Kimligimi kaybettim !!!

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
36
Kızlar kimligimi kaybettim. Sanırım 15-20 gün oldu ama ben bugun farkettim. Artık ilan verilmiyormus nette öyle okudum. Ama kimisi muhtara gidilecek kimisi emniyete gidilecek yazmış. Aranızda ne yapılması gerektiğini bilen var mı. Çok Üzgün ve panik halindeyim.

Ben de kaybetmiştim de kaybettiğimi sanıyormuşum Allah'tan. Baharlık bir trenchcoat'un cebinden çıktı. Hazine bulmuş gibi oldum. Süreci bilmiyorum. Siz de bulursunuz inşallah.

Muhtarlığa bildiriliyor , daha sonra oradan aldığınız kâğıtla nüfus müdürlüğüne gidiliyor , geçmiş olsun .

Ben de kaybetmiştim de kaybettiğimi sanıyormuşum Allah'tan. Baharlık bir trenchcoat'un cebinden çıktı. Hazine bulmuş gibi oldum. Süreci bilmiyorum. Siz de bulursunuz inşallah.
evi aradim çıkmadı. Eve gelmeden önce. Memleketteydim ve 3 ayrı şehirde ikamet ettim oralar da da kaybetmiş Olabilirim.

Muhtarlığa bildiriliyor , daha sonra oradan aldığınız kâğıtla nüfus müdürlüğüne gidiliyor , geçmiş olsun .
Çok teşekkür ederim cezası ne kadar peki biliyor musunuz

Geçen sene 60 liraydı bu sene bilmiyorum ne kadar .
evi aradim çıkmadı. Eve gelmeden önce. Memleketteydim ve 3 ayrı şehirde ikamet ettim oralar da da kaybetmiş Olabilirim.

Çok teşekkür ederim cezası ne kadar peki biliyor musunuz

Yeni kaybettim bende muhtarlığa gidip kayıp formu alıyorsunuz sonra nüfus dairesine gidiyorsunuz iki dakika da yapıyorlar ceza flan odemedik. Yaninizda iki tane fotoğraf olsun yalnız

Yeni kaybettim bende muhtarlığa gidip kayıp formu alıyorsunuz sonra nüfus dairesine gidiyorsunuz iki dakika da yapıyorlar ceza flan odemedik. Yaninizda iki tane fotoğraf olsun yalnız
Çok teşekkür ederim

Tatlım sakin ol ben bunu sık sık yaparım :)
Muhtarliga git o yonlendirir

Ayrıca artık ücret odenmiyor öyle 50 60 tl falan.

Oncelikle muhtarliga gitmeniz gerekiyor. Eger caldirdim derseniz ceza odemezsiniz diye biliyorum, bunun icin karakoldan yazi gibi bir sey aliyorsunuz.

İki vesikalık fotoğrafınla muhtarlığa gidiyorsun. O sana belgeni veriyor fotograflardan birini de üstüne zımbalayıp mühür basıyor. sonra nüfus müdürlüğünde 5 dakikada işlemini yapıyorlar. kalan fotoğrafı oraya veriyorsun 8 lira da ceza ödüyorsun. bu kadar. daha gecen haftalarda yaptım ben de aynı işlemi. 90 liralık ceza kalktı. karakol filan da gereksiz artık. kaybolsa da çalınsa da aynı işlem.

Tatlım sakin ol ben bunu sık sık yaparım :)
Muhtarliga git o yonlendirir

Ayrıca artık ücret odenmiyor öyle 50 60 tl falan.
Benim ilk defa başıma geldi deli gibi aradım evi. Sonrada oturup ağladım ya birisi bulur kimliğimle islem yaparsa die. Hala kara kara düşünüyorum ya yaptılarsa diye.
Oncelikle muhtarliga gitmeniz gerekiyor. Eger caldirdim derseniz ceza odemezsiniz diye biliyorum, bunun icin karakoldan yazi gibi bir sey aliyorsunuz.
Calinmamistir inşallah yaaa. Off sinir oldum kendime.
Nette de 90 tl lik ceza 50 ye indi yaziodu umarım tamamen kalkmıştır.

Karakolluk cezalık işler kalmadı artık. Vesikalık fotoğrafınızı hazırlayın. Muhtara gidin. O gereken işlemleri size bilgilendirecektir sonra nufüs müdürlüğüne doğru yol alacaksınız.

Bi an önce gidin halledin bari, umarım birinin eline geçmemiştir...
İnşallah ya inşallah.
Karakolluk cezalık işler kalmadı artık. Vesikalık fotoğrafınızı hazırlayın. Muhtara gidin. O gereken işlemleri size bilgilendirecektir sonra nufüs müdürlüğüne doğru yol alacaksınız.
Oh ii bari birde karakolla falan ugrasmayacagim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…