AMİN KUZUM AMİNOoy kuzum benim ya etmez olurmuyum hic sen icini ferah tut stres yapma dusunme bile rabbim verir nasilsa dogru zaman geldiginde boyle dusun 6 aydir ugrasiyoduk istiyoduk stres yaptim olmuyo diye icim sisiyodu uzuntuden son 3 aydir artik tmm dedim olursa olur olmazsada vardir rabbimin bildigi dedim dusunmeedim bile :) sonuc cok sukur rabbim bize nasip etti tamamen stresle olan bi durum hic takma kafana canim ya inan rabbim biliyo dogru zamani geldiginde sizede tattiricaktir bu duyguyu :) tez zamanda nasip etsin mevlam insallah
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT OLUR İNŞAALLAH AMİNIlk baslarda güzel güzel yazip birden kayip olmusum ilk bebegimiz hayirlisiyla Erkek cikti insallah ikincisi kiz olur :) ben hep abim olsun istemistim artik ikinci bebegimin abisi olurDilerim Allahtan bu ay senin bebek tutsun bizde zorlandik bu bebek olana kadar uc ay fln surdu ben hic korunmadim bizde esim korunuyordu hep
BEN HALA BEKLEMEDEYİM HAMİLE OLMAYIKIZLAR BENDE YENI GORENDIM BETA DEGERIM 1,869 CIKTI YENI HAMILE OLAN YOKMU TECRUBELERINDEN FAYDALANABILECEGIM :)
nasip ınsallah öbür aya olur canım Allah büyükbu ay yine olmadı
AMİN hayırlısı inşnasip ınsallah öbür aya olur canım Allah büyük
Merhaba aayna bebegin oldumu acaba merak ettimbu ay yine olmadı
olmadı henüz canım bu ay da batıma 2 gün var beklemedeyimMerhaba aayna bebegin oldumu acaba merak ettim
olmadı henüz canım bu ay da batıma 2 gün var beklemedeyim
Iki senedir Istiyoruz problem yok bende de eşimde de rahim filmi temiz çıktı bu ay Üçüncü kez klomen kullanıyorumHayırlısı canım hikayen nedir ne kadardr deniyorsn bi problem warmı
Iki senedir Istiyoruz problem yok bende de eşimde de rahim filmi temiz çıktı bu ay Üçüncü kez klomen kullanıyorum
Tek kilo problem olabilir
ben de 100 oldum canım evlendiğimde 82 idim son aylarda 15 kilodan fazla aldım ama artık yeter dur diyorum kendimeÖylemi kaç kilosun canım halam 120 kg ile ilk aylardan hamile kaldıbende 80 üzereyim cok aldım
ben de 100 oldum canım evlendiğimde 82 idim son aylarda 15 kilodan fazla aldım ama artık yeter dur diyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?