatırladım bunu daBuldum. 2019'dan beri banlı konu sahibi. Siteden gitmiştir.
Foto attı, büyü bozuldu
Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben...www.kadinlarkulubu.com
olayları hatırlıyorum ama nickler hiç yok :)f ile başlıyordu nicki kocası gelip saydıran..
Matruj vardı benim de aklımda,bulamadım hemsireo pelin konusunda çok toplu bir ban yemiştik.meraktan herkes baktı diye ben de bakarken telefonuna tıklamıştım,yarım çaldı kapandı.2 gün telim kapalı gezdim kocamın yanında geri dönerse diye,travesti yoluna kurban gidiyodum az daha
matruj vardı,kadına fake fake dediler gerçek çıktı.
bi konuda da kadın kayınvalidesine saydırdı,eşini gömdü bizde onu haklı bulduk.sonra kocası karısının hesabından gelip bize saydırmıştı
bi de gözlükleri takıp ben bakınayım hemşireMatruj vardı benim de aklımda,bulamadım hemsire
olayları hatırlıyorum ama nickler hiç yok :)
Tamam hemşirebi de gözlükleri takıp ben bakınayım hemşire
Pek mümkün görünmüyor amaInşallah
olayları hatırlıyorum ama nickler hiç yok :)
Ya evet,gencecikler ,hayatlarını bitiriyorlar ,yazikİnşalalh pişman olmasında artık.
Bende öyle olayları bilip nickleri bilememek kötü:))
O üyeyi ben de hatırladım. Acaba boşandı mı ne yaptı?Okuyunca hatırladım bunu da
Nooption Ay ne kadan da bomba bir konu olmuş Nairobiciğim artık okur dururum burdaki geyiği
Benim aklımda da sadece Cavidan var keşke gelse
Bide eskilerde cinsellikte sürekli klitorisini parçalayan biri vardı manyak manyak şeyler denemişti mast.yapmak içinhatırlayan var mı?
Nooption Ay ne kadan da bomba bir konu olmuş Nairobiciğim artık okur dururum burdaki geyiği
Benim aklımda da sadece Cavidan var keşke gelse
Bide eskilerde cinsellikte sürekli klitorisini parçalayan biri vardı manyak manyak şeyler denemişti mast.yapmak içinhatırlayan var mı?
Ay evet ya hatta tekirdağdaydı.canlı canlı takip ettiğimiz bir olay vardı,kazen polise haber vermişti.eşi kadını öldürecek diye ödümüz patlamıştı
Cavidan hamile olanmıydı kaynanası cikcik yapanmıydı yada başkasımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?