Kimler Hamile???????

AMİN KUZUM AMİN

Ben test yapmakla uğraşmadım bahsettiğim telefon uygulamasında gereken doneleri girince ihtimali yümsek günleri gösteriyor zaten ..o günleri atlamayın .. Nasipse olacaktır .İçinizi ferah tutun ... Bazen bu yolculuk uzun sürüyor , benimki gibi ,, herkes hızlıca hamile olacak kadar sanslı değil ama olacaksa oluyor .. Yeterki rahat olun ...

akıllı telefonda ovulasyon mu indiriyorsun canım

Ilk baslarda güzel güzel yazip birden kayip olmusum ilk bebegimiz hayirlisiyla Erkek cikti insallah ikincisi kiz olur :) ben hep abim olsun istemistim artik ikinci bebegimin abisi olur Dilerim Allahtan bu ay senin bebek tutsun bizde zorlandik bu bebek olana kadar uc ay fln surdu ben hic korunmadim bizde esim korunuyordu hep

Son düzenleme:
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT OLUR İNŞAALLAH AMİN

KIZLAR BENDE YENI GORENDIM BETA DEGERIM 1,869 CIKTI YENI HAMILE OLAN YOKMU TECRUBELERINDEN FAYDALANABILECEGIM :)

hamişler neredesiniz?????????????

Iki senedir Istiyoruz problem yok bende de eşimde de rahim filmi temiz çıktı bu ay Üçüncü kez klomen kullanıyorum
Tek kilo problem olabilir

Öylemi kaç kilosun canım halam 120 kg ile ilk aylardan hamile kaldı bende 80 üzereyim cok aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…