• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimler kimler yuva kuruyor

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Merhabalar
Çevremde evlenmeyen yaşıtım kalmadı arkadaşlar, onları covid bile durduramadı. 1 hafta içinde 3 tane tanıdığım sözlendi. Benim de hayatımda 2buçuk yıldır hiç kimse yok, aday adayı bile yok. 2 yıldır okul ve sınav karmaşasındaydım daha yeni rahata erip mesleğimi elime aldım çalışıyorum. Yaşım 24. İnsanlar beni geç kalmış gibi hissettiriyor. Tanıdıklarımda mı sorun var, yoksa aday adayı bile olmayan bende mi? Akraba baskısı da cabası🤦🏻‍♀️

zaten şu akraba ve aile elalem bir araya gelip insanın düşmesine gülecek bir kurum haline gelmiş.nasip ne zamansa o zaman evleniliyor.birşeyler yarıda kesiliyor muallak kalıyorsa durum size elle tutulur gözle görülür icraate geçirecek biri ile tanışmamış olmanızdır.

Ne varsa şu elalemde var zaten ağızları torba değil maalesef.
Ayrıca yaşınız 24 daha erken hele bi mesleğinizi elinize alın kendinize yatırım seyler yapın gezin tozun . Üni. Bitirip hemen mobilya bakmak saçma..

zaten şu akraba ve aile elalem bir araya gelip insanın düşmesine gülecek bir kurum haline gelmiş.nasip ne zamansa o zaman evleniliyor.birşeyler yarıda kesiliyor muallak kalıyorsa durum size elle tutulur gözle görülür icraate geçirecek biri ile tanışmamış olmanızdır.
Evet gerçekten olmadı ki. Kafamda soru işareti olan kimseyle evlenmek istemiyorum

24ün erken bir yaş bile olduğunu biliyorum ama çevrem tam tersini hissettiriyor
Ne olsa mutlu olur ki çevreniz?
24 yaşında okulu bitirmeden nişanlanmış evlenmiş çocuklu filan olsanız mı?
Şöyle saçmasapan insanlara prim vermeyin bence
Bazıları sırf laf olsun diye konuşuyor
Hele bi okulu bitirin işe girin zaten kısmetleriniz olur

Ne varsa şu elalemde var zaten ağızları torba değil maalesef.
Ayrıca yaşınız 24 daha erken hele bi mesleğinizi elinize alın kendinize yatırım seyler yapın gezin tozun . Üni. Bitirip hemen mobilya bakmak saçma..
Çalışıyorum, para biriktiriyorum. Covidden ötürü gezemiyorum bir tek:)

Ne olsa mutlu olur ki çevreniz?
24 yaşında okulu bitirmeden nişanlanmış evlenmiş çocuklu filan olsanız mı?
Şöyle saçmasapan insanlara prim vermeyin bence
Bazıları sırf laf olsun diye konuşuyor
Hele bi okulu bitirin işe girin zaten kısmetleriniz olur
Okul bitti, çalışıyorum zaten. Bana da her şey tamam niye kimse yok diyorlar🤦🏻‍♀️

valla hayat senin hayatın mutsuz olsan.kimse evlenmeden demese bile biz sana bunla mutlu olamazsın dedik derler.
Kimseyi memnun edemem o konuda haklısınız. Ama bana bu şekilde hissettiriyorlar, yaşıtlarımdan tek bekar ben kaldım ya şaka gibi :D

Okul bitti, çalışıyorum zaten. Bana da her şey tamam niye kimse yok diyorlar🤦🏻‍♀️
Defoluyum ben ondan yok deyin 😒
Evlenince derdin bitmeyecek zaten
Çevre hayatının her alanında olacak
Evlensen çocuk isteyecekler çocuk olacak 2. Diyecekler filan
Hepsinin ağzını kapatın gitsin

Cevre önemli aslinda. Yani tek farkli olan sen olunca saglam durmak kolay olmuyor.
Benim de cevremdeki herkes ama heeerkeesss cocuk yapti, kimisi yetmedi ikinciyi yapti.
Aileden de evlenip cocuk yapmayan bir ben kaldim galiba.

Yaşim da 28, artik her telefonu actigimda "bebek yapin" lafindan sıkılmaya başladım. Yani deneyipte cocugu olmayan ciftlerden degiliz, cocuk isteyip deniyor olsak daha çok canim sıkılırdı. Agresifleşip terslemekte istemiyorum cunku aslinda sevdigim ve yakin insanlar bana bunu diyenler ama cevap vermeyecegim artik ayni seyi konusmaktan cidden biktim.
Henuz istemiyor olmamiza rağmen herkesten geride kalinca sorun olmaya başladi. 😳😳😳😳

Yani sen aksini dusunuyor da olsan cevre bu tür olunca illa can sıkıyor

Çevre için mi evleneceksiniz? Ayrıca önce bi çalışın, kendi paranızı harcamanın tadına varın, birikim yapın. Ne bu acele?
Çalışıyorum zaten, birikim de yapıyorum. Ben zaten neden evlenemiyorum evlenmek istemiyorum demiyorum ki. Çevre baskısından yoruldum diyorum, böyle hissettiriyorlar diyorum :)

Çalışıyorum, para biriktiriyorum. Covidden ötürü gezemiyorum bir tek:)
Acele etmeyin . Önce bu anı yaşayın zamanla her şey olur. 24 yaş daha erken böyle seyleri kafaya takıp beyninizi yormayın akışına bırakın .

Cevre önemli aslinda. Yani tek farkli olan sen olunca saglam durmak kolay olmuyor.
Benim de cevremdeki herkes ama heeerkeesss cocuk yapti, kimisi yetmedi ikinciyi yapti.
Aileden de evlenip cocuk yapmayan bir ben kaldim galiba.

Yaşim da 28, artik her telefonu actigimda "bebek yapin" lafindan sıkılmaya başladım. Yani deneyipte cocugu olmayan ciftlerden degiliz, cocuk isteyip deniyor olsak daha çok canim sıkılırdı. Agresifleşip terslemekte istemiyorum cunku aslinda sevdigim ve yakin insanlar bana bunu diyenler ama cevap vermeyecegim artik ayni seyi konusmaktan cidden biktim.
Henuz istemiyor olmamiza rağmen herkesten geride kalinca sorun olmaya başladi. 😳😳😳😳

Yani sen aksini dusunuyor da olsan cevre bu tür olunca illa can sıkıyor
İşte tam da demek istediğimi demişsiniz teşekkür ederim. Herkesten farklı durumdayım şu an. Canımı sıkıyorlar. Allah sizin de yardımcınız olsun

Back
X