Kimler Hamile???????

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.037
26.831
Hamile arkadaşlarım sizi buraya bekliyorum yeni hamile olanlar da buraya yazsın ve en büyük dileklerimden biri de hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşmak ben de buraya hamileyim diye yazacağım günü bekliyorum adetime 5-6 gün kaldı bakalım hamile olma ihtimalim var mı acaba bilemiyorum ? Kaç tane anne adayı var acaba sitede onları gördükçe de imreniyorum ama fikir alış verişinde de bulunuruz soracaklarımız olduğnda da heyecanlarımızı da paylaşalım...

sanırım hamileler mutluluktan kendilerini belli etmiyorlar :KK70:

Sadece Mutluluktan degilde yorgunluktandir insallah allah sanada tez zamanda tatdirir :KK68:

Insallah allah gönlünüze göre verir :-)

Yok yorgunluk dönemim gecti simdi uyuyamiyorum o_Ohamile olmak cok zormus gercekten ilk gunden bugune kadar hep migdem de eksime oluyor :KK1:

Ben de hamileyiiim :)) gerçekten yaşanılabilecek en mükemmel his bu.. Allahım isteyen herkese wersin inş

Insallah allah gönlünüze göre verir :-)

Yok yorgunluk dönemim gecti simdi uyuyamiyorum o_Ohamile olmak cok zormus gercekten ilk gunden bugune kadar hep migdem de eksime oluyor :KK1:
hımm benim de normalde de uyku problemim var şimdi de ders çalışmaya başladım kpss için bir yandan da bebek isteğim de kafam hep dolu uykuya dalmam bir saati alıyor..
Amin hayırlısıyla ben de hamileyim diye her yere yazacağım burada bakalım bekliyorum..
Sende hayırlısıyla bu zor dönemleri atlatırsın canım en yakın arkadaşımın hamileliğini dinliyordum da hep psikolojisi falan da bozulmuştu bayağı lohusalığında ama şimdi oğlu emekliyor falan o kadar mutlu ki zor anları atlattı şimdi sevme zamanı hayırlısı bakalım

Ben de hamileyiiim :)) gerçekten yaşanılabilecek en mükemmel his bu.. Allahım isteyen herkese wersin inş
Senin adına çok sevindim zeynep darısı bana bana bana hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde tabiii sürekli duam bu

Ay yok allaha sükür benim öyle sorunum yok tek derdim eksime hersey denedim gecmedi bir türlü sözde ücüncü dördüncü aydan sonra gecer dedi doktor ama yok gecmiyor :KK61:

Ay yok allaha sükür benim öyle sorunum yok tek derdim eksime hersey denedim gecmedi bir türlü sözde ücüncü dördüncü aydan sonra gecer dedi doktor ama yok gecmiyor :KK61:
hayırlısıyla geçer inşaallah canım cinsiyeti belli mi bebişin

yan tarafta da bebek bezi reklamı çıkıyor offf offf

Amin insallah yok degil daha belli degil gönlümden saglikli hayirli bir kiz geciyor :KK23:

Eli ayagi düzgün saglikli bir bebek olsun en önemlisi :KK68:
Kızlar çok tatlı oluyor ben hayırlısıyla olsun da ben de kız olsun erkek olsun fark etmez ama kızım da olsun erkek evladım da olsun dedim..
Bir arkadaşım demişti bana kız evlat isteyenler Ali-İmran Suresini okusun diyordu sen de çok kız istiyorsan bence oku

gün içinde hamile arkadaşlarım buraya msj yazarlarsa hepsinden dua isteyeceğim

Hadi bakalım 5-6 gün sonra hayırlı haberi verirsin inşallah..Dualarım seninle...

Ama bu ay olmazsa da üzülme...biz 6 ay uğraştık olmadı..sonra ben vazgeçtim iki oğlum vardı sonuçta..Uygun bir zamanda eşimle konuşup onuda vazgeçireyim derken bir baktım bebişim yerleşmiş bile göbüşüme...ne kadar stres yapip düşünürsen o kadar gecikiyor.vazgeçtim dediğim ve hic takmadiğım ay hamile kaldim.

Ama bu ay olmazsa da üzülme...biz 6 ay uğraştık olmadı..sonra ben vazgeçtim iki oğlum vardı sonuçta..Uygun bir zamanda eşimle konuşup onuda vazgeçireyim derken bir baktım bebişim yerleşmiş bile göbüşüme...ne kadar stres yapip düşünürsen o kadar gecikiyor.vazgeçtim dediğim ve hic takmadiğım ay hamile kaldim.
bizim de 9. ayımız canım ben hep istemiştim ama hemen de olmasın demiştik düğün borçları falan derken ama yaş da var geç evlenince şimdi de dua ediyorum stres yapma dedi doktor ama benim stresim eşime de yansıyor rüyalarımda kendimi hep hamile görüyorum uykuda da rahat yok ama düşünmemeye çalışacağım başka çare yok

Hamile arkadaşlarım sizi buraya bekliyorum yeni hamile olanlar da buraya yazsın ve en büyük dileklerimden biri de hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşmak ben de buraya hamileyim diye yazacağım günü bekliyorum adetime 5-6 gün kaldı bakalım hamile olma ihtimalim var mı acaba bilemiyorum ? Kaç tane anne adayı var acaba sitede onları gördükçe de imreniyorum ama fikir alış verişinde de bulunuruz soracaklarımız olduğnda da heyecanlarımızı da paylaşalım...
Kuzuuuuum Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin İnşAllah ,dualarımdasin :KK66:

kafanı başka şeylerle dağıt bence ben doktora gittim canım bana polikistik over dedi bebek olmaz doğal yolla dedi başka jastaneye gittim oda alakası yok insülin direnci yüksek dedi oda olmaz ama sebebini farklı dedi problemlerim vardı işle ilgili onda rahata erdim hastaneye gitmedim bıraktım ilaçta almadımn hiç bişey düşünmedim ama o ara hamile kaldım :KK70: :KK70: :KK70: darısı sana Allahım tez zamanda eşine ve sana bu mutluluğu yaşatır canımmmm

X