Ne yapmaliyimbu devirde 24 yaşında olacağım da herkesler evlendi diye, dertleneceğim
Teşekkür ederim benim derdim evlenmemek değil, çevre baskısıAcele etmeyin . Önce bu anı yaşayın zamanla her şey olur. 24 yaş daha erken böyle seyleri kafaya takıp beyninizi yormayın akışına bırakın .
Onları hiç takmayın hiç bşr zaman susmayacaklar evlensen çocuk diyecekler çocuk olsa 2. Diyecekler her türlü bir şey bulacaklar. Tamam de he he de geç .Teşekkür ederim benim derdim evlenmemek değil, çevre baskısı
27 yaşındayım hiç de geç kaldığımı hissetmiyorum. sorun çevrende. evliliği tek başarı sayan insanlarda sorunMerhabalar
Çevremde evlenmeyen yaşıtım kalmadı arkadaşlar, onları covid bile durduramadı. 1 hafta içinde 3 tane tanıdığım sözlendi. Benim de hayatımda 2buçuk yıldır hiç kimse yok, aday adayı bile yok. 2 yıldır okul ve sınav karmaşasındaydım daha yeni rahata erip mesleğimi elime aldım çalışıyorum. Yaşım 24. İnsanlar beni geç kalmış gibi hissettiriyor. Tanıdıklarımda mı sorun var, yoksa aday adayı bile olmayan bende mi? Akraba baskısı da cabası
Yaşınız 40ı geçti sandım okuyana kadarMerhabalar
Çevremde evlenmeyen yaşıtım kalmadı arkadaşlar, onları covid bile durduramadı. 1 hafta içinde 3 tane tanıdığım sözlendi. Benim de hayatımda 2buçuk yıldır hiç kimse yok, aday adayı bile yok. 2 yıldır okul ve sınav karmaşasındaydım daha yeni rahata erip mesleğimi elime aldım çalışıyorum. Yaşım 24. İnsanlar beni geç kalmış gibi hissettiriyor. Tanıdıklarımda mı sorun var, yoksa aday adayı bile olmayan bende mi? Akraba baskısı da cabası
24 yaş. cok gec kalmissiniz. bu saatten sonra zorMerhabalar
Ben de kendim için şanslı diyorum ama tam tersi hissettiriliyor. Gezmeyi, tatil yapmayı ben de çok istiyorum covid bitsin de inşallahAslinda ne kadar sansli oldugunun farkinda bile degilsin. Gençsin, isin var. Istedigiin seylere para harca. Aha 1-2 yil sonra covid bittigindede yurtdisi gezilerde yaparsin.
Evlenmek öyle ahim sahim bisey degil. Ki niye ille evlilik fikrindesin? Önce flört et, gez toz, farkli insanlari tani. Hayat tecrüben olsun. Yani ev temizleyip, çamasir ile ograsmak, yok kv'de görümce diye hayat muhtesem olmuyor. Etrafa kulak asma. Kendi hayatini yasa.
Öncelikle 24 yaş evlilik için geç kaldığın bir yaş degil.ben 26 yaşında evlendim.Birgun karşına doğru insan çıkacaktır elbet ve sen o sevgiyi yaşadığında evliliğe karar verirsin zaten.Insanlar öyledir.Soruları hic bitmez.Sen takma lütfen ve hayatını yaşa.Merhabalar
Ben de kendim için şanslı diyorum ama tam tersi hissettiriliyor. Gezmeyi, tatil yapmayı ben de çok istiyorum covid bitsin de inşallahEtraftaki tek farklı kişi olunca bunu düşünmemek elde değil. Ya da benim çevrem aceleci davrandı
Sen hayatın hakkında bir karar verirken belki aylarını harcıyorsun, peki ama niye 2 dakika düşünmeyen insanların düşüncelerine göre davranasın ki? Seni kim senin kadar önemseyebilir? Kim senin kadar kafa yorar senin hayatına?24ün erken bir yaş bile olduğunu biliyorum ama çevrem tam tersini hissettiriyor
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?