Kimlere minnettarız?

aşkıma minnettarım.. en diğten çıkardı beni..
haftada 3 kez içimden allah razı olsun senden diyorum.. ama utanıyorum yüzüne diemiyorum nedense..
hızır gibi.. babamın annemin yapmadığı yapmayacağı şeyleri yaptı bana..
allah razı olsun ona..

eşimin rahatsızlığı döneminde
bana her konuda destek olan aileme,
beni manevi anlamda güçlendiren hemşirelere,
ve eşime gereken müdahaleyi yapan,
ve bizim her sorumuza kibarca ve dostça cevap veren
doktorlara minnettarım...
sevgiler...

Başta tabiiki anneciğime ve babacığıma yerimseniben
Birde her zaman her yerde söylerim, eski patronlarıma. Allah onlardan razı olsun.
Kesinlikle işveren işçi ayrıma yapmadan her derdimiz ile yakından ilgilendikleri için, benim boynumu bükük bırakmadıkları için üzerimde emekleri çok büyüktür. Şu an birlikte çalışmıyor olsakta onlar benim için her zaman özel ve aynı şekilde bende onlar için öyle olduğuma eminim. :teselli:

Çoğunluk beklenen klasik cevapları vermiş.Kim annesine babasına kocasına minnettarlık duymaz ki zaten değil mi?

Benim de annem babam kardeşlerim kocam cocuğum gibi klasik verebileceğim cevaplar dışında, hayatımda minnettarlık derecesinde bir duygu beslediğim bir olay ya da kişi yok..

ailem eşim dışında kimseye minnettar olmadım şimdiye kadar,
her zorluğun üstesinden gelebilecek gücü verddi rabbim,
Allahıma bin şükür:Saruboceq:

Anneme ve Babama;
Hayatımın her detayı için, "ben" olabilmeme yardımcı oldukları için, her konuda destekledikleri ve yanımda oldukları için...
Eşime;
Dokunmanın ve sevmenin bu kadar kendiliğinden olabileceğini bana öğrettiği için...
Teyzeme;
Beni kendimle yüzleştirdiği için, silkeleyip kendime getirdiği için, düştüğümde elimden tuttuğu için, bana "düşlerinin peşinden git" deme yürekliliğini gösterdiği için, dostluğu için...

cok klasık tabi ki ama anneme.... dogdugum gunden beri peri kızıymısım gibi sarılıp el üstunde tuttugu icin..

beni hic br gun aglatmadıgı ama benım ıcın gunlerce agladıgı icin..

haksızda olsam ben uzulmeyeyım dıye,basıma kalkmadıgı konuları acmadıgı icin.. maddı manevı hep yanımda oldugu icin...

babama,herseyını bana adadıgı icin,hele ki evlendıkten sonra kendını tamame bana adayıp 6 aylıkken aldıgı oğlumu bu gune kadar getırıp hergun altına degıstırmesıne kadar,aylarca evımde sadece ben uzulmemeyım dıye bana yemek yapan,her sabah benı ıse gönderıp her aksam kapıda bekleyen......

en son ayagında kı ayakkabıyı on sene önce almıs olmasına ragmen,bırıktırdıgı parayı bana harcayan,hic bır özel gunumu unutmayan., manen madden hep yanımda olan ,hastalıgımda sabahlara kadar basımda oturup butun islerıme kosan kızkardesıme........

canımmmmmmmmmmmmmmmmm dunyadakı en sevdıgım erkek kardesıme cooooooook mınnettarım.......

aglattınız benı yaa..

ve ben onlara ezıyet vermekten,canlarını sıkmaktan öteye gıtmedım.......belkı burada azcıkta olsa gunah cıkardım.......

teyzeme minnettarım zor durumlarımda ;çocuğum doğduğunda,hastalandığımda yanımdaydıa.s uzakta da olsa geldi hep ve yine gelmesini bekliyorum ve anneme minnettarım bana desteği için.:1hug:eşimle de çok zor zamanlar geçirdik ve birbirimize destek olduk olmaya da devam ediyoruz...hayatımdaki herkese herşeye rağmen minnettarım ben olmamı sağladıkları için....

ben onları cok uzdum, onların ıznı olmadan evlendım, ama onlar yınede hep yanımda oldular anneme ve babama mınnettarım onları cok sevıyorum

Allah' a binlerce kez şükür ediyorum tekrar bana sağlıklı güzel bir hayat ve aile verdiği için, aklı başında biri olmamı nasip ettiği için .meslek sahibi olmamı kısmet ettiği için....sonra anneme minnettarım kendimi geliştirebileceğim özgür bir yol açtığı için bana bütün bağnaz tanıdıklarını karşısına alıp...ablama beni olduğum gibi çok sevdiği için ve ablam olduğu için.....çok az olan ama hep yanlarında olacağım sayılı dostlarıma da banak atlandıkları için minnettarım...

Back
X